Sziasztok,
Azt hallottam,hogy a Szerb és a Görög határon 8-12 óra a várakozási idő,ez valóban így van???? :shock: Ha igen,nagyon király lesz..a 16 hónapos kislányom tuti értékelni fogja. :roll: Mi augusztus 20án este 9 körül indulunk...
Szia!Mi kb.2,5 órát álltunk,de olyat is hallottam akik többet.Szigorítottak,minden útlevelet scennelnek,mind két oldalon,mivel unióba készülnek,nincs szatyrozás,így marad a türelmes várakozás.
Ginaaa!
Nekünk Vape volt, olyan betétes nem folyadékos.
Két szálláson laktunk, mindkettőben volt bőven.Honnan?????? Este ha valahová beültünk, a lábunk szárát jól összecsipkedték.
Nekünk jó volt az itthoni riasztó, tudom, mert utolsó estére elfogyott, nem sokat aludtam.
Szeretjük azt a környéket. Évekig az Apollon hotelben voltunk,csak most már nagyon drága lett. A Kozmas mögötte van. Csak az első emeleti apartmanokban voltak nyaralók. A földszint és a második emelet egész héten üres volt. Nekem tetszett, csak egy kicsit tisztább lehetett volna. Váltáskor egy férfi takarított és nagyon rövid idő alatt végzett vele. Az ágynemű hófehér volt. A tányérokat, evőeszközöket csereberéltük a szomszédokkal. Ami nekünk hiányzott, ott felesleg volt, és fordítva. Közel a tenger és a boltok. Csendes helyen van. Ja, és mindig volt melegvíz. Lehet, ha telt ház lett vona, akkor ezt nem mondhatom el. Szúnyogháló sajnos nincs! Összeségében mi meg voltunk elégedve a szállással.