Sziasztok!
Most elutazunk egy hétre Tőserdőbe, pihizni. mindenkinek, kiemelve a pénteki fő fórumos indulóknak: Sancho, T.Márta, Timi, Fate jó utat, kellemes nyaralást!
Mire visszaérünk, sokat szeretnék visszaolvasni, várom az élménybeszámolókat, képeket, ha lehet feltölteni.
Nekünk már csak a vasárnap fele a hétfő - és kedden 12 -kor indulás)))
Már minden szükséges a bőröndben - már csak hétfői főzés maradt az itthon maradó fiamnak és anyukámnak. A Sarti
kamerán pedig csak bámulom azt az egy kis utcarészletet és nagyokat sóhajtozom. Már nagyon, nagyon várjuk:)))
Az idő a freemeteo szerint - ami 1 hétre előre jósol - nagyon jó lesz, szinte teljesen felhőtlen. Megittam tegnap az utolsó dugi mytosomat, mert jön a friss!!!!Megpróbálunk kintről írni az élményekről , időről stb. Addig is már csak szinte órák kérdése.
Szia Sancho
A mytost úgy sikerült, hogy beosztottam. és havi 3 db volt engedélyezve. Ezt általában sátoros ünnepeken ittam meg:)
Igy elfogyott. De most hogy utazunk juliius 13-án ezért még az utolsókat megittam. Nagyon beosztó vagyok:) Jaj már csak 2 nap és megyünk. Próbálunk majd ott írni a KaLóztanyáról! Helyzetjelentést adni mindenről! Csak már ott lehetnénk.
Szerintem talán még találkozunk is!
Sziasztok!
Sartiból szeretnénk ellátogatni majd Ouranoupoliba (onnan pedig Amulianiba, gyönyörű lehet): tudnátok egy közelítőleges távolságot mondani nekem?
Már csak 5 nap, juhéjjj!
Nekem nem sikerült ennyi időre eltenni a Mythost Nekem sajnos gyorsabban elfogyott. De már nagyon várom, hogy betérjek egy tavernába és kortyintsak Mi majd 16-án megyünk, úgyhogy elvileg össze tudunk futni. Jaj bár már ott lennénk. Remélem a hét gyorsan eltelik
Sziasztok!
Megírtam és beküldtem a beszámolómat, az árakat is megírom holnap.
Jó utat és jó pihenést kívánok mindenkinek, aki most utazik!
T.Márta, Sancho! Már alig kell párat aludnotok, és kezdődik a nyaralás!!!