Szia Kitty itt is!
Akkor ezek szerint Hydrát nekünk sem szabad kihagyni, annyi szépet olvastam már róla. Ott van sok csacsi, ugye? Imádom a csacsikat.
Athént már mi is láttuk.
Az időjárás előrejelzés napról-napra változik, és napról-napra jobb lesz.
Szia! Mi Pesten szállunk fel. Délben indulunk. Ha minden igaz, akkor jobb oldalt, rögtön a lépcsőfeljárónál leszünk. Én szőke, rövid haju vagyok, a barátnőm pedig sötétbarna haju.
Akkor holnap találkozunk.
Hydra egy csoda! Látni kell!
Nekem ez most a hatodik utam Toloba és csak egy alkalommal, két évvel ezelőtt nem mentünk el Hydrára, mert akkor a 3 hetes Peloponészoszi utunk utolsó részeként csak pár napunk volt. Érdemes felmenni a házak közé, ott kóborolni, nézelődni csak úgy. Nézz át a Hydrás topikba, ott többet megtudhatsz.
Azt akartam kérdezni még, hogy mennyire általános Toloban a végtakaritásért pénzt kérni, vagy esetleg kauciót. Az utazási irodánál nem láttam, hogy jeleztek volna ilyet. (Ibusz-Thetis apartman)
Csak hogy úgy készüljek azért.
Már alig várom, évek óta nem jártam Görögországban, régi ismerősként, de nagy izgalommal térek újra vissza. Nem is értem, hogy bírtam ki nélküle eddig.
Tavaly az Apollón Travellel mentünk Sartiba, a buszon pont ez a film ment. Tök jó volt !
Már én is nagyon készülök. Egyelőre csak gondolatban, mert még csütörtökön is dolgozom, de aztán kezdődik a pakolás. Tavaly az UNIQA utasbiztosítását választottuk, az idén is jó lesz.