Akkor már írom is: e-mail helyett az előbbi néven (Paja Bedő) a facebookon elérhető!
Esetleg szintén ott a "Lefkada - az ezerarcú sziget"-et keresd, az szintén az övé(közösködve).
Sziasztok !
Lassan beindul a szezon.
Úgy látom páran a napokban útra kelnek.
Nekik jó utat és kellemes pihenést kívánok.
Majd alakalom adtán egy dolog érdekelne. ( egészen júli 14-ig)
A Filió apartman felszereltsége. Elsősorban a konyha szakasz.
Előre is köszi .
Remélem végre tudok megfelelő vidót is készíteni. Tavaly Kefalónián végig forgattam. Nem sikerült elfoglaltság miatt Angelína Jolit szerződtettenem .így maradt a női főszereplőnek a nejem. Aztán itthon vettem csak észre , hogy a film végig hibás. Lényeg a lényeg a fejet kellett megpucolnom.
Nem ellenőriztem ! Az én hibám. Van ok miért kell visszamenni.
üdv.
borzi!
Köszi, ez jó hír, a 19-20 fok kánikulában tökéletes Ha meg órákat akar valaki a vízben sznorizni, arra jó a neoprén shorty, pár ezresért vesztegetik a Decathlonban .
Ismerős a helyzet! Tavaly paraglind-oztunk a barátnőmmel. Én irányítottam az ejtő ernyőt ő neki meg csak videózni kellet volna.A 6 perc 40 másodperces videóból kb 20 mp tudtam kivágni normális felvételt! Amikor meg quaddal mentünk az mondhatni jól sikerült videó lett csak a végén elfelejtette kikapcsolni a fényképezőt így hát a videóban tisztán hallatszik ahogy a táskán is behúzza a zipzárt, és nem mellesleg 40 perc lett felvéve 720p minőségben.Mire újból elővettük a fényképezőt akkor vettem észre hogy megy az egész és kb 2gb lett a videóból és a helyszínen megvágni se tudtam ezért kellet venni ott egy memória kártyát,de úgy gondolom hogy aki Görögországba megy nyaralni és a természet szépségét tartja előnyben a nyaralásnál az rossz száj ízzel biztosan nem jön haza.
UI: Egy kis segítséget szeretnék kérni a Geni félszigeten lévő Laka beach-el kapcsolatban mert nem találom térképen hogy hol lehet.
Azért egy kicsit bosszús voltam !
Hazafelé a buszon már fejben megvolt az aláfestő zene és még egy két fontos dolog.
Kicsit dicsekedtem volna a haveroknak , kollégáknak.
Magamnak megvolt az élmény .
Csak az én lustaságomon múlt. Azt hittem elég a lencsét jól megtörölgetni.
Egy próbafelvételt is csinálhattam volna.
Na mindegy . Így jártam. Tanultam belőle.
Ja és persze ciki , amikor a haveroknak be van ígérve , hogy dobtok 3 hátast hol is jártam c.videó .
Aztán csak fotókat mutogatok .
Mi még csak 1x voltunk, Apollonnal, de nem voltunk olyan szerencsések, mint Kónyu, fél 2-re értünk Nidribe, de ebben van 2 buszszerelés és 1 buszcsere (2h) is. Gondolom ez a ritkább eset ...
Nos átfutottam az utolsó pár ~300hozzászólást, úgyhogy már csak két kérdésem van: a hajós túra a vitorlással mennyibe kerül mostanság és június közepén (14-től, 13-i indulással)Lefkada-ba megy-e valaki autóval?