Rodosz
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 39 40 41 ... 151 152 153   >
Üzenet
  Marti9200 | #54556 Üzenet | 2008-03-15 14:46:23 |
Ébresztõõõõ Rodoszra utazók!!!!
Mindenki a last minute lehetõségekre pályázik? icon_smile.gif))
Gyertek már fórumozniiiiiii icon_smile.gif
  Lloth | #54673 Üzenet | 2008-03-17 12:06:34 |
Kedves Atosz!

Hát én írtam neked múltkor egy rövid "helyzetjelentést", hogy hogy is állunk priviben, de nem tudom, hogy megkaptad-e?! Ha nem, az sem baj, mert ha kicsit több idõm lesz, majd írok megint... icon_biggrin.gif Folytatjuk, ahol abbahgytuk (elkezdtük!)

Üdv:
lloth
  Lloth | #54675 Üzenet | 2008-03-17 12:08:46 |
Hello marti!

Hát szerintem idén nem soakn megyünk Rodoszra, vagy csak alszik még mindenki! icon_eek.gif
Mirõl szeretnél fórumozni? Várom a felvetéséket!
Nekem még nem sok idõm volt Rodosszal foglalkozni, csak futólag nézegetek itt-ott, de hát lesz ez másképp is... icon_biggrin.gif

Úgyhogy várom a felvetéseidet!

üdv:
lloth
  Atosz | #54695 Üzenet | 2008-03-17 14:41:21 | Válasz a #54673. hsz-ra Előzmény #54673
Szióka Iloth!

Egyszer valamelyik topicban,kétszer priviben irtam a kolleginának icon_smile.gif,hát õ nem válaszót,hát mondom akkó biztos haragszik.Aki meg haragszik az... úgye nem ír... icon_biggrin.gif Csak úgy elmegy mellettem... icon_biggrin.gif Akkó annyi.Nem vagyok én Mikes meg Kelemen.Vagy el van havazva a munka frontján.Különben komolyra fordítva a szót,tényleg nem kaptam tõled privit sem.De folytatjuk mert sokkal többen nem igen leszünk ahogy elnézem.Görög férfiakkal meg nem foglalkozom,mert mégegyszer nem akarok nõsülni... icon_biggrin.gif Nem cimpatikus az a topik nekem,nem kezdtem el melegedni hál Istennek ídõsebb koromra. icon_biggrin.gif

Üdv: Atosz icon_wink.gif
  Marti9200 | #54737 Üzenet | 2008-03-17 20:32:21 | Válasz a #54675. hsz-ra Előzmény #54675
Szia!!!!
Háát bõvebben: minden érdekelne Rodoszról icon_smile.gif, mivel még nem jártam arrafelé icon_smile.gif
Szûkítve a kört: priviben már szerencsére kaptam visszajelzést a Hotel Evirõl Falirakiban, - mert hát oda utaznánk ha minden jól megy aug. 01-én családostul -, de minden véleményt szívesen fogadok.
Elsõsorban a hotel tengertõl való távolsága aggaszt a legjobban, mert szeretem, ha hallom a tenger morajlását (és fõleg nem kell sokat gyalogolnom rekkenõ hõségben), de hát ez egy kedvezõ ajánlatnak tûnt, így lecsaptunk rá. Valamit valamiért...

Szerencsére a visszajelzések abszolút pozitívak, remélem mindenkinek csak ilyen élményei voltak leendõ szállásunkkal kapcsolatban icon_smile.gif
  Lloth | #54771 Üzenet | 2008-03-18 09:42:00 |
Hát mire ti indultok, mi már haza is jöttünk, akkor majd többet tudok mondani... mi kifejezetten örültünk annak, hogy messze van a parttól a szállásunk, mivel így olcsóbb és talán csendesebb is... Lábunk meg van és autót is fogunk bérelni, lehet, hogy robogót is: ez még alakul.

Amúgy a fõbb látványosságokról táékozódtam az utazás befizetése elõtt, majd lassan a részletesebb keregélésnek és útitervezésnek is neki fogok állni, de valószínûleg szinte az utolsó pillanatban lesz rá idõm. Sajnos ez tavaly is így volt, ennek Atosz a megmondhatója... mert ígértem szegénynek, hogy megosztom vele a terveinket, de végül teljesen megcsúsztam idõben és elmaradt a dolog! icon_redface.gif

A Hotel Evivel kapcsolatban meg semmit sem tudok, ezért sem írtam...
Egyébként nektek van már közelebbi tervetek, hogy mit néztek meg vagy hogy hogy töltitek az idõt?

üdv:
lloth
  Lloth | #54772 Üzenet | 2008-03-18 09:45:02 |
Hello Atosz!

Valami szellem lehet a gépben, mert ezek az üzenetek tényleg elvesztek... Vagy csak nem tudom kezelni a privit! icon_eek.gif
Mindenesetre pótlás következik, amint összeszedem a gondolataim, és én sem bírom a pasis fórumot, de hát kinek a pap, kinek a papné!

Úgyhogy jelentkezem nemsoká!

