Nekem már 5-sel kezdődik a visszaszámláló !
Két kérdésem lenne, ha valaki tudna segíteni, nagyon köszi előre is!
1. Augusztus végén milyen az idő jellemzően Sartin, van ebben valakinek tapasztalata?
2. Tervezzük, hogy a Meteorákhoz ellátogatunk. Mindenhol azt olvasom, hogy nők csak hosszú szoknyában léphetnek be a kolostorokba. Na már most nekem olyan szoknyám nincs...kérdés, ha hosszú nadrágban megyek, kihajítanak vagy nem? Bocsi, lehet túl szőke kérdés volt !
Szép napot mindenkinek!
-törölt nick 12762 | #141891 | 2010-07-01 07:20:55 | Válasz a #141890. hsz-ra
Ki nem hajítanak
Adnak ott is hosszú ruházatot, de inkább vigyél egyébként többen rövidnadrágban voltak tavaly, amikor én voltam ott. Viszont Sartiról izmos kis út lesz, időben el kell indulni. 9-16ig látogatható a legtöbb kolostor.
Mégegyszer köszi mindenkinek az útiköltség-infót!
Nekünk is 90 E Ft körüli összeg jött ki.
Ééééés:
Holnapután hajnalban indulunk!!!
El se hiszem.
Ez a jó a Last Minute-ban. Mire felfogod, hogy "mi van?" már indulhatsz is.
Asszem már csak a kalóztanyából jelentkezek.
A visszaszámlálóknak üzenem, hogy az is jó ám....
a 2. kérdésedre reagálva : 2009-ben még mi is azt hittük hogy két lábbal hajítanak ki a kolostorokból ha nincs hosszú szoknyánk : ) : )
De ettől nem kell tartani, sőt, azért ne is rohanj shoppingolni, hogy legyen, mivel ott úgyis adnak,turista sztájlban nyomulhatsz. Egyébként meg olyat is láttunk, hogy páran rövid gatyóban voltak bent, nem történt velük semmi különös. Legalábbis mi nem vettünk észre ilyet : ) Bitanggal egyetértek..az útra készülj, mert naaagyon naagyon hosszú !Főleg a visszafele út ! És szerintem érdemes még a hét elején, tehát ahogy megérkeztek, 1-2 nappal rá menni, mert akkor még mindig marad időd pihenésre+egyébre, és nem érzed azt hogy olyan mintha már ezer meg ezer éve csak utaznál ; )
2x voltunk augusztus végén, mindkét esetben nagyon szép, meleg idő volt.
este azért már kicsit hűvös volt, ha fújt a szél. napközben viszont dögmeleg.
ami még érdekes, szeptember elején mindig kicsit lehűl a levegő 1-2 napra. ottani barátok mondták, ez mindig így van.
holnap utazunk, ez a mai lesz az egyik leghosszab napom...
infokat majd küldök.
Studis | #141928 | 2010-07-01 11:35:19 | Válasz a #141898. hsz-ra
Szia !
Nem voltam még. Tavaly voltam a nem messze melette levő csúszdaparkba, de oda idén megyünk. Holnap este indulunk! Ha érdekel majd írók róla ha megjöttem.
Üdv: Studis
Studis, okés a akkor várom a beszámolót a vidámparkról, Sartiról, útról, mindenről, képeket is.
Kellemes utat, jó nyaralást Neked és minden holnap utazónak!