Mediterraneo | #190929 | 2012-07-12 16:13:49 | Válasz a #190927. hsz-ra
Köszi, Kaliber, a bíztatást, majd megpróbálom továbbadni a páromnak. Mi is azért terveztünk idén (sok-sok repülős és autóbérlős út után) autózást, mert mindenképpen olcsóbbnak láttuk.
Jó utat, jó kikapcsolódást! Élvezzétek a a görög napsütést, tengert, kajákat, stb.
Sziasztok ! Az asszony zargat, hogy kérdezzem meg milyen ételt érdemes mindenképpen megkóstolni ?? Már jegyzeteltem rengeteget. Most értem a kaja - pia rovathoz. Tavaly nekem csak a hal volt a menő. de idén nem biztos hogy rákattanok. Ha jön a válasz létszíves úgy is írd le , ahogy kérni kell. Nagy köszönöm érte. Igaz szerintem itt is megy, a kézzel-lábbal megértetem magam. Találtam az egyik kinti étteremnek az étlapját, de az nem jó neki. Üdv : Béla
Sziasztok tudja valaki véletlenül, hogy Samiból milyen sűrűn megy komp Vathiba? és persze vissza Ha bérelünk autót azt át engedik vinni Ithakába? Köszi előre is.
Samiból Pissaetosba megy a komp Ithakára, nem Vathiba. Oda Vissza
De a dátumokat figyeld!
Szerintem átengedik az autót, de azért kérdezd meg a kölcsönzőben.
Annyi lehet, hogy ha meghibásodik, akkor Neked kell gondoskodni a Kefaloniára szállításról, és majd ott javítják, vagy cserélik.
A képekre nagyon készülök ,kaptam egy 17-55 2.8 as optikát,a rá való legjobb polár szűrővel,majd meglátom mire jut a gépemmel meg velem
Kipróbálni sem volt időm a héten fejreállt a cégnél minden,16-18 órákat dolgoztam,a fönök hétfőn,kollégám kedden borult ki a melegben így ketten dolgoztunk a héten,(az esedékes fizum is elmaradt )
Így még nem indultam neki soha a nyaralásnak,mindent az asszony pakolt.
A hűtőtáskán kívül mindent az elóbb raktam be a kocsiba.Nem is bírtam átnézetni,de a héten 2200km ment bele, úgy érzem rendben van.
Ezek után mindennek símán kell menni
A hétfő reggeli komptól nem változtattam ha már le lett foglalva a kocsinak,inkább csak elé beteszünk egy kis Lefkadat,reggel majd megkérdezem az asszonyt hova szeretne menni,én meg a végén odaviszem -jó sport,és neki van igaza