de, igaz nem sokat. az első 3 kapunál 50 centtel kevesebb, az utólsó ugyanaz. nem jelentős, de elég ok arra, hogy a macedónoknak elég legyen a 3X1 euró
Rosszul látod!
Nem ugyan az az ember ül minden bódéban, és mindegyik szeretne + hasznot.
A "macedónoknak" lehet, hogy elég lenne a 3 Euró, sőt, de szerintem az nem az országé lesz, hanem az ott ülő emberé.
Meg szoktátok nézni a bilétát, feltéve ha kaptok??? Mi van ráírva? Nézzétek meg!
[quote]Meg szoktátok nézni a bilétát, feltéve ha kaptok??? Mi van ráírva? Nézzétek meg![/quote]
2008-ban úgy jártunk, hogy nem akart adni "bilétát", csak mikor már nagyon erölködtünk. Mikor elindultunk, akkor láttuk, hogy két nappal korábbi volt! Nyilván saját zsebbe ment az egy euro.
Most őszintén, nem mindegy mi van a bilétán? nem is szoktam elkérni általában a sorompó is nyitva van . Nem egyszer láttam hogy az előttem lévő autó fizetés nélkül ment át. A kapus utána sem nézett.
Most őszintén, nem mindegy mi van a bilétán? nem is szoktam elkérni általában a sorompó is nyitva van...
A pályán a rendőr kérheti. Nem tartom kizártnak, hogy aki kétnapos bilétával (vagy biléta nélkül) megy át a sorompón, annak a rendszámát rögvest megtudja a 3 km-rel lentebb posztoló rendőr
A pályán a rendőr kérheti. Nem tartom kizártnak, hogy aki kétnapos bilétával (vagy biléta nélkül) megy át a sorompón, annak a rendszámát rögvest megtudja a 3 km-rel lentebb posztoló rendőr
És mit tudsz tenni, hogy jót kapj? Reklamálsz? Mert én nem, az tuti.
-törölt nick 12762 | #131795 | 2010-04-22 12:26:35 | Válasz a #131794. hsz-ra
Ezzel az alapállással jobb, ha el sem indulsz, vagy inkább indultok, mert az csak a véletlen műve, hogy éppen most - a Te bejegyzésednél - durrant el az agyam! Egyetlen ilyen esetet sem említett eddig senki! Mi a túrót kell ezen, meg az árfolyamon - no de pláne a váltsak vagy ne váltsak életbevágó kérdésén - oldalakon át rágódni? Unatkoztok? Arra van más megoldás is... Ez lenne az autós nyaralás lényege? Nem inkább az, hogy helyben hova és hogyan lehet eljutni, tartalmasan nyaralni, kihasználva az autó adta lehetőségeket? Aki autóval megy és ezen tököl, annak őszinte részvétem! Ha ekkora energiát fordítanátok a nyaralás tartalmas megszerevezésére, sokkal hasznosanbb lenne, de ez csak egy szerény magánvélemény, amit talán jobb lett volna, ha megtartok mamagamnak, ahogy a tisztelt fórumtársak némelyikét ismerem.
-törölt nick 12762 | #131797 | 2010-04-22 13:01:01 | Válasz a #131796. hsz-ra