üdv:
lloth
  Marti9200 | #54798 Üzenet | 2008-03-18 13:24:25 | Válasz a #54771. hsz-ra Előzmény #54771
Nekem már volnának terveim: a szokásos célpontok autóbérléssel(Pillangók völgye, Rodosz város, Falirakin au aquapark, Lindos, a két tenger találkozása - nem jut eszembe a neve, stb.) , de a családom inkább henyélõs, tengerparton heverészõs, búvárkodós, evõs, ivós fajta, úgyhogy természetesen majd meg kell vívnom a saját kis csatámat velük.
icon_redface.gif
  Ferrari | #54828 Üzenet | 2008-03-18 21:22:05 |
A Hét forrást sem hagynám ki.
  Lloth | #54973 Üzenet | 2008-03-20 12:29:25 |
Hello marti!

Hát mi viszont járkálós fajták vagyunk, úgyhogy meg sem állunk 2 hétig: mindennap máshol fürdünk majd és megpróbálunk mindent megnézni, de hát rengeteg a látnivaló! Nem is tudom, hogy fog beleférni...icon_eek.gif

Nagy valószínûséggel Symire és Tilosra majd áthajózunk egy-egy napra, viszont Kos és Törökország ki fog maradni, mert az már tényleg sok lenne: ide majd önálló utakat szervezünk.

Ti terveztek hajóutat? Mert szerintem Symit mindenképpen meg kellene néznetek. Nagyon szép hely!

üdv:
lloth
  Atosz | #54981 Üzenet | 2008-03-20 14:14:25 |
Hellasztok Rhodosiak!

Nem tülekednek a topicban a Rhodosra menõk és számoltam sorba, kettõtöket icon_biggrin.gif,de az nem jelenthet gondot,nem lesz vita...Amit te Marti felsoróltál azt mind és feltétlen meg kell nézni és ez csak az alap icon_biggrin.gif A kocsi bérlés az szükséglet, anélkül ledegradálódik az egész ottlét egy sima napozásra,fürdésre,meg emésztésre...Itt menni,keresni,megnézni és tovább menni kell.Fakultatívban minimum a Symi utat,azt a kis gyönyörû kis szigetet be kell vállalni.Ha szépet akartok látni akkor nem lehet kihagyni!Tilosba meg ne járjatok ti nõk,mert a párotok rossz néven fogja venni... icon_confused.gif Mi ott nem voltunk,de most már a szigetrõl beszélek, biztosan az is szép lehet.Ha tehetitek egy hétre béreljetek kocsit legalább,mert rengeteg olyan hely van amit csak avval tudtok elérni,na meg nem függtök senkitõl ami egy áldás.Elég sokat pedáloztam én is,de szerintem még így is maradtak ki fekete foltok.Térképet már itthonról is vihettek,de bérléskor kaptok is.Ilothék is nagy "csavargók" és tudják,menni,meg menni kell és gyûjteni az örökös élményekeet.Ha majd valamelyikõtök kérdez és ha tudok elõbb utóbb, ha van idõm igyekszem válaszolni. icon_wink.gif

Üdv:Atosz
  Marti9200 | #55009 Üzenet | 2008-03-20 21:09:55 |
Sziasztok! Igeeen én mindent meg szeretnék nézni, amit ajánlottatok. Kihasználnám a lehetõséget, és a továbbiakban is bombáználak benneteket a kérdéseimmel... Jó autókölcsönzõt tudtok ajánlani?

Gondolom, ahogy közeledik majd az utazás idõpontja (bár még igen messze aug.01), annál több kérdés vetõdik fel bennem icon_smile.gif

Symi szigetét én is megnézném szívesen... Meg hát, ha az ember szigeten van, hát hajózzon is icon_smile.gif
  Madi77 | #55017 Üzenet | 2008-03-21 00:08:37 |
Sziasztok!
Segítségeteket kérném,valaki tudna valamilyen infót mondani Falirakiban az Orion hotelrõl????
A Campus Club Utazási iroda szervezésében mennénk!Campus Clubról hallottatok már,mert én még nem,
megbízható iroda lehet,van valakinek információja róla?
Érdemes a szállodában bevállalni a félpanziót 29900Ft-ért,vagy olcsóban kijönnénk,ha minden reggel és
este éttermekben kajáznánk?????most megyek elõször Rodoszra segítsetek mi az amit nem hagyhatok ki,mint
látnivalót stb......???????Elõre is köszönöm a segítségeket!
  Atosz | #55090 Üzenet | 2008-03-22 15:08:40 | Válasz a #55017. hsz-ra Előzmény #55017
Szia Madi!

Apartmanos megoldással nem próbálkoztok? Szerintem lényegesen olcsóbban jönnétek ki.Ez a napi 30 rugós megoldás nem egy ólcsóság. icon_smile.gif Ha csak egy hétre mentek akkor sem.Rhodoszt egy kicsit megismerni min. két hét kell,no meg még gk.bérlés ami szintén emeli a nyaralás árát.

Üdv :Atosz
  Ferrari | #55107 Üzenet | 2008-03-22 18:14:56 |
Szerintem az a 30 rugó egész hétre vonatkozik.
Ez az olcsóbb megoldás, de ezek a kaják nem biztos, hogy változatosak és nem is görög specialitások.
Én biztos a tavernázást választanám.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 39 40 41 ... 151 152 153   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu