Szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj hülyeségeket és ne állítsolyat, ami nem igaz! Én vagyok a Smart Holidays idegenvezetõje, és hogy nem beszéltem én le senkit semmirõl, az 100%!!! Pláne, hogy nem is voltam az irodában, amikor nagy valószínûséggel te lefoglaltad, mert kirándultatok! Egy másik irodáról beszélsz, aminek én korrekt módon nem említem a nevét, ahol a csaj tényleg lebeszéli a magyarokat, hogy õket válasszák, de ezért is basszus inkább hálásnak kellenne lennetek, hogy nem akar rossza nektek, pedig neki haszna van belõle.
Most már látom, hogy magyarnak semmi sem jó, ha lebeszélik, ha rábeszelik, tök mindegy, valamiért mindig reklamál!
És kérlek még egyszer, hogy amennyiben nem vagy biztos benne, ne EMLÍTS NEVEKET!!!
Fontos: nem alapból szídom a telepítetteket, hanem tapasztalatból, de ezek a problémák alapvetõen abból fakadnak, hogy a jó szakembereket egyszerüen nem tudják vagy nem akarják megfizetni az irodák, tehát marad ami marad és szerencsétlenek ráadásul rá vannak kényszerítve a játékra, mert a téli szezonban a legtöbbnek nincs munkája, tehát kénytelen spejzolni.
Kakadu!
Ez így van. Sajnos.
Kíváncsi leszek az idei kitelepített idegenvezetõ "felhozatalra". Amilyen szerencsénk van most is csak magunkra számíthatunk.
Ha ismét a buszsofõr ápoló szöszi lesz akkor tuti kiakadok. Ez esetben egy új fakultatív programot vezetek be : tyúktépés címmel!
josza2!
Kocsmába nem járok, de tavernában szívesen iszom egy kancsó helyi bort bárkivel - mondjuk jövõre Thassoson?
Ez részemrõl nem szimpátia kérdése, egyszerûen épp nála sokalltam be, de már bánom, mert ezek szerint szereztem Neki egy rossz napot, azt meg nem akartam
Vissza térve az alap problémára: sok esetben valóban gyalázatos "szolgáltatást" nyújtanak az irodák is, a telepítettek is. Ez utóbbiakkal az az alapvetõ probléma, hogy alúlfizetettek, de cserébe az iroda hagyja, hogy játszanak a fakultatív programok áraival, ezért "nem tudják" Pesten, hogy mennyi az aktuális ár, ha kiderül a turpisság, akkor még egy kicsit fedezik is a kintit, más esetben a prosiba direkt magasabb fakultatív árakat írnak, egyszóval széles a skála. Sztem mindenütt körûl kell nézni a helyi irodákban, a legkedvezõbbet kell választani, ha pedig a telepítettt szólni mer, akkor õt helyre kell tenni.
A cigány is annak bazsevál, akinél a brifkó van.
Szia!
Mindegy, már túl vagyok rajta!
Talán, ha egy harmadik személy nem kapcsolódik be a kettõnk dolgába és nem utasít még jobban helyre akkor nem lenne ilyen kellemetlen a szám íze.
De tényleg zárjuk le!
Pont!
Ági
htrose!
Elõször fel sem fogtam, hogy én bántottalak meg.
Miattam ne legyen rossz napod, én is szoktam melléütni, és olyankor inkább megköszönöm, ha kijavítanak. Ráadásul mosolygó-t is tettem a végére. Természetesen minden helyesírási hibát nem szoktam kijavítani, mert tényleg nem ez a fórum célja, és túl sok van belõlük, csak divat lett mostanság a trehányság, és ez most speciel nagyon bántotta a szememet. De szerintem kicsit túl sok betût szenteltünk már így is a témának, úgy-hogy részemrõl bocsi az OFF-ért.
ON
Rendben, ezer bocs!
Túlreagáltam... bántott.
Helyesírásból négyes voltam,az emberek tévednek.
Zárjuk le a témát, nektek van igazatok.
Én többet nem rontom itt a levegõt, további jó fórumozást!
Mindenkitõl elnézést!
Bocsika én új fórumos vagyok, elnézést, nem tudok helyesen írni, bár nem olvastam semmilyen szabályzatban, hogy ez követelmény.
Én is olvastam már pár érdekes hozzászólást helyesírási v. fogalmazási hibákkal, mindenkinek meg lehet arról az emberrõl a véleménye aki nem tud helyesen írni ( vagy esetleg figyelmetlenségbõl tévesz?), de mindenki elõtt kijavítani az szerintem megalázás.
Nyugodtan adhatott volna helyesírási leckéket privátban is!
Az elején úgy gondoltam ez egy barátságos mindenki elõtt nyitott fórum, de egyre többször veszem észre, hogy az új embereket nem veszik jó szemmel.
Hát mindenkitõl elnézést!
Ági ,aki nem tud helyesírni