Nikóca! Én is sajnálom , hogy nem lett tökéletes a nyaralásos nászutatok.
De tökéletes nyaralás ugy sincs. Valami gebasz mindig van. Melyik utazási irodával utaztatok ?? Szívessen olvassuk szavaidat, ha irsz bővebben.
Mi a tapasztalatod? milyenek a szobák? nem hangos? Tenger mennyire van messze? Argostoliba átsétáltatok? Medencét lehet használni, vagy csak akkor ha fogyasztasz valamit?
Béreltetek autót?
Bocsi a sok kérdésért:) Üdv Mónika
Szióka!
Igen mi is a Minasba voltunk 2 hétig. A szobák nagyon egyszerűen vannak berendezve, kicsit tényleg olyanok, mint a "kórházi ágyak" Nekünk a külön ágyak nem jöttek be, bár össze lehet szerintem tologatni, de a rés ott van a két ágy között, mivel pereme van. Úgy tudom, hogy csak 2 francia ágyas szoba van, a 10-es a földszinten, amibe szerintem ne menjetek, mert az alacsony mennyezet mellett még penész és doh szagot is fogtok érezni a szobában és a szekrényekben is. A másik az 5-ös szoba, ami a földszint és az emelet közötti kis külön álló szinten van, itt jól éreztük magunkat. Bár elég meleg van, délelőtt nem, de délután egészen estig oda süt a nap, az erkélyre és a szobára is. A konyhasarok nagyon egyszerűen felszerelt rezsóval, vigyetek mosogatószert, mert az nincs. Mi azért szerettünk volna földszinti szobát, mert ott elviselhetőbb a meleg, emeleti szobákba elkel a légkondi. A szomszédban van a Mystic Gusto vendéglő. Hát... egy héten kétszer görög zene szól éjfélig, mert náluk addig lehet. Van a szomszédban egy kakas és egy kutya, felváltva "beszélgetnek" éjszaka és hajnalban Aki rossz alvó fel fog ébredni rá, engem nem zavart. A tengerpartok (több is van) szerintem nincsenek messze, legközelebb a Makris Gialos van. A közelben lévő Marianna apartmanház medencéjét fogyasztás ellenében lehet csak használni, de mi nem igényeltünk, mert sokkal jobb a tengerben fürdeni. Mi nem autót béreltünk, hanem robogót 17 euró volt egy napra és 6 napig robogóztunk.
Ha valami kérdésed van írj nyugodtan.
Üdv: Ági
Igen mi vagyunk azok:) köszi a képeket:)
Hányas volt az a hajolgatós szoba amiben voltatok első héten:)?
Csak ha mennének ismerősök, akkor az utazási irodánál tudják majd mondani, hogy még véletlenül se azt a szobát kapják...
Örülök, hogy sikerült elintézni a cserét
Milyen volt a nyaralás 2. fele?
Dávid
Szióka!
10-es a földszinten már nagyon rossz híre lehetett, mert a 2. héten üres volt, pedig Krisztina azt mondta, hogy már a reptéren keresni fogja az alacsony turistákat és nekik adja majd, de vagy nem talált elég alacsonyakat vagy nem vállalta be senki Jó volt, még 3 napot robogóztunk, mindent megnéztünk, amit lehetett, megkóstoltam a kefalóniai my pitét végre, de emlegettünk benneteket. Szerintem a 2. heti társaság nem volt olyan jó, egy párral beszélgettünk csak, senki nem ült ki a teraszra beszélgetni, nem volt olyan hangulatos esténként, bár elég sokan gyerekekkel jöttek. Hazautazás reggelén mondtuk is a többieknek, hogy most megnézzük már, hogy kikkel nyaraltunk, mert nem ismerünk senkit. Csak diszkréten mosolyogtak ránk. Szívesen a fényképeket.
Ági
Bocsi Mónika, most nézem, hogy még 1 kérdésre nem válaszoltam Igen 2x is átsétáltunk Argostoliba, kb: 20 perc, csak napközben nagyon meleg van és nem annyira esik jól sétálgatni, este jobb, de mi az út szélén sétálgattunk és néha, amikor autók jöttek neki kellett tapadni a kőkerítésnek Robogóval is mentünk többször, de busszal vagy taxival is lehet menni. Bár azt hiszem az utolsó autóbusz 18 óra körül megy, utána gyaloglás.
Üdv: Ági
Nikóca! A nyaralásotok kellemetlenebb részeit úgyis el fogjátok felejteni, a nászút pedig, ha külső körülmények miatt nem is sikeredett tökéletesre, a házasságotok biztos, hogy az lesz. Sok boldogságot Nektek!
És hogy a témában is írjak, nálam a nagy kefaloniai strandok:
- Antisamos (fenséges, a nyugalom és békesség sugárzik belőle, az őt övező hegyeivel a legszebb)
- Myrtos (vonzó, ragyogó, lenyűgöző , vad, csupa erő, lendület)
- Platia Ammos (megközelíthetetlen, a legvadregényesebb, színei kontrasztja szinte olyanná teszi, mintha más bolygón lenne, látogatója mintha kilépne az időből)
Az első mindenképpen az Antisamos, a második-harmadik folyton változik, attól függ, milyen hangulatom van. Lehetetlen eldönteni.
Mi pénteken voltunk a Mirtoson, és olyan nagy hullámok nem voltak, de ténylegesen sok mindent kihozott a víz.
Egyébként nem lett elrontva a nyaralás, jól éreztük magunkat, ez volt a legszebb sziget ahol voltunk.
Skala rendben van, csak nagyon messze volt a hoteltől.
Melus itt vagyok én csak a háttérben:)
Igen, nagyon készülünk már. Úgy elrohant az idő, hogy csak pislogok. Mindent előkészítettünk úgy érzem, ma még az utolsó simítások jönnek vásárlás terén és este a csomagolás.
Holnap még bejövök dolgozni, és délután 5-6 körül indulunk:)
Elérkezik lassan a Ti időtök is!
Jó utat, nagyon kellemes nyaralást, felejthetetlen szép élményeket, és minden jót kívánok Nektek!
Azért majd várjuk itthon az élménybeszámolókat is, de addig is érezzétek jól magatokat!
Köszönöm Niki!
Élmény az biztosan lesz:) Egész héten nem tudtunk rendesen pihenni a meleg miatt, most már egész viccesen kóválygunk, és hát így indulunk holnap. Azért remélem sok beszámolnivalóm nem lesz az utazásról, annál inkább az ott töltött időről