Bitang, Taccota, donchi! Nagyon köszi a válaszokat!!!!! Úgy tervezzük, hogy megérkezés utáni vagy azutáni napon mennénk a Meteorákhoz, de nem érdekel mennyire messze van Sartitól, 10 éves korom óta oda vágyom...!
donchi, BorosFamily! Nektek meg jó utat, jó időt és persze szuper nyaralást kívánok...nekem már "csak" 57 nap:)!
Szia Gaudyz.Mi délután kb 3 óra felé gondoltuk az indulást.És a Kipriotis apartmanban leszünk. Tavaly sokat áltunk a szerb-maci határon,igy kicsit előbb gondoltunk elindulni.
Szia! Mi kb. du. 4-5 felé indulunk Paksról, így még lehet, hogy összefutunk az út során! Mondjuk a számításaim szerint, ha a határon fennakadás nélkül átjutunk, akkor elég korán érnénk Sartira, így terveztem némi időhúzást Vourvourou strandján!
Csatlakozom Sancho-hoz,én is zökkenő mentes utazást és remek nyaralást kívánok mindenkinek aki ma indul Sartira! Kicsit irigykedem is,mert nekünk még 49 nap van hátra!
"kocka"... ezt még nem hallottam, de beépítem a szókincsembe, tetszik!
(levezettem ugyanis: a dobozos Mythos befoglaló geometriája a henger. ==> a "kocka mythos" csakis a rekesz lehet
Nőket nadrágban nem engednek be!!A vállad is legyen takarva mert ez is szempont.Tavaly még adtak a bejáratnál némi kp-ért cuccot,de ezt nem tudom hogy most hogy van.
Szia Vanda!
MI ketten megyünk a párommal.Most megyünk először ugyhogy nem nagyon vagyunk még képben az utvonallal kapcsolatba.Mi a Sarti beach studióban foglaltunk szállást.
3 éve még ingyen adtak, kinek mi kellett. nekem a vállamra valami sálféle. Direkt vettem kint ruhát arra hogy jó lesz a Meteorákhoz, de a vállam kint volt kicsit:-)
Szerintem már nem olyan szigorúak. A bejáratnál lehet kérni mindenféle ruhát, szoknyát, takarót
én úgy tudom nem kérnek érte pénzt. Legalább is tavaj nem kértek.
Szerintem már nem olyan szigorúak. A bejáratnál lehet kérni mindenféle ruhát, szoknyát, takarót
én úgy tudom nem kérnek érte pénzt. Legalább is tavaj nem kértek.
múlthéten még szigorúak voltak, de a ruháért nem kell külön fizetni