A sziget-túrát ajándékba kaptuk, így nem akarom "ajándék lónak...", De: egy-egy helyen felesleges sok időt töltöttünk, az olyan pici városban, mint Assos, másfél órát, a Mirtosnál a fényképezésre 5 percet kaptunk. A barlangos csónakázásnál is sok időt kaptunk, hiszen negyedóra csak az "út". Az idegenvezetőnk sajnos beszédhibás volt, elnézését tőle, de néha nem értettük, hogy mit szeretne mondani. Ez az egész nyaralás alatt így volt sajnos. Amit kérdeztek tőle, pl. hogy lehetne megnézni a vadlovakat, nem akarta elmondani, bár ő azt mondta, nem tudja.
Nagyon sok időt töltöttünk buszban, többet, mint anélkül...
Annyi előnye volt, hogy különben nem biztos, hogy elmentünk volna Fiskardo-ba, mert az tőlünk messze esett.
röviden ennyi.
Mit szeretnétek még tudni, én szívesen válaszolok, de itt már annyi info elhangzott, hogy igazából ismételném magam.
Egyébként a Porto Skala javára: Az Unitravel kínálatában a legjobb szállás, a többit nem választottuk volna így hogy láttuk őket.
Valószínűleg jövőre az ut. iroda is fog változtatni a kínálaton, ez az első szezonjuk, így érhető, hogy még picit javítható néhány szolgáltatás.
Összességében meg voltunk elégedve, sokszor mentünk velük.
Nikóca ! Mi is az Unitravellel megyünk ,( Lassi, Irilena hotel ) Mi is kaptunk szigettúrát ajándékba. Ha tényleg elvisznek Fiskardoba akkor már boldog vagyok ! A Myrtost sajnálnám ha tényleg csak 5 perc lenne. és még fürödni sem lehet !! De majd jól kifaggatom ha kiérünk. Valószínű mi is az az idegenvezetőt kapjuk ? Assos-on mit lehet csinálni 1.5 órán keresztül ?? Nem ismerem helyileg. Miért nem a Myrtost erőltette ?? De amúgy érdemes rászánni a napot a szigettúrára ?? , vagy kihagyható és helyette élvezzük a beachet ??? Úgy is ajándék volt. Melyik napon volt ?? Korai indulás van ? Köszi ha mindre válaszolsz. Üdv: Béla
Béla, hát én utólag kihagytam volna a túrát, de azért kíváncsi is voltam rá, ezért elmentünk.
Ha egyénileg megoldjátok a cseppkőbarlangot és a másikat, akkor én így utólag nem mennék el... de az én véleményem.
A Mirtosra azért nem mentünk fürdeni, mert arra még külön be tudsz fizetni egy másik kirándulás keretében.
Igen, biztosan ti is őt kaptjátok. De ízlések....
Csütörtökön van, 7.45-kor indult a busz Skalaból. Este 6-ra értünk vissza.
Sziasztok!! Látom itt megy az "élet" a fórumon.Az indexen nem annyira...Már bocsi,hogy betoppantam,de ha tudnátok segíteni megköszönném!!
Mi 23.án megyünk Lassiba.Akkor lenne 1-2 kérdésem.
1.Nem ismeri valaki véletlen a Pefanis apartmant?? Unitravel irodával megyünk.
2.Milyen áron lehet Lassiban gvadot,vagy robogót bérelni kb??Szeretnénk bejárni a szigetet...
3.Áthajókáznánk Zakynthosra is,azt tudom,hogy állitólag Pessada-ban van a kikötő.Az milyen messze van Lassitól ha tudja valaki,és van oda valami busz járat??Vagy csak taxi??Mert a Robogót nem szívesen hagynám ott,bár gondolom a komp átviszi,csak nem tudom mennyit kérhetnek a robogó jegyért!Úgy hallottam a kocsiért 31 eurót.Köszi ha segítetek!
Szia Kopter!
Ti is Unitravel iroda??Vagy Grand Tours.Látom 23.án mentek és Lassiba,mint Mi!Ti is ketten vagytok?
