mi kinéztünk egy buszos utat az Apollon Travelnél.
Tapasztaltaktól kérdezném, hogy az ultra first minute kedvezmény igénybevételén túl számíthatunk bármilyen további diszkontra?
Például ha az utazási kiállításon fizetem be kp, vagy ilyesmi?
Az ultra first árak az összes utazási irodákhoz viszonyítva sokkal olcsóbbak az Appolónál. Néz be másik irodák áraiba és rá fogsz jönni nem is kívánhatsz ennél többet és olcsobbat. Ne legyél kapzsi!
Ha jól tudom még 10% előfoglalási kedvezmény is van, ha 40% előleget befizetsz március elejéig. Mi autóval szoktunk menni. Januárban befizetem az előleget és 15% kedvezményt kapunk.
A törzsutas 5 % kedvezmény a first minuttal összevonható,ez tavaly igy volt!
Ma kaptam meg az Aeolus katalógusát!/Sokkal véknyabb,mint eddig bármikor és nincs benne már csak a szállásleirás...semmi olyasmi mint eddig...
igaz,hogy 10-12 napos turnusok vannak,de elég magasdnak nézem a katalógusárat...
Az ultra first árak az összes utazási irodákhoz viszonyítva sokkal olcsóbbak az Appolónál. Néz be másik irodák áraiba és rá fogsz jönni nem is kívánhatsz ennél többet és olcsobbat. Ne legyél kapzsi!
Azért ez nem teljesen igaz, mert én ahogy nézegettem az Aeolus árai kedvezőbbek, mint az Apollon travelé. Pl. Lefkada, ahol tavaly voltam az apollonál 52 000huf a 7 éjszaka, az aeolusnál meg 54.000huf a 10 éjszaka. De a többi útnál is jobbak az árak az aeolusnál, arról nem is beszélve ,hogy számomra érthetetlen módon másik iroda nem nagyon indít ilyen 10-11 napos turnusokat pedig ezek a legjobbak. Mert 1 hét az kevés. Pláne ha megnézed, hogy mennyit utazol érte, de 2 hét az meg már sok (anyagilag), szóval az ideális a kettő közt van szerintem.
Miskolciutas: Szerintem azért vékonyabb a katalógus, mert sok szállásnál ott van az elérhetőségük (weblap cím) és akit érdekel az ott a saját honlapján a szállásnak úgy is megtalál minden infót.
Magic!
Konkrétan arra gondoltam,hogy eddig minden Aeolus katalógusban voltak amolyan "kis szinesek"-vagyis irások a görög életérzésről,trafikról,ételekről,stb,amik ugymond olvasmányosabbá tették ezt a katalógust a többi irodáéhoz képest-és sokkal szebbé is!Ez most teljes egészében kimaradt...és én hiányolom,mert jó volt,hogy benne volt,bár tudom,hogy költségnövelő tényező-főleg ilyen papirminőségben!-és mostanában minden ilyen kimarad....sajnos.A szállásokról pont ennyi info volt eddig is,mint most.Egyébként én jobban bizom mondjuk egy itteni fórumtag tapasztalatában,mint ha a szállás weboldalát nézném meg...
Megbízhatóbbak is a fórumtagok tapasztalatai, mint az irodák infói, különösen igaz ez pont az Aeolusra. Nálam meg bármilyen színvonalas is volt a katalógusuk, szóban se jöhet eme remek szervezet, mint az Aeolus, lehetnek bármilyen olcsók is. Elég volt 1x utazni velük.
Szia Anyuci!
Mi volt velük a gond, elmeséled?
Lehet, hogy már irtad régebben, ezért elképzelhető, hogy már találkoztam is a leirt tapasztalataiddal, csak nem emlékszem...
