Sziasztok
Elnézést kérek az "eltünésért" de kicsit besűrüsödtek a dolgok. A melóhelyemen kavartak be, pedig lélekben már Kefalónián jártam így még lassabban ment, úgyhogy több tennivaló maradt itt az utolsó előtti napra a pakoláshoz. A szobákban már feltornyozva a bőröndbe a ruhák, de most jön még a brutális: vasalnom kell
Összekészítettem és kinyomtattam azt a sok hasznos információt, amit begyűjtöttem, hála azoknak, akik régebben, és azoknak, akik most friss információkkal láttak el bennünket. Remélem én is legalább ilyen hasznos leszek majd, ez a minimum. Azt hiszem az kijelenthetem: ennyire még nem készültem fel egy útra sem.
Nikóca: nagyon sajnálom, hogy így sikerült, de azért látom, már ülepednek benned is élmények. Ha időd engedi, a többiek biztos hasznát vennék ha megosztanád velünk a jó és rossz tapasztalatokat egyaránt.
pordanniki: nagyon köszönöm a jókívánságokat, s még nyolc napon belül vagyok, úgyhogy nagyon boldog születésnapot, egyszerűen nem volt érkezésem, mikor éppen aktuális volt és külön köszönet az infókért, le is fogom csekkolni
melus: hát ez is eljött! külön köszönet az útvonaltervezet szerkesztésének lektorálásáért, majd kiderül, hogy reálisan mennyi vállalható. Mi még úgy is beszélünk
Malika: eljött a mi időnk is! ha nem is együtt, de egy helyre megyünk, nagyjából egy időben. BIztosan összefutunk majd, max az Ithakai kiránduláson.
Marcsi készülj, jövünk! És Isti is: jön a váltás! Ha esetleg ezt utólag olvasod, akkor remélem ígéretednek megfelelően szép kerek beszámolót kanyarítasz!
Még ma bekukkantok mindenképpen, és kintről is legalább egyszer egy megérkezős-bejelentkezést megejtek!
zsokri
Kopter köszönöm szépen!
Zsokri én még ennyire felkészületlenül egy nyaralásra sem mentem:) Majd mi leszünk az ellenpéldák. Egy időben egy helyen, különböző felkészültséggel mit sikerül megélnünk
Biztosan találkozunk....!
Jó utat Nektek!
Szia Kopter!
Hát a nászutasok nem nálunk voltak sajnos...Skalában ugyan de nem nállunk...más irodának van Porto Skala szálláshelye és repülővel érkezése.
Sziasztok ! Kis segitség kéne. A lukas köveket hol? melyik parton lehet találni ? Már nem tudom melyik oldalon olvastam, hátha valaki emlékszik rá. Köszönöm a segitséget !!
Nagyon köszönöm a jókívánságokat aranyosak vagytok.
Malika! Szerintem nem lesz gond, Marcsi biztosan segít mindenben, nyilvánvaló is volt, hogy Nikócáék nem vele voltak elégedetlenek
Mi is várjuk Marcsi, találkozunk szombaton!
Ja mégvalami, lehet ki fogtok nevetni: Csak és kizárólag a grandos honalpon van, hogy bp-en 630-kor van a találkozó. Semmilyen egyéb papíron nincs időpont. Se a foglalás véglegesítésél, se annál amit küldtek. Úgyhogy bízom benne, ekkor van a találkozó. Mondjuk Marcsi száma megvan, dehát őt kint lehet zaklatani szóval valaki esetleg megerősítene, hogy ez így rendjén van?
Sziasztok! Bocs az Off-ért ! Egyszer már írtam, de közeledünk lassan az induláshoz, így még egyszer megpróbálkoznék vele. Július 23.-án indulunk 1 hétre Lassiba.
Mi nem szeretnénk autót bérelni. De nagyon szívesen betársulnánk olyan párhoz vagy társasághoz aki vagy bérel, vagy esetleg saját autóval jön a szigetre. Természetesen minden költséget megosztanánk, mert így a fair. Elsősorban a Myrtos Beach, Assos, Fiskardo, Antisamos, Sami érdekel, de valószínű hogy nem utasítanánk vissza semmilyen jó ötletet. (Sziget túrát kaptunk ajándékba), de ha esetleg nem találunk autós társat, akkor befizetünk több fakultatív programra. Ha valaki ebben az időszakban utazik és esetleg spórolni is szeretne, akkor kérlek írj nekem . Köszönöm előre is. Az Off-ért meg mégy egyszer bocs. Üdv: Béla