Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 391 392 393 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Debi81 | #67133 Üzenet | 2008-06-18 19:00:32 |
Mi is a Campusnál voltunk, de a busz amivel mentünk a Grand toursé volt.A Campussal semmi bajunk nem volt, a szállás is az volt ami a képen.A busszal viszont volt "problémánk".Mi Grand Tourssal soha!!!
  Solyci | #67130 Üzenet | 2008-06-18 18:53:19 | Válasz a #67115. hsz-ra Előzmény #67115
A Campus Clubbal utazott az egyik ismerõsöm idén, és nekik semmi probléma nem volt.
Korrekt, mert te választod ki, h. melyik szobába kerülsz. És így nincs "hiszti" a megérkezés után.
  Edi4 | #67115 Üzenet | 2008-06-18 17:33:18 |
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e valamit a Campus Klub utazási irodáról? Nem nagyon találtam semmi konkrét dolgot, igaz nem olvastam el minden egyes oldalt..... icon_eek.gif Mi velük utazunk majd Szeptemberben Nei Poriba busszal és csak érdekelne mások tapasztalata velük kapcsolatban.
Köszönöm!
Edina
icon_biggrin.gif
  Lindus | #67023 Üzenet | 2008-06-18 08:49:08 | Válasz a #66946. hsz-ra Előzmény #66946
Meg kell mondanom, sok irodával utaztam már. Görögországba mindig próbáltam olyat keresni akinek a profilja ez az ország. Ilyen volt az Apollon travel stb. minden tökéletes volt. Idén Krétára kezdtem utakat nézegetni és a legolcsóbbnak a Neckermann bizonyult, pedig ez a szálloda sok más utazási iroda ajánlatai között szerepel. Meglepetésemre nem 5-10.000 ft volt az eltérés hanem több tizezer. Igaz, hogy 2 hétre kértem és ezáltal még olcsóbb de akkor is. Most utazom elõször velük, úgyhogy az egyéb szolgáltatásaikról érdemben nem tudok nyilatkozni, de szerintem az rajtunk is múlik, hogy állunk a dologhoz. Mindenestre kíváncsian várom a nyaralást!
  Frézia | #67021 Üzenet | 2008-06-18 08:28:24 |
Tuival utaztunk Krétára, nem kevés pénzért, (all.incl.)de én sem voltam elragadtatva a minõségtõl. A többi szállásuk, sem volt valami jó helyen, csak a katalógusukban van jól lefotózva. A Neckermannal kétszer utaztam, de nekem különösebb problémám nem volt velük, a szállás és az ellátás is jó volt. Rosszat nem tudok róluk mondani.
  Vojandi | #66948 Üzenet | 2008-06-17 18:21:59 |
A magyar Neckermannról csak rosszat hallottam. A némettel mi 3x utaztunk és perfekt volt minden és ráadásul az itteniek közül a legolcsóbbak közé tarzoznak, míg otthon a legdrágábbak közé. Itt a Tui hasonló. A legismertebb, legnagybb, de jót még nem hallottam róluk és piszok drágál is. Szóval attól, mert valaki utazás-gigant és évek óta neves, drága utakat árul, lehet szervezésileg egy nulla is.
  Geot | #66946 Üzenet | 2008-06-17 18:16:55 |
Sziasztok!

Ismét egyet kell értenem. icon_smile.gif
Attól, hogy valami olcsó, még nem biztos, hogy rossz, és ez igaz lehet fordítva is: ha egy rakás pénzt otthagyunk az utazási irodánál, még akkor sem biztos, hogy szuper utunk, és csodás nyaralásunk lesz.
Mi is viszonylag olcsón, illetve megfizethetõ áron utaztunk a Belláékkal és ettõl még nem volt velük semmi baj, sõt. Nagyon elégedettek voltunk.

És ha már a drágaságról volt szó: én már elvbõl sem utaznék a magyar Neckermann-nal. icon_razz.gif
  Vojandi | #66942 Üzenet | 2008-06-17 18:03:25 |
Én már utaztam "gipszjakab és társa" nevenics irodával is fillérekért. Megmodnom õszintén, én is féltem, hogy valami nem lesz kóser, de szuper nyaralásom volt. A Belláról is ugyanezt tudom elmondani. Egy cseppnyi félelmem sem volt, hogy csõdbe menne. Persze, aki akkor utazott, amikor csõdbe mentek, jó nagyon szívott, én is biztosan másképp beszélnék, ha áldozat lettem volna. De ha azt nézem, hogy egy irodával évekig jókat utazok olcsón, aztán csõdbe megy és még van akkora mákom, hogy a csõdnél én nem szívok, akkor azt mondom, ennyi kockázat belefér.
  Htrose | #66939 Üzenet | 2008-06-17 17:50:36 | Válasz a #66900. hsz-ra Előzmény #66900
Egyetértek, hogy attól mert valami olcsóbb még nem biztos, hogy rossz.
Én a Dias Zeusszal maximálisan meg vagyok elégedve, 100 000 ft.-ért szuper nyarlást kaptam 4 személyre, úszómedencés tv-s gyönyörû apartmanban.
Bármi gondunk volt kinnt percek alatt megoldották, engedményeket adtak stb.
Annak idején a Jorgos Travel dettó ilyen volt. Sajnáltam mikor csõdbe mentek.
Ági
  Geot | #66902 Üzenet | 2008-06-17 13:13:09 |
Sziasztok!

Én is egyet értek Ágnival, mert tényleg nagyon észnél kell lenni az utazási irodákkal kapcsolatban is. De. Azért tegyük hozzá, hogy ez a "tegyünk hozzá még egy kicsit" nem mindenkinek olyan egyszerû.
Én úgy vagyok vele, hogy akkor inkább nem utazom sehova, ha valami gyanúsan, pontosabban érthetetlenül olcsó, sõt a Gipszjakab & Jóskapista ismeretlen utazási irodákat is kerülöm. icon_smile.gif

Mi tavaly harmadszorra utaztunk a Belláékkal, és minden évben meg voltunk velük elégedve. Augusztus végén mentünk, és amikor befizettük az utat, még nem voltak annyira alacsonyak az árak, hogy el kelljen gondolkodnunk rajta, mi lehet a bibi velük.
Szerintem arra, hogy csõdbe mennek, senki sem számított.
  Josza2 | #66900 Üzenet | 2008-06-17 13:06:36 | Re:
Ágni írta:
Szerintem is a legnagyobb hiba, amibe 90% itt a fórumokon is beleesik, hogy a csomagár alapján választ nyaralást. Ez csak egyik tényezõ kéne legyen és nem a legfontosabb! A biztonság, a minõség, megbízhatóság az elsõk és ezután az ár, még akkor is, ha az ember kevés pénzû.
Ha valami nagyon olcsó, annak megvan az oka.

Sziasztok!
Azért ne gondoljuk, hogy a magasabb ár feltétlen garanciája a minõségnek és megbízhatóságnak. Gondoljunk csak bele a West Travel esetébe, amit a még ruppósabb Neckermann mûködtetett.
Nekem egy esetben volt kapcsolatom a Neckermannal, az is hamvába halt, miután olyan szinten pimaszul beszéltek a nejemmel, ami tûrhetetlen volt. Mellesleg a családból Neckermann utasként hárman utaztak, az egyik tengerre nézõ egyágyas felárú szobaként egy ablaktalan és éjjeli lámpa nélküli szobát kapott az alagsorban, a konyha csapóajtaja mellett, három napig rimánkodott egy kislámpáért, hogy a töksötétben eljusson a csillárkapcsolótól az ágyáig. A másikat egyszerûen a szállodában felejtették - több utassal együtt - nem ment értük a transzferbusz hogy kivigye õket a reptérre. A harmadikat Tunéziában olyan helyre vitték, ahol egy sivatag közepén lévõ bekerített és õrzött szállodán kívül semmi sem volt 80 km távolságban és a lakók mint németek voltak, pedig külön kérte, hogy magyar, vagy legalább angol nyelvû csoporthoz rakják, különben nem megy. Így még szólni sem tudott senkihez sem, mindezt a drágább, színvonalasabb, megbízhatóbb Neckermann biztosította. Így mi még sosem jártunk, pedig igyekszünk lehetõleg olcsóbban megúszni a nyaralást, mindig az árnak megfelelõ színvonalat kaptuk, és ennél nem is vártunk többet. A Jorgos-Dias-Zeus céggel immáron 12 éve utazom,(nem mindig velük, de sokszor) legnagyobb megelégedésemre, biztonságosan, és olcsón! Egyébként Jorgos Nanakost több más, jobbra érdemes céggel együtt a HTC Hungária nevû magyar utazásközvetítõ cég vitte a kakiba, Jorgosnak is igen jelentõs anyagi veszteséget okozva.
Üdv: Josza
  Ferrari | #66889 Üzenet | 2008-06-17 11:54:15 |
Sziasztok!

Egyetértek Ágnival. Nagyon fontos, hogy megbízható legyen az iroda, még ha kicsit drágább is, de legalább biztosabb.
Nem kell nyaralás elõtt azon izgulni, hogy csõdöt jelent-e addig, utazás alatt pedig azon, hogy hazahoz-e?
  Htrose | #66869 Üzenet | 2008-06-17 07:47:42 | Válasz a #66197. hsz-ra Előzmény #66197
Egyetértek az elõttem szólóval: Annak idején 10 éve mi is a Jorgossal utaztunk Stavrosba. Maximálisan meg voltunk elégedve velük. A csõdrõl én is hallottam ezt-azt.
Nem volt kérdés ,hogy idén a Dias Zeussal megyünk és nem csalódtunk.
Ugyan azt a régi , jó szinvonalat, kedvességet , segítõkészséget, rugalmasságot kaptuk!
Jövõre is csak õk jöhetnek szóba!
Sziasztok!
Ági
  Ágni | #66720 Üzenet | 2008-06-16 12:24:16 | Válasz a #66572. hsz-ra Előzmény #66572
Szerintem is a legnagyobb hiba, amibe 90% itt a fórumokon is beleesik, hogy a csomagár alapján választ nyaralást. Ez csak egyik tényezõ kéne legyen és nem a legfontosabb! A biztonság, a minõség, megbízhatóság az elsõk és ezután az ár, még akkor is, ha az ember kevés pénzû.
Ha valami nagyon olcsó, annak megvan az oka.
  AgniTolo | #66572 Üzenet | 2008-06-15 10:23:36 | Re:
[quote="h.apci"]A túlzott optimizmus azért talán nem indokolt. icon_confused.gif Csõd után azonnal van pénz az újrainduláshoz, a teljes infrastruktúra átmentve, a mama eltiltva, hát vezeti a lánya, stb.

En teljesen egyetertek h.apci velemenyevel...Ezek az irodak a Jorgos (HTC) a Bella es a tobbiek nem csak az utasokat hagytak cserben hanem az itteni (gorog) partnereiket, az otthoni foldi es legi szallitokat...stb.Az csak az egyik oldal amennyivel az utasoknak tartoznak, de kisebb-nagyobb vagyonnal karositottak meg mindazokat akikkel egyutt dolgoztak. Annak szerintem eleve gyanusnak kell lenni amikor egy iroda olyan aron ertekesit utakat amibol talan meg a buszt vagy a repulot sem tudja kifizetni, nemhogy a szallasokat....Ez az en velemenyem...de ezzel egyutt remelem, hogy mindenkinek kellemes, csalodasmentes nyaralasa lesz.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 391 392 393 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu