Előre is jó utat kívánok, ha már nem jönnék fel ide a héten. Már nekem sincs olyan sok hátra és követlek titeket.
Aki a Kipriotis apartmanban volt, azoktól kérdezném, hogy tényleg olyan a háziúr, hogy bemegy a szobákba és körülnéz és ha rendetlenség van, akkor leordítja az ember fejét? Köszi előre is a válaszokat.
pár infót írok, beszámolót is, ha lesz egy szabad órám
kifelé az út horror volt, 30 óra... hazafelé a contibusos sofőrök már profik voltak.
az árak kint sartin, kb mint 3 éve. a szervezett program árakat, látom már beírta vki.
pár dolog:
sör 55-90 cent, mythos 1-1.2 € boltban
frappé, sör a parton 2-3 €
kaják 5-9€
görög saláta 3,5-5,5 €
ami fontos, ha boltban vásárolsz. a sárga super marketben jó árak vannak, de érdemes megnézni a boltot a motorkölcsönzős utca sarkán is (samurai gyrosossal szemben), a fetán kívül ott majdnem minden 10-30 centtel olcsóbb volt. persze kisebb a kínálat.
isteni boruk van hordóból 1 € per liter áron.
Segítsetek nekem, busszal megyek Sartira és csak új típusú személyi igazolványom van, útlevél kell a szerb határnál, mert olvastam egy fórumozótól, hogy annak ellenére hogy megszületett 2010.június 10.-én a megállapodás mégsem fogadták el nekik a személyit, nem szeretnénk leszállni a Szerb határon és hazaindulni, az Utazási Iroda szerint elég a személyi, de kérlek erősítsétek meg, hogy valóban így van-e.
Szia Szamóca, buszos utazásokon elképzelhető, hogy nem lesz probléma a személyivel. Mi autókkal mentünk, és az egyik autót félre akarták állítani, mert csak személyit adtak, mondván, hogy ez nem elég, útlevél kell.
Szerencsére volt náluk az is, így kicsit értetlenül nézett a határőr, hogy akkor miért nem azt adták oda....de végül tovább engedték.
nem kell félni
mi kikaptuk, 2 dörzsölt sofőr, akik nem fizettek a határon, inkább megtartották az arra szánt összeget...
dias zeusz szervezésében voltunk, de nem a szokásos sofőrökkel, hanem német travel, vagy mi. mondták az irodánál, már nem dolgoznak velük, pont az elmúlt 3 hét miatt.
hazafelé már a contibus hozott, 21óra alatt itt voltunk, úgy hogy 3 órát álltunk a makedónok miatt, meccset néztek.
ami még gáz volt, stavrosba is mentünk sarti előtt. onnan meg 4,5 óra alatt nyomták le a közel 100 km-et. ment a nagy duma, mennyire tapasztaltak, aztán kiderült 2x vannak erre...