Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 386 387 388 ... 490 491 492   >
Üzenet
  Sancho.dl | #195420 Üzenet | 2012-09-16 17:03:45 | Válasz a #195360. hsz-ra
Szia csicso!

Bizti fini lehet a Glikopate is icon_smile.gif Én mindig megoldom a Mythost icon_smile.gif Anélkül nem is tudok hazatérni. Idén kétszer voltam Göröghonban, mind a kétszer hoztam haza Mythost icon_smile.gif Úgy tudom egyébként, hogy itthon is lehet kapni valahol. Tavasszal voltam egy görög táncházban és ott is volt. Egy görög étterem reklámját is megkaptam akkor és ott mondták, hogy ők is forgalmazzák a Mythost. Én Zakynthoson a Panosban mindig a megalo Mythost kértem és el sem lehet mondani milyen jól esett, amikor egy egy nagy csavargás után, kimelegedve, megfáradtan kortyoltuk a jéghideg söricilint, ami tényleg orvosság volt akkor icon_smile.gif De megígérem Neked, hogy ha felbontom az utolsó doboz Mythosomat, akkor a Ti egészségetekre is iszom majd icon_smile.gif Van még 2 doboz Fix söröm is icon_smile.gif Ennyi még maradt. A Mavrodaphne -ból már csak 4 üveg van, mert tegnap este felbontásra került egy egy baráti társaságban icon_smile.gif
  Sancho.dl | #195421 Üzenet | 2012-09-16 17:08:01 | Válasz a #195362. hsz-ra Előzmény #195362
Mi a Blue Waves-ben laktunk, de eszünkbe sem jutott a környező éttermekbe menni. Néha csak úgy futólag belepillantottunk az árakba, de bizony azok is igen csak orcán hajítottak minket... Még a Blue Waves étterme, ahol pedig kedvezménnyel falhattunk volna, még kedvezménnyel is drágább volt, mint egy másik taverna. Inkább minden este nyakunkba vettük a várost és a Panosba mentünk, vagy séta közben beültünk valahova egy gyrosra icon_smile.gif
  Sancho.dl | #195422 Üzenet | 2012-09-16 17:11:20 | Válasz a #195371. hsz-ra Előzmény #195371
Fazika!

Ilyeneken ne akadj fenn... Tudod ahány ember annyi féle. Nekem is sokan mondták, hogy milyen jók a beszámolóim, aztán én is kaptam nagyon alacsony értékeléseket is. Én megmondom őszintén nem foglalkozom ezekkel. Nekem az a lényeg, hogy megosszam mindenkivel az élményeket, illetve a tapasztalataimmal segítsem az utánam utazókat. A fanyalgókat pedig nem veszem észre icon_smile.gif
  AniFeri | #195423 Üzenet | 2012-09-16 21:39:42 | Re:
Katpati írta:
Szia Anikó! Köszi az infókat. Kedden megyünk, de akárhány időjárás jelentést nézek, mindegyik mást ír, úgyhogy már feladtam, olyan idő lesz, amilyen icon_smile.gif Nem tudok úgysem mit csinálni. Örülök, hogy nem volt vészes vihar idején sem, mert én is elég fagyos vagyok. De olvastam, hogy több mindenki írta, nem tudott eligazodni az előrejelzéseken. Olyanban esetleg tudsz segíteni, hogy milyen ára van a kenyérnek kint? Mert reggeli gyanánt kéne valami, de ahogy olvastam húzós áron van a pékárú, de én nem tudok reggelire gyrost enni. Vinnénk valamennyi tartós kenyeret, de ha nem vészes a kenyér ára, akkor nem viszünk. Mi Argassiban leszünk. A programokat már nagyjából összeállítottam, sokat segített ez a fórum, ezennel is ezer hála mindenkinek. icon_lol.gif Egyenlőre úgy tervezem, hogy önállóan megyünk, bérelünk autót, de aztán lehet, hogy ott mégis egy szervezettre befizetünk. Ti jól éreztétek magatokat? Szép napot kívánok mindenkinek: Pati

Szia!