Mi első körben motorozásban gondolkodunk,de még lehet az autó is szóba jöhet adott esetben...
Nikóca ! Köszi az infót. Igazából a cseppkőbarlang nem érdekel. Itthon voltam már több cseppkőbarlangba. Az Aggtelekinél meg biztos nem szebb. Fiskardoba mennyi időt töltötetek el ? Mert az szép a fotók alapján. Mi Lassiból indulunk. Üdv: Béla
3.Áthajókáznánk Zakynthosra is,azt tudom,hogy állitólag Pessada-ban van a kikötő.Az milyen messze van Lassitól ha tudja valaki,és van oda valami busz járat??Vagy csak taxi??Mert a Robogót nem szívesen hagynám ott,bár gondolom a komp átviszi,csak nem tudom mennyit kérhetnek a robogó jegyért!Úgy hallottam a kocsiért 31 eurót.Köszi ha segítetek!
Szia RioF!
Néhány kérdésedre nem tudom a választ, de vannak itt akik mostanában jöttek Lassiból, hátha segítenek. Emellett érdemes volna visszaolvasnod egy keveset, mert sok szó esett a járgányokról mostanság, hátha volna köztük hasznos infó.
Valóban Pessadaból tudsz átmenni Zakynthosra, de egyénileg nem éri meg. Nem a pénzre gondolok, hanem a közlekedésre. A robogót nem jellemző, hogy átengedjék egyik szigetről a másikra, és ráadásul, ott is kell mozognotok.
Azért itt egy térkép: https://goo.gl/maps/oZ5L
De szerintem Kefalonia annyi szebbnél szebb látnivalót kínál, hogy nem érdemes Zantéra pazarolni az időt, amiből ha jól tudom, nektek sem lesz túl sok. De ez csak az én véleményem
Tégy belátásod szerint!
Naaa melus ne legyél ennyire elfogult, mi tavaly voltunk két hetet Zakynthoson és nagyon szép, egyébként amit kiránduláson látnak Navagio+kék barlangok lehet megér egy kirándulást (mondjuk mi a kék barlangot saját szervezésben kishajóval néztük meg, ami befért a barlangba és még fürödni is tudtunk abban a csodaszép kék vízben na ezt egy ötven személyes túristahajóval már nem tudják megcsinálni) A videó felétől lesz érdekes.
Naaa melus ne legyél ennyire elfogult, mi tavaly voltunk két hetet Zakynthoson és nagyon szép, egyébként amit kiránduláson látnak Navagio+kék barlangok lehet megér egy kirándulást (mondjuk mi a kék barlangot saját szervezésben kishajóval néztük meg, ami befért a barlangba és még fürödni is tudtunk abban a csodaszép kék vízben
Kaliber!
Már megint félre értettél! Nem állt szándékomban szidni Zakynthost, én is jártam ott. Mondhatom egyik legjobb nyaralásom volt, de a bizonyíték benne van az albumomban!
Én inkább arra gondoltam, hogy a Kefalonián töltendő időt kár ezzel megrövidíteni, mert helyben is millió látnivaló akad. És ez visszafelé is igaz.
Egy nap alatt szinte semmit sem lehet megnézni egyik szigetből sem, ráadásul a komphoz kell igazodni.
Most megnéztem a jelenlegi járatokat, - nem is olyan rossz, mint gondoltam, - de nem sok lehetőség van.
Reggel 8-kor indul Pessada-ból, vissza pedig este 19:45-kor jön.
És slussz, ennyi. Közte el lehet tölteni a napot tartalmasan, és akinek szíve vágya tegye!
Magam részéről már most tudom, hogy a két hét is kevés lesz Kefaloniára, bár ugye már jártam Zantén.
Sziasztok!
Még mindíg nincs komp Zakynthos és Kefalonia között...mi szerdánként látogatunk át az üvegaljú hajónkkal
Ha pedig Marcsi tudja jól - márpedig én nem kételkednék benne - akkor csak a fakultatív lehetőség marad. Ami még jobb is, mert célirányosan megy. Ráadásul nem tart kora reggeltől-késő estig