Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 389 390 391 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Rudiandi67 | #176210 Üzenet | 2011-10-03 11:00:43 |
Sziasztok!
Jelentem nem vesztem el, csak egy kicsit felpörögtek az események körülöttem.
De igyekszem jelentkezni.
A nyaralásról annyit, hogy felejthetetlen, csodaszép, és minden ami legleg.
  Apucika | #176211 Üzenet | 2011-10-03 11:53:13 | Sziasztok
Akkor meg éri Tolora menni ? Mert jövőre TOLO és TORONI van ki nézve de nem tudjuk még hogy hová menyünk a feleségemmel .
Ha volt olyan aki volt már mind két helyen az írja meg hogy melyik milyen a tenger partja .
  Melus16 | #176235 Üzenet | 2011-10-04 08:45:57 | Válasz a #176210. hsz-ra Előzmény #176210
Már éppen kezdtem aggódni, hogy talán maradtatok még egy kicsit icon_wink.gif
Majd, ha időd engedi, kíváncsi lennék, hogyan telt az utolsó hetetek icon_cool.gif
  Melus16 | #176236 Üzenet | 2011-10-04 09:09:59 | Re:
Apucika írta:
Akkor meg éri Tolora menni ? Mert jövőre TOLO és TORONI van ki nézve de nem tudjuk még hogy hová menyünk a feleségemmel .
Ha volt olyan aki volt már mind két helyen az írja meg hogy melyik milyen a tenger partja .

Szia Apucika!

Megéri Tolora menni, mindent megtalálsz, amit csak szeretnél.
A tenger nagyon szép, és tiszta, bár a hely adottságai miatt, vannak részek, ahol keskeny a part. Ez nekünk bejött, ráadásul szemben van a kis Koronis sziget, meg Romvi szigete, így látnivaló is van, lazsálás közben icon_wink.gif Persze, vannak strandok is, ha a "szervezett" strandolást részesítitek előnyben.
A környéken rengeteg a látnivaló, az unatkozás teljesen kizárt.

Toroniról annyit tudok, bár ez itt OFF, hogy széles, homokos partja van, és csendesebb település, bár Tolo sem a bulijairól híres icon_wink.gif
Viszont jóval közelebb van.
Azt javasolnám, hogy állítsál fel szempontokat, amik a számotokra a legfontosabbak, és az majd segít a döntésben.
Nézzél képeket, akár itt, akár a Google-Earth- ben, olvass el néhány beszámolót.
Ha Tolót választjátok, akkor körültekintő szállás választást javasolnék, mert néhány ház fent van a dombon. Elég meredek emelkedők vannak, persze ez nem biztos, hogy fontos nektek. Ha mégis, akkor jó lehet az Eleana, vagy a Stella, ezek a partnál vannak.

Remélem, segítettem kicsit, sok sikert a keresgéléshez!

Üdv, Melinda
  Apucika | #176335 Üzenet | 2011-10-07 14:32:01 |
melus16-nak !

Sokat segédkeztél és köszönet érte .[/quote][/list]
  Jozsef56 | #176943 Üzenet | 2011-11-03 17:44:44 | Görögországi videók folytatása ! Előzmény #176335
Kedves Látogatók !

Emlékeztek még a https://gorogkalandok.atw.hu weblapra ?

Görögországi nyaralásunk videóit láthattátok és jelenleg is láthatjátok a weblapon.
Jövőre is szeretném folytatni a Grand Tours nyaralóhelyeinek bemutatását, ezért segítséget kérnék Tőletek abban, hogy a Grand Tours fotópályázaton lévő képeinkre szavazzatok. Szavazni csak regisztrált felhasználónak lehet. (Bárki regisztrálhatja magát mindenféle elkötelezettség nélkül, csak működő E-mail címe legyen, amire érkezik a belépési kódja..............).

A képeink a 4. oldalon [Szabad a Taxi - Balogh József] és a 13. oldalon [Húrrá nyaralunk - Balogh Boglárka és Egy kis görög sziget - Baloghné Papp Zsuzsanna] találhatók.

Egy regisztrált felhasználó 1-1-1 szavazatot adhat a képekre. Ha a családban van több E-mail cím is, akkor a család többi tagjait is tisztelettel megkérném, hogy szavazzanak ránk.

Készítettem egy weblapot, amelyen megtalálható mindhárom kép és mindegyik képhez tartozik egy videó is. Ezen keresztül is lehet szavazni...(a képek vagy a videók megnyításakor bal alsó sarokban a link ).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://szavazzrank.atw.hu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Megtekintéshez itt is Internet Explorer 8-9 vagy Google Chrome 10-13 böngészőt ajánlanék. Mivel ez is egy Flash alapú weblap, ezért a számítógépen mindenképpen legyen telepítve Flash 10 lejátszó is.
Szavazataitokat előre is köszönjük !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mielőtt valaki megkérdezné, hogy ez a megoldás a pontszerzésre mennyire "etikus", erre az lenne a válaszom a Grand Tours munkatársait megkérdezve, hogy ez a forma is engedélyezett.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Pontikos | #176953 Üzenet | 2011-11-03 20:58:23 | Válasz a #176943. hsz-ra Előzmény #176943
(Az etikus és az engedélyezett nem feltétlenül szinonima. icon_lol.gif )
Hajrá ízlések és pofonok!
  Stampedli | #178476 Üzenet | 2012-01-17 13:53:41 |
Sziasztok!

A tapasztaltaitokra lennék kíváncsi.
Ezen a nyáron Toloba utazunk augusztus közepén ( 2felnőtt, 1 14éves lányka). Kinek van friss infója a Romvi hotelról?
Van-e valamelyikőtöknek helyi kapcsolata aki segítene apartmant, kisebb házat, hotelt szerezni? A Booking.com ajánlatait már kívülről ismerem, de fénykép alapján lutrinak tűnnek, mert ha 2 hétre kiadok kb. 1000€-t, jó lenne előtte valakivel beszélni, aki személyes benyomásokat tud mondani.Szóval, ha van valaki, aki segíteni tudna, akár kontakt személlyel, tapasztalattal, nagyon megköszönném...
Köszönöm a válaszokat
  Jox | #178478 Üzenet | 2012-01-17 14:20:51 |
http://www.travel-hellas.net/city/4-tolo
  Stampedli | #178480 Üzenet | 2012-01-17 15:25:06 | Válasz a #178478. hsz-ra Előzmény #178478
Köszönöm a linket, itt is jártam már.
A személyes vélemények és tapasztalatok alapján szeretnék dönteni.
Van már néhány ajánlatom (kedvező is)
Ezért kérdeztem, valakinek tapasztalata a Romvi hotelről...Annyi már kiderült, WiFi nincs. Tudja valaki, lehet venni mobil internetet 2-4 hétre és mennyiért?
  öregtáncos | #178542 Üzenet | 2012-01-19 08:58:33 | Válasz a #178480. hsz-ra Előzmény #178480
Szia!
A Romviban Mi csak kajáltunk, de azzal a házaspárral akik ott laktak. Azt mondták, hogy a személyzet (a család icon_smile.gif ) nagyon kedvesek aranyosak, de sajnos a hotel felújításához évek óta nem kapnak segítséget az államtól. Saját erőből meg nem tudják teljesen rendbe rakni....ebből következik (szerintem), hogy hagy kivetni valót maguk után a szobák állapota. Személyes tapasztalatom az ételekkel van, amit bátran ajánlanék mindenkinek, mert csuda jól főznek és bőségesen, valamint , jó áron.
Megjelent Magyarországon egy újságcikk a Romviról, amit most nem találtam meg, de ha meg lesz felrakom........ ENNYI icon_smile.gif
  Melus16 | #178545 Üzenet | 2012-01-19 10:04:12 | Válasz a #178480. hsz-ra Előzmény #178480
Szia Stampedli!

Csatlakoznék Öregtáncos véleményéhez, a kaja tényleg finom, a bárány meg egyenesen fantasztikus icon_lol.gif
Sajnos, én sem tudok többet a szállásról.
  Melus16 | #178546 Üzenet | 2012-01-19 10:08:51 | Válasz a #178542. hsz-ra Előzmény #178542
Szia Öregtáncos!

Kíváncsiskodnék, hogy elkészültek-e a "csoda-fotók"?
Ha igen, akkor szeretném megtekinteni, ha van rá mód icon_wink.gif

Üdv, Melinda
  Stampedli | #178549 Üzenet | 2012-01-19 11:25:25 | Válasz a #178545. hsz-ra Előzmény #178545
öregtáncos, melus
Köszönöm az infót, valahogyan én is így gondolom (mármint a szobákat)
Ti melyiK hotelt ajánlanátok?
Paradise Lost? Meoni? Christina? Angelo Apartmans, esetleg Barberossa Apartman?
Valamelyikről van esetleg infótok?
Azért tipródok ennyire, mert nem kevés jó magyar forintok lesznek a 2 hét és szeretném a legjobbat kihozni....
  Dobaarpi | #178550 Üzenet | 2012-01-19 11:32:12 |
Sziasztok. Toloban lehet bérelni kocsit? vagy érdemes egyáltalán?
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 389 390 391 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu