Epp ma delutan voltunk kagylot gyujteni. Hat.... En nem mondanam, hogy hujj de sok van. bementem a vizbe, de meg ugy is alig par darabot sikerult talalni.
A penzvaltas egyenfuggo. Attol fugg kinek milyen igenyei vannak. Mi 520 EUR valtottunk, de ha nem vigyazzunk elso heten elment volna. Fugg, hogy berelsz e autot vagy sajat autoval jossz. Amennyiben sajat auto, ugy van kompdij, kersz e klimat vagy sem, mennyi fakultativ programon szeretnel resztvenni, hanyszor szeretnel tavernaban, etterembe enni. Szoval sok osszetevo van
Malika! Köszi a kagyló helyszínt. Igazad van Euró ügyben Ki mire akar költeni. Milyen igényei vannak. Én is vacilláltam mennyi eurót vigyek, de addig nyújtózkodok, mig a takarom ér. Azt ami van abból gazdálkodunk. El lehet költeni egy nyaralás alatt több 100-at is, de azért kilehet hozni olcsóban is. Mi is nagyon szeretnénk sokat banánozni, de tavaly, 1 kör banánozás kettőnknek 40 euró lett volna. Na most mész 5 kört, mindjárt 200. Rosszul is lettem. Igy maradt 1 menet.
Kopter de jó nektek, nemsokára mentek, gondolom már pakolásztok:)
Te is úgy tudod hogy 5.10-kor megy a gép? Jó korán, 3.10- re kell kint lenni a reptéren.
Te már nemtudsz infóval szolgálni nekem, mert mi azzal a géppel megyünk amivel ti jöttök majd vissza.
Nagyon jó nyaralást Nektek, érezzétek nagyon jól magatokat.
pmoncsi33. Már indulásra készen vagyunk. igen 5.10-kor indul. Rosszul tudod, Mi jövünk haza azzal a géppel amivel Ti jöttök. Gondolj bele, mikor kéne nekünk kellni ha forditva lenne. Ti jöttök, mi sajnos megyünk. Teszünk róla , hogy jó legyen. és remélem jól is fogjuk magunkat érezni. Köszönöm a jókívánságot.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy én csak továbbítottam az infót kagyló-ügyben, nem vagyok nagy vadász mostanában Megismerkedtünk egy fiatal párral, s ott a lányka imádja az ilyesmit, ő mesélte, hogy arra felé sokat találtak. Ez ott található, ahogy jöttök Argostoli felől az öbölben kanyarodva Lixouri felé, de még nem éritek el, és az út pont a parton halad. Nincs ott úgy tűnt városka sem, csak a vízben ilyen homokzátokony, amin madarak tanyáztak Remélem tudtam segíteni.
Marcsi: Láma? Rákerestem, de ez nem az amit láttunk, még Old Skala felé sem. Ha felrakom a képeimat, akkor megmutatom mire gondolok A feje inkább birkásabb, hosszabb, lelógó fülekkel.
Elméletileg ha valamire kíváncsi az ember, beírja alul a keresőbe, ami kidobja azokat a hozzászólásokat, amikben az adott szó megtalálható. Namost ez itt nem igazán működik, megnéztem neked alul a keresőbe a white house-et tényleg nincs túl sok információ róla. Valaki ajánlotta itt ezt az oldalt, de ezzel sem mész túl sokra.
Sajnos úgy látom, kopter se lett okosabb, pedig szemezgetett a hellyel.
Úgyhogy ajánlanám a google keresőt, itt inkább magyar oldalakat ad ki, lehet azokat már láttad. De hátha jön valaki, aki éppen tud róla valamit.
Az az igazság, hogy 6 órányi videófelvétel készült a szigetről és még a videókba bele sem néztem.
Éppen elég volt a 2000 képet kiválogatni.
De ha majd az időm engedi, esetleg feltöltöm v.hova, de lehet egyszerűbb lenne Zsokrit megkérni, hogy a fényképet ide legyen szíves feltölteni az állatkáról.
Fogalmam sincs, hogy kell ide feltölteni képet, még sose tettem, de épp itt az ideje, egyszer el