Mi nem kenyeret vettünk, hanem valami zsömle félét (csak a nálunk megszokottnál sokkal nagyobb volt) és az 30 € cent volt. Nem valami olcsó, de nagyon finom volt.
Nekem is megvolt egyébként a komplett program, aztán mégsem béreltünk robogót, hanem befizettünk egy egész napos hajóútra (nagyon jó volt), egy egész napos buszos útra (az sem volt rossz... icon_smile.gif), egyik nap bebuszoztunk a fővárosba, a többi nap meg Agios Sostisba és Kalamakiba mentünk át, vagy maradtunk Laganasban.
Igen, egyébként nagyon jól éreztük magunkat, majd teszek fel képeket, mert tényleg gyönyörű a sziget.
És mikor is mentek? Melyik utazási irodával?

Anikó
  Fazika | #195431 Üzenet | 2012-09-17 07:41:51 |
AniFeri!
Nagyon döbbenetesek a képeitek!! Fura így látni a partot. Olyan , mint egy katasztrófasújtott terület. (Kefalónián is hasonló vihar tombolt). De szerintem 1-2 nap és visszatér minden a régi kerékvágásba.
  Fazika | #195432 Üzenet | 2012-09-17 07:45:32 | Válasz a #195422. hsz-ra Előzmény #195422
Sancho, igazad van, csak bosszantott.
Én nagyon szeretek beszámolókat olvasni. Sokkal jobbak, mint bármelyik útikönyv. Főleg, ha egy kicsit még melléolvas az ember ezt-azt (történelmet, leírásokat).
És bár nem valami környezettudatos megoldás, de én ki is szoktam nyomtatni őket a felkészülés során.
  Csicso01 | #195433 Üzenet | 2012-09-17 08:38:08 | Válasz a #195420. hsz-ra Előzmény #195420
Szia Sancho!
A Glikopate is mazsolabor,mézédes,van fehér és vörös változata is.Nagyon finom.Igen,a Mythos az mythos....Sajnos idén nem tudtam hozni,repültünk.Így is csodálkoztam hazafelé hogy a reptéren a Görög csomagfelvevő nem szólt a túlsúlyért.Nemes gesztus volt tőle,fizethettem volna sok-sok eurot pluszba.Nyár elején az egyik Cba-ban vettem én is Mythost,arany árban adták,de nem tudtam kihagyni.Azt elhiszem hogy jól esett a Panosban a megalo változata....Ha csuklok,akkor azt jelenti hogy felbontottad az utolsó dobozt,előre is köszi!Néztem AniFeri képeit a vihar utáni Laganas-ról,szőrnyű!Remélem mára rendbe rakták és megint teljes gőzzel működik minden.
  Csicso01 | #195437 Üzenet | 2012-09-17 09:00:15 | Válasz a #195414. hsz-ra Előzmény #195414
Szia Katpati!
A kenyér ára:0,5 kg:0.60-0.70 euro.Van többféle,szerintem a kukoricás a legfinomabb.Meleg ruhát ne vigyél sokat,elég egy hosszú nadrág és egy pulcsi(szabadidő ruha),mondják a meterológusok a felmelegedést.
Nagyon jó nyaralást kívánok!
  AniFeri | #195446 Üzenet | 2012-09-17 19:33:18 |
Fazika írta:
AniFeri!
Nagyon döbbenetesek a képeitek!! Fura így látni a partot. Olyan , mint egy katasztrófasújtott terület. (Kefalónián is hasonló vihar tombolt). De szerintem 1-2 nap és visszatér minden a régi kerékvágásba.

Fazika, igen, tényleg olyan volt mint egy katasztrófa-sújtotta terület. Kicsit ijesztő is volt, úgy az ember ilyenkor el tudja képzelni milyen lehet egy cunami... Ilyen csak sokkal nagyobb kivitelben...
De nem semmi mekkora ereje van a természetnek.
  Vivien64 | #195451 Üzenet | 2012-09-17 22:52:12 | Válasz a #195397. hsz-ra Előzmény #195397
Sziasztok fiatalok! icon_wink.gif

Nem semmi viharotok volt...csak 1 napig tartott?
Nappal jó volt még a idő? Meleg volt azért?
Sok szép élménnyel gazdagodtatok biztosan icon_smile.gif
Mi sokan visszavágyunk!!
  AniFeri | #195466 Üzenet | 2012-09-18 17:59:16 | Re:
vivien64 írta:
Sziasztok fiatalok! icon_wink.gif

Nem semmi viharotok volt...csak 1 napig tartott?
Nappal jó volt még a idő? Meleg volt azért?
Sok szép élménnyel gazdagodtatok biztosan icon_smile.gif
Mi sokan visszavágyunk!!

