Végre valaki, aki szintén a Villa nioviba megy! Ha hazaértél légy szíves tájékoztass, hogy milyen, mert eddig senki sem írt róla egy szót sem. A képeken jól néz ki, de azért élőben más biztos.
Köszi előre is!
Kivételesen pont ugyan úgy néz ki élőben, mint a képeken tegnap jöttem onnan, mint korábban fentebb jeleztem is Tíz év múlva lehet, hogy már nem lesz ugyan ilyen, ráérsz akkor aggódalmaskodni majd Most még ne aggódj, azt fogod kapni amit látsz képeken. Otthonról tudom csak küldeni, mert dolgozom már sajnos
Egyébként ikea evőeszköz, merőkanál, fehér tányérok, mély, nagy és közepes lapostányér, rendes nagy 2,5 bögre, és 3 dl pohár, tésztaszűrő (bár azt én nem használtam) serpenyő, két lábas, még nem ütött kopott, alig használt szinte vízforraló kis edény, vágódeszka (bár ezt se használtam) erkélyen zöld színű kocka alakú asztal, 3 székkel, ezek se voltak leamortizálva még nálunk
Egyébként itt vannak még több képek: https://www.neiporihotels.com/en/niovi.php
Végre valaki, aki szintén a Villa nioviba megy! Ha hazaértél légy szíves tájékoztass, hogy milyen, mert eddig senki sem írt róla egy szót sem. A képeken jól néz ki, de azért élőben más biztos.
A Villa Niovi apartmanban nem volt eddig senki? Idén oda megyünk és jó lenne egy kis infot kapni róla, bár a képeken szép, de mégis jó lenne ha írna vki a tapasztalatokról.
Én most jöttem a Villa Noiviból két hétig voltam ott. Tudomásom szerint összesen két apartman a magyaroké, a többit a románok foglalták le, egészen addig míg a görökök le nem váltják őket elvileg júliustól görögök lesznek a románok helyett. Az első emeleten a 14 és 15 apartman volt a magyaroké eddig. Mi a 15-be voltunk keleti fekvésű tengerre néző, na jó belóg három kövér fa, de akkor is látom szép, tiszta, felújított épület, képeket tudok mutatni róla. Konyhai felszereltsége szerintem kielégítő, még minden új és frissnek számít egészen addig míg a románok le nem amortizálják idő előtt. Sajnos az előző heti turnusról tudnék beszélni.
A többi tapasztalatról kicsit később, most ki kell hevernem a sztrájk miatti plusz költséget, ami annak volt köszönhető, hogy nem jár a vonat se busz, így a reptérre taxival kellett bemennünk, potom 120 jól látjátok, 120 euroért !!!! Amúgy meg N.P. és T. között 12 euro a vonatjegy, plusz 1 euro lett volna még a reptéri buszjárat költsége. Hát egy kicsit szíven ütött ez a sztrájkolás. Szóval nem mindegy; hogy két embernek 26 vagy 120
Larissába a vonat 4 euro, menetrendet is tudok majd mondani, össze-vissza, ki merre látna világot Athénig is
Piac Leptokáriába kedden van, talán kettőig érdemes átruccanni, addig még van portéka, a vonat megállóhoz közel van, mi láttuk a vonatról. N.P.-be pedig pénteken van, már 7-től lehet nyüzsögni.
Platamon vár, egy nagy rakás gaz, szégyen, hogy így elhanyagolják. Ebből kifolyólag nem egy nagy szám.
Nagyon szívesen, örülök ha tudok segíteni. Mindenesetre hidd el nem bánod meg a Skyathosi kirnádulást. Maga a hajókázás is szép, ahogy a hegyek között siklotok, visszfelé pedig a naplemente gyönyörű a hajó fedélzetén. Maga Achileo kikötője, ahonnan a hajók indulnak is nagyon kis hangulatos hely.
Cortez86, én is azt hittem, hogy Nei Pori kicsi, de nem az. Én is meglepődtem első nap.
Mi egyszer voltunk még csak itt, akkor is utazási irodánál foglaltuk, de szerintem biztos találnátok szállást.
Azért mások is erősítsenek meg!
Most már bizton állíthatom, hogy aki menni akar a Skiathos-i hajókirándulásra, tegye meg, főleg akkor, ha hétfőn megy az Olympuszi túrára. Ugyanis Litochoro-ban akkor van a piac (ahogy többen is írták), így nem hagyná ki. Vagy ha nem is megy a hétfői fakultatívra, akkor motorral vagy kocsival könnyen megtalálható. Ma is sikerült edzés programot beszervezni. Emeletes busszal mentünk az Olympuszra, és az nem ment le a kolostorig. Úgyhogy le-fel séta.