Útlevél-kérdéshez:
Nálunk a családban 3 embernek nem volt útlevele korábban, így ők utazás előtt CSINÁLTATTAK! És milyen okosan tették!
Direkt, hogy kipróbálják, hogy elfogadják-e csak a személyit adták oda a határőrnek...ő meg visszadobta, hogy passport, passport!!! Az útlevelük bemutatása után viszont gond nélkül átengedtek mindenkit. (ezt a szerb és a macedón határon is eljátszottuk, mindkettőnél az útleveleket kérték)
Úgy, hogy mi 2010.06.19-én utaztunk Görögországba (már elvileg elég lett volna a személyi, de mégsem).
aha értem...de nekem nem ez a lényeg h mivel lehet menni meg mivel nem, feltétlenül lesz útlevelünk nálunk nem kockáztatunk
a kérdés az, hogy aki volt már Anettékkel, tudja-e, hogy foglalhatok e most még útlevélszám nélkül és majd utólag pótolom, vagy addig nuku foglalás? persze akkor a helyeknek is annyi.
Szia!!
Köszönöm előre is h. segíteni próbálsz.Na ezt nem mondták, csak h. a Stelitsában van még hely... Eléggé tanácstalan vagyok h. melyik apartmant ajánljam mert nem tudok egyikről sem semmit...
Nekünk jó volt. Légkondis volt (de előtte egyeztesd, mert nem mindegyik az!), kis zuhany+wc, főzőrész. Azt gondolom, arra, hogy ott aludjunk, tökéletesen megfelelt. Tiszta volt, semmi bogár...stb. Nyilván, ezek nagyon egyszerű apartmanok, sokat nem kell várni tőlük. De mire is kell? Szinte csak aludni.....
Igen valóban elszaladt az idő Hihetetlen, hogy nem is olyan rég, még 3 számjegyből állt a visszaszámlálandó napok száma Jövő hét pénteken pedig már indulunk Jaj de várjuk már. Reméljük az idő is kegyes lesz hozzánk és valóban egy felejthetetlen nyaralást sikerül eltöltenünk Sartin
Akkor hívd fel őket és kérdezd meg, hogy a foglalásnál már fontos-e az útlevélszám, mert még csak most fogtok újat csináltatni, ennyi.
anyett101 írta:
aha értem...de nekem nem ez a lényeg h mivel lehet menni meg mivel nem, feltétlenül lesz útlevelünk nálunk nem kockáztatunk
a kérdés az, hogy aki volt már Anettékkel, tudja-e, hogy foglalhatok e most még útlevélszám nélkül és majd utólag pótolom, vagy addig nuku foglalás? persze akkor a helyeknek is annyi.