az Aeolus idén az internetes honlapot erősíti,mind foglalás,mind információ terén:
"Amire külön szeretnénk felhívni a figyelmüket az az, hogy idén a katalógusunk oldalszámát szándékosan csökkentettük, mert szeretnénk jobban összpontosítani az internetes elérhetőségre és értékesítésre. Honlapunk, a www.aeolus.hu tavasszal új köntöst és új kivitelezést fog kapni, ahol jóval több szállásra, képre, árakra bukkannak, mint a nyomtatott katalógusban. Ezért kérjük, hogy itt is kövessen minket nyomon, iratkozzon fel a hírlevelünkre, vagy legyen a Facebook rajongónk, hogy minél előbb értesülhessen a változásokról, újdonságokról. Annak is nagyon fogunk örülni, ha meglátogat minket budapesti irodánkban, de vidéki/budapesti partnerirodáink is örömmel nyújtanak megfelelő tájékoztatást. "
egyébként nagyon jó lenne ha sok sok iroda,a grandtours-hoz hasonlóan intézné a szállás foglalhatóságot.Ott látod mikor melyik szoba szabad,le van írva ha van hátrány(házfalra néző erkély stb.) nem kell irodába menned foglalásért otthonról minden intézhető pár perc alatt
azt gondolom, hogy minden ilyen tapasztalat hasznos lehet, azért vagyunk itt. Lszi mesélj!
Mi tavaly voltunk először irodával, az Apollonnal Lefkadán és leszámítva a buszt odafelé, amit Szerbiában 2 ízben, összesen tán másfél órát szerelték, csak pozitívumokat tudok sorolni.
A buszt is megoldották (intercooler probléma), elment belőle az erő és nem akart felhúzni a hegyre, de buszt cseréltünk a Nei Pori csapattal (jó szervezésben, kora reggel, a görög határátlépés után) és mentünk tovább.
Délután 2 körül foglaltuk csak el a szállást a Filioban.
A buszon profik ültek, az idegenvezető totál pozitív, a buszon és az apartmanban is ott ültünk/laktunk amit előzetesen kértünk. A légkondi nem volt az árban, de mikor telefonon kértük, 2 órán belül ott volt a távirányító.
Az Apollon nekünk pozitív volt, mi velük bátran merünk utazni!
"Egyébként én jobban bizom mondjuk egy itteni fórumtag tapasztalatában,mint ha a szállás weboldalát nézném meg... "
Ebben teljesen egyetértünk, hisz én is azért vagyok itt.
anyuci68:Mi idén a legolcsóbb szállást választottuk ki az Aeolus katalógusából és teljes mértékben meg voltunk vele elégedve. Az utóbbi pár évben szinte teljesen megváltozott az iroda hozzáállása a dolgokhoz és rossz tapasztalatok inkább régebbről vannak velük kapcsolatban. (én így olvastam)
Sziasztok!
MaciG! Kétségtelen, hogy a negatív tapasztalatainkat 6 éve szereztük az Aeolussal, de olyan szinten volt színvonal alatt mind a szállás, mind a hozzáállás, hogy mi velük már soha sehová.
Polichronoban a Traditional apartmanban szerzett "élményeinkről" 2006-ban a visszaérkezésünk után részletesen írtam, így az adatok ismeretében könnyebb visszakeresni, ha valakit érdekelne.
Dióhéjban a szoba a prosiban szereplő felső szint helyett alagsorban, átázott falak éjszakai hívatlan látogatókkal, a csótányirtó spray-t még mindig keresi a gondnok (vagy ki), lepukkant vizes szerelvények, harc egy ruhaszárítóért (nekünk, a többi szobához volt), áramütés-veszélyes bojler, zárlatos rezsó (ez mondjuk nem a mi szobánkban volt), csak szlovákul beszélő idvez.
Az egyik előttem szóló fórumtárshoz csatlakozva viszont az Apollonnal hosszú évek óta utazunk, bár hozzá kell tegyem, hogy az árak emelkedésével fordított arányban van a szobák színvonalának változása. Ha több éve utazik az ember egy irodával, akkor az ilyesmi elég feltűnő tud lenni. Buszoztatásban viszont majdnem verhetetlenek, a Romcar-os fiúk nagyon profik. A szervezés már más kérdés. Szerintem az kikerülhető lenne, hogy minden hazaérkező busz megjárja Szegedet, Kecskemétet, Kiskunhalast, és utána startoljon Bp és Győr felé.
Mostanság kétségtelen, hogy a Grandtours-é a pálma, néhány buszuk kivételével. Azért egy legalább 20 órás útra induló busznál szerintem alap kellene, hogy legyen a lábtartó, amit erősen hiányoltunk tavaly. Korrekt tájékoztatás, a szobák kiválaszthatók, előnyök-hátrányok felsorolása. Eszementnek tűnt a görög határ előtti diliház a buszon utazók átcsoportosításával, azt talán másképp kéne megszervezni, de tul. képpen az elgondolás jó.