Persze a másik oldal szerintem szebb , és változatosabb ... Vagy lent a nyugati oldal felfele Glyfada Mirtioissa Liapades ezek a sziget legszebb részei partjai öblei...fel egészen Paleokastricáig... onnan Agios Georgiosig. Vagy a déli részen a Korission tó környéke több km-es hosszú homokos parttal... fent észak keleten Ipsostól felfele csodás partok Kalami Durrel ház Barbati stb.... Pandokrátor hegy ....
Szerintem mindhárom hely aránylag csendes, és nem bulizós hely.... a Lenti Agios Georgio -nak pici főutcája van, kb 250 méter hosszú ha van ..A másik Georgionak hosszabb, talán több bár taverna közért stb, Arillas dettó ...
Köszönöm szépen! Mostmár annyit olvastam itt is, külföldi honlapokat, fórumokat hogy lassan perfekt leszek. Már csak el kellene indulni...
Agios Stefanosban volt már valaki? Arillas felett van, ahogy nézem kicsit nagyobb is és elég jókat írnak róla.
Már több van talán 5-is ....és készül Ioanninánál is egy amit még nem adtak át, de lehet keddig az is elkészül... A Görög határtól ha jól emlékszem tavaly ősszel egy útra 12 eurót fizettünk...
Nekem a fenti lehetőségek közül Agios Gordis tetszik a legjobban.
Gyönyörű környezet, nem is tűnik túl kicsinek sem, és nagyon hasonlít a part a Glyfada beach-re, amit volt szerencsém látni és élvezni, és nekem nagyon nagyon bejött.
Nekem is hasonlóak a szempontjaim, mint neked, úgyhogy szerintem ez nem lenne rossz választás.
Persze ez csak az én véleményem.
szeretnék egy aprócska rövid véleményt kérni st. stefanos-ról (agios stefanos) Júniusban megyünk oda a párommal és gyűjtöm az infókat
Bármilyen jellegű információt szívesen veszek
Tudja valaki, hogy kb. mennyibe kerül a motor vagy az autó bérlés?
köszönöm