Egy éjszakáért egy főnek 15-20 euró az elfogadható számomra. Június végéről van szó.
Jox köszönöm, már néztem az oldalt, de nagyon soknak találom
Van egy szállás, az Akropolisztól 10 perc séta, szóval a legjobb helyen, de ott 25 euro/éj.
Ennél olcsóbbat szeretnék, de ha nem találok, akkor ez marad.
Nem tudom, mit néztél, de pl. a Booking.com kínál többet is a belvárosban még 35 Euro/szoba áron is; igaz reggeli nélkül és azonnal ki kell fizetni, de van ott más is 50 Euro alatt akár reggelivel. Egyik sem luxus, de a célnak megfelel. Azért Athén esetében már ez is nagy szó...
Én is a booking.com oldalt tudom ajánlani. A szállást nem kell kifizetni azonnal és a utazás előtt 1 - 7 nappal lemondható, módosítható a dátum minden költség nélkül.
Nézd meg a booking.com-on az Athens Golden Citiy Hotelt kétágyas szoba büféreggelivel egy hétre 420, EUr áron van most fenn. Ez a szállás 300 m-re van az Ommoniától. Mondjuk az a tér az elég gáz, iszonyú forgalmas. Sokfelé elsétáltunk mikor ott jártam, elmentünk a Plakara is, azt ne hagyd ki, igaz én 99' ben voltam ott utoljára, akkor még drachma volt, és én fenn laktam a Lycabettus dombon, az klassz szállás de néztem rohadt drága, nekem mondjuk fizette a cégem.... Vannak jó kis élelmiszerboltok, ahol jóféle olivabogyókat, meg édességeket is lehet venni. A plakán vettünk olcsón magokat, pisztáciát, lehet alkudni...
A www.goldencity.gr a szálloda weboldala...
Ismerős amúgy a helyzet, egy évvel ezelőtt én is így tipródtam, hogy a Marble legyen vagy valami Omonia környéki, ami árban jobban megéri. Mi végül ugye a Marblét választottuk, de voltunk az Omonián is. Úgy találtuk, hogy nem vészes, legközelebb választanánk ott szállást simán. De azért nem akarlak rábeszélni, mert azt pl. nem tudom, hogy este sötétedés után milyen, mi csak nappal láttuk. Akkor nem volt egyéb, mint egy forgalmas közlekedési csomópont rengeteg emberrel.
Amikor tavaly ajánlottad, elmentettem ezt a szállást, azért jött szóba.
Éppen most foglaltam le.
Mi sötétben is sokat vagyunk utcán, ezért inkább nem kockáztatok.
Ha valami ott történne velünk, akárcsak hogy kirabolnak, egy életre elvennék a kedvemet Görögországtól, így ezért sem akarok ilyen helyre menni.
De biztosan nem a turistákkal szórakoznának, meg nem hallottam olyanról sem, hogy aki ott szállt meg valami baja lett, de úgy vagyok vele, hogy jobb félni mint megijedni.
Szia. En az Omonianal levo Marina hotelben voltam 4 ejszakat ket evvel ezelott. Nem volt semmi gondunk, de a kornyek tenyleg nem a legbaratsagosabb sotetedes utan, en, ha legkozelebb valmiert Athenben kell toltenem par napot valoszinuleg ugyanoda fogok menni... A kozbiztonsag sajnos sehol nem jo a varosban, mindehol nagyon kell vigyazni az ertekekre, plane ahol sokan vannak (Akropolisz, a Parlament elott az orsegvaltasnal)...de ha odafigyeltek, nem lesz semmi gond. En sajnos tudok olyanrol, hogy valakinek fenyes nappal az Olimpiai Zeusz templomnal levo padrol elloptak a taskajat, amit letett maga melle...de ez sokban mulik rajtunk is, egy kis elovigyazatossag es minden rendben.