Szia!
Hát igen, folytatják a munkát csak más néven. A tulaj ugyanaz, csak most a lánya nevén megy az egész. Bátor aki velük utazik, feltéve, ha elviszik õket.
Szia!
A Szikra tours a Bella tours utoda.Ha azt nyujtja mint a Bella akkor valószínû,hogy nem fogtok csalódni.Mi 2x voltunk velük és mindig korrektek voltak.
Itt is kérdeztek Kassandráról, tehát jó helyen válaszoltál. Viszont olvasva az elõzõ hozzászólásokat, valószínû, hogy Edo nemcsak itt kérdezett a félszigetrõl.
Potideán voltunk 2 éve, a Neckermann szervezésében, de saját autóval. A városka elég zsúfoltnak tûnt," keveréke Sartinak és Nei Porinak." A parton sokféle üzlet, étterem, a csatorna felé sétálva este pici vidámparkszerûség mûködött, a parton este kis bóvlis kirakodóvásár volt.
Vannak napernyõs, nyugágyas részek a parton, a part homokos, viszont a vízbe befelé bazi nagy kövek voltak. Itt a csatornán kívül túl sok látnivaló nem volt, de egyszer érdemes kisétálni a kis hajókikötõig.
Szia Edó! Kassandrán sem egy nyaralóhely van, lehetnél kicsit konkrétabb is. Kassandrán én Pefkohoriban és Polychronon voltam, mind a kettõ jó kis hely (különösen Pefkohori, ott kevesebb szlovák turista volt). A part ezen a két helyet homokos, aprókavicsos, nem túl széles, de maga a tenger fantasztikusan szép, viszonylag gyorsan mélyül. Az általad említett szálláshelyet nem ismerem.
Szeretném megkérdezni, hogy tudnátok-e infókat írni az elsõ nyúlványról, azaz a Kassandráról?
Nyaralt már ott valaki? Milyen volt? Milyen a part?
Tud valaki valamit a Hotel Portes Palace****-ról?
Várom válaszaitokat.
Szeretném megkérdezni, hogy tudnátok-e infókat írni az elsõ nyúlványról, azaz a Kassandráról?
Várom válaszaitokat.
Üdv Edó
Mindnekinek jó nyarat Kívánok!
Szia!
Ugye nem akarod az összes topicot végigírni a kérdéseiddel? Ha megkérhetnélek, kicsit türelmesebben. Van, aki elõször végigolvassa azt a topicot, amelyik az uticélja. És ez bizony idõigényes, de nem haszontalan.
Várom válaszaitokat.
Nyugi! Ehhez türelem és idõ kell! Soktad EZEKET a cégeket is nézni? Néha érdemes! A Leonidas Hotel & Studios nem tûnik rossznak (a studio)!
Már jártam az oldalon, amit ajánlottál, lassan már nincs szállás Koson, amit ne ismernék Ezeket mind néztem már. A Leonidas tetszett eleinte, de túl élettel telinek tûnik, nem szeretjük, ha sok ember van ott és ordítanak a gyerkõcök a medencénél.