Értem. Mindjárt utánanézek. Emlékszem gyerekkoromból erre e helyre. Hát igen. Ki tudja miért odaszületünk, ahova. Talán hogy megküzdhessünk más csodákért is. Úgy szép az élet, ha zajlik!
Ejnye Apuka! Nem mindkettő! Van akinek Zakopáne, van akinek Platamonas! Egy életre sok két legszebb! Legjobb! Mindent elsöprő! Majd lesz egyszer neked is csak egy! Talán egy másik!
Nekem Platamonas. Pedig a nevem:Leptokária!
Szia h.apci! Mot volt időm megnézni a képeidet. 2007-es Görögkörút jól sikerült. Látom, tudsz élni! Tolo teljesen elvarázsolt. Még nem néztem meg van-e Platamonas-i képed is, de igyekezni fogok. Csakhát ez rengeteg felvétel. Talán 200-ig jutottam. Sok ilyen élményt neked. Majd megnézem Zakopánet is.
Ami viszont a legszebb, hogy Platamon másik végén, majdnem Nei-Pori határánál van a legfüröhetőbb és homokos rész. Csak a túristák még nem fedezték fel Persze a vízben ott is kavicsos, de úgyis olyan gyorsan mélyül, hogy úgy se ér le a lábad!
ez kép pont ezt a részt mutatja,platamon alaso részét, ott szoktunk poribol átgyalogolni platamonba a parton, szoval pont ilyen a part a vártol északra, hirtelen mély, biztosan cápák is vannak benne
Na, ja... 22 album, 4852 kép... Van ott sok szép görögországi is, de Platamonas már csak ez:
Jó szórakozást!
Istenem, de gyönyörűűűűűűűűűűűű!!!! Ez a a kép hol készült konkrétan, melyik hotel partjáról?? Mi is valahol itt lehettünk, talán kicsit feljebb Nei Pori felé. Mi is átgyalogoltunk a parton Platamonasból Nei Poriba kb. 45 fok-ban, azt hittem megpusztulok a visszafelé úton, de kár lett volna kihagyni!!