Szia Vivien!

Az utolsó napunkon volt a vihar, hajnalban arra ébredtünk, hogy szakad az eső és egészen kora délutánig esett kisebb megszakításokkal.
De egyébként nem volt hideg egyáltalán, szerintem 25 °C körül lehetett, később délután pedig, amikor a nap is kisütött, akkor meg nagyon befülledt a levegő.
Igen, jól éreztük magunkat, nagyon szép volt minden! icon_smile.gif Bár még ott lennénk! icon_smile.gif
Igyekszem, majd feltenni képeket, de 2 fényképezővel összesen kb. 3400 képet csináltunk (és a rosszabbakat már kitöröltük belőle), szóval van miből válogatni. icon_smile.gif
  Ereka | #195477 Üzenet | 2012-09-18 22:01:49 |
Sziasztok!
Mi is megérkeztünk a 12 napos nyaralásunkból. Gyönyörű hely, minden szupi volt, kivéve a két napig tartó ítélet időt. Igaz, csak a péntek volt durva, a szombati már csak simán esős. A Cameo szigethez vezető hídat elvitte a pénteki ár, így még hétfőn reggelre sem tudták helyre hozni, bár akkor mi már szerencsére jártunk ott. Azt mondták, hogy a hajóroncsot a Navaggioban is, elmozdította a helyéről a vihar, de ez nem megerősített tény.
Mi nagyon szerencsések voltunk. Szerintem ennyi picúr teknőst, még senki nem látott a nyaralása alatt amennyit mi. Legalább 4 pici kelt ki mellettünk, vagy úszott el...
Sancho! A Panos-sal igazad volt, minden este ott vacsiztunk..nagyon jó hely! icon_smile.gif
Majd ha szusszantam egyet, töltök fel képeket icon_smile.gif
  Sancho.dl | #195487 Üzenet | 2012-09-19 15:32:12 | Válasz a #195432. hsz-ra Előzmény #195432
Fazika!

A legfontosabb, hogy Ti jól éreztétek magatokat. Akik pedig esetleg irigységből vagy ki tudja miért lehúzzák a beszámolódat, azoknak ez legyen a legnagyobb öröme icon_smile.gif Arra gondolj, hogy sok hasznos információt osztasz meg azokkal akik komolyan gondolják.
  Sancho.dl | #195488 Üzenet | 2012-09-19 15:35:53 | Válasz a #195433. hsz-ra Előzmény #195433
Szia csicso!

Sajnos ezt a bort nem ismerem, pedig kóstoltam már egy két görög nedűt icon_smile.gif A Mythosonkívül van még nagyon finom görög ser, például a FIX és az Ermis. Ezt egy helyen láttam a sárga szupermarketben a Blue Waves utcájában. Vettem két dobozzal és hihehetlen fini volt icon_smile.gif Majd próbálok nézelődni, hogy itthon hol lehet Mythos kapni, mert bizony már csak egy dobozom van icon_smile.gif A Panosban mindig a nagyobb változatot ittam, abban a melegben egy áldás volt a jéghideg söricilin icon_smile.gif Természetesen megemlékezem Rólad, ha felbontom az utolsó Mythosomat icon_smile.gif
  Sancho.dl | #195489 Üzenet | 2012-09-19 15:38:51 | Válasz a #195477. hsz-ra Előzmény #195477
Szia ereka!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. A tekikért nagyon irigylek mindenkit, mi csak két nagyot láttunk, bár én annak is nagyon örültem icon_smile.gif A Panos-t nem véletlenül ajánélgattam mindenkinek, mert valóban egy nagyon kedves, családias hely, kedves kiszolgálókkal icon_smile.gif Mi is minden este ott kajáltunk, de volt hogy séta közben is betértünk egy Mythosra icon_smile.gif A felszolgáló hölggyel készítettünk közös fotókat és én még egy puszit is őrzök tőle icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 386 387 388 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu