Az első benyomás jó volt, gyönyörű tenger, a nap is sütött, szóval leraktuk a bőröndöket az apartmanba (Sarti Holiday) és egyből mentünk fürdeni. Aztán volt egy tájékoztatás az idegenvezetővel és fölmentünk Vele a faluba, megmutatott nagyjából mindent.
A szállás jó volt, egyszerű de nagyszerű. Volt egy kávézó-étterem a földszinten és egy medence + napozó terasz a tetőn.
Köszi Timi, hogy neked "első szemesnek" tetszett Sarti. Jó helyetek volt. Ismerem a Holidayt, vagyis tudom hol van. A Beach-en. Itt azért nyugisabb mint benn a faluban. Ott szerettem lenni a legjobban. Mi 2004-ben a Grigoriszban voltunk, amit akkor még magyar utazási irodák szerződtek. Mára Hotel Erifili a neve. És nincs szerződésük magyarokkal. A legjobb szállásunk volt Sartin.
2 éve mi is Sarti voltunk a Holiday apartmanban, de mi nem voltunk megelégedve vele. Koszos volt. A kis konyha sarok ill. a fürdő abszolút nem volt kitakarítva. De legalább az ágynemű tiszta volt. Szóltunk az idegenvezetőnek, hogy koszos a szobánk. Erre pofátlanul megkérdezi, hogy kérjen-e a "takarítónőtől" (mert őket nem lehetett annak nevezni) tisztítószereket. Persze. Mert mi azért megyünk, hogy magunknak takarítsuk ki a szobát ill. a fürdőt. Végül aztán nagy dúlva-fúlva ki lett takarítva a szobánk.
Egyébként magával a településsel és a parttal megvoltunk elégedve. Nagyon szép és hangulatos kis hely.
Meglátod, hogy Sarti jobban fog tetszeni. Nekünk 1 Stavros után jött 4.-szer Sarti. Stavros is jó hely, de Sarti az más, és hidd el, hogy még annál is kékebb a tenger, mint a prosikban. Ha visszatérsz, kiváncsi leszek a véleményedre. S addig is bátran tegyél fel kérdéseket.
Bonti! A tisztasággal kapcsolatban: a mi szobánk sem volt rendesen kitakarítva, de én gyorsan áttöröltem a mosogatót, mosdókagylót, asztalokat, ágykeretet (vittem mosogatószert+szivacs), meg föl is söpörtem és fölmostam. A komfort érzetemhez kellett, mert bizony mikor bementünk az állítólag tiszta szobába, hát a padlón homok volt, a fürdőben pedig hajszálak...
Ja az ágy alatt meg egy fél pár férfizokni. Az ágynemű tiszta és friss volt.
De nem szóltam, amúgy is áttörölgettem volna mindent, nem akartam raplizni. Szóval úgy voltam, hogy ez annyira kis apróság.... és tényleg még csak a vérnyomásom sem ugrott meg
Coffos! a lányom is mondta, hogy jövőre is a Holidayba megyünk! mert én javasoltam, hogy jövőre mehetünk közelebb a faluhoz, de Ő lefújta. Neki nagyon tetszett a Holiday.
A Campus Clubról csak jókat tudok mondani.
Tavaly Sartin, előtte Nei Poriban is velük voltunk, nem volt semmi gond.
Viszont most kicsit megrémültem a Dias Zeus miatt, remélem a mi szállásunkat nem adták oda másnak...
Remélem nálunk is minden rendben lesz, de nagyon köszi, jó mindig pozitív megerősítést hallani !
Timi-tTotti...szia itthon, köszi a beszámolót ! Unokanővérem is azt mondta (ő már harmadjára volt most nyáron), hogy aki egyszer járt ott, mindig visszavágyik...! Én mondtam neki, hogy jövőre Korfu a nagy álom, ő pedig közölte, hogy azt csak hiszem !