A Hermes házra jövő évtől kell 5 ill. 10 %-os felárat fizetni a Grandnál. Ha jövőre ugyan abban az időpontban és szálláshelyre utaznánk mint az idén, akkor többe kerülne a nyaralás a jövő évben. (az új felár miatt)
Tájékozódom már én is az ajánlatokról.
Idén úgy volt nem megyünk, last minute mentünk az apollonnal okt elején. Összesen 64,5 euróval indultunk neki. Százat vettem ki atm-ből. Kb, 50-t fizettem kártyával. Voltunk kalózhajózni és került egy-két szuvenír is. Közel a legjobb nyaralásunk volt.Olcsón és nagyon jól éreztük magunkat.
Nyáron 4/3 éjszaka jött ki 70.000-ből a Balcsin
Akkor azért olcsóbb jövőre az utazás van ahol 10 ezer forinttal mint idén volt.. De ez csak csalogatás, közben meg drágább lesz..
Jól ki van ez találva...
Kezdek nem szimpatizálni az apollon travellel....vasárnap írtam nekik, hogy mikor lesznek új áraik és azóta válaszra sem méltatnak....de úgylátom egyébként, hogy a facebook oldalukon sem túl aktívak. Nem nagyon válaszolnak senkinek...
1-2 hete érdeklődtem az apollonnál akkor nov. végére ígérték.
Postafordultával reagáltak.Igaz:
Kérdeztem tőlük náluk hogyan kell kiszámolni a 2 hetes árat, de
erre nem kaptam választ. Tudja valaki esetleg? Van-e 2 hetes
felár, gyerekeknél mivel a szállás ingyen van megy-e még a buszköltségre
valami?
Szia Judith!
A jövő évi stratégiájukat nem ismerem az Apollon-nak, de eddig nem volt 2 hetes felár náluk. Ha first minute-ban foglalsz, akkor a FM árhoz (ami a buszt + szállást is tartalmazza) hozzáadják a + 1 heti szállást. Gyereknél csak a buszt fizeted. Ehhez még a storno biztosítás jön, ami nem számottevő. Ha korán foglalsz, akkor még a 2. hét szállásárából is kapsz kedvezményt. És ami szerintem nem mellékes - mivel nem minden irodánál van így - elég, ha csak a 40 % előleget fizeted, akkor is kedvezményes áron tudsz foglalni, az előfoglalási kedvezmények igénybevételéhez nem kell teljes árat fizetni, mint pl. a Grand Tours-nál.
Ebben nem is mertem bízni nagyon jó hírt küldtél, köszi.
Épp most írogatom összeaz árakat, országokat egy füzetbe. Pedig még csak november van!!!Néhány éve ilyenkor még vegetáltunk most meg...
Grand tours árai nagyon jók, de fel kell hozzájuk nőnünk a gyerekárak miatt
olcsóbb lesz az Apollon nekünk. Meglátjuk.
"Örömmel értesítünk mindenkit, hogy elkészültek első 2013 évi áraink. Az utazásokra 2013 január 02-tól lehet majd foglalni!! 2013 évi árlistáinkat folyamatosan töltjük fel Facebook oldalunkra ( https://www.facebook.com/apollontravel ). Like-old oldalunkat és böngéssz!! Honlapunkra kicsit később fognak felkerülni a frissített árlisták. Talán jólesik egy kicsit a nyárra gondolni ebben a zord téli időben... icon_smile.gif JÓ BÖNGÉSZÉST!!"
Érdeklődni szeretnék és egyben segítséget kérni. Hogyha egy utazási iroda által szervezett úton a buszon fix ülőhelyet szeretnék és megvan szabva hogy pl. 3000 ft/fő akkor ez az ár oda-vissza vonatkozik, vagy csak oda és vissza ismét 3000 Ft? Az egyik irodától már kérdeztem emilben, de még nem kaptam rá választ...
Segítséget előre is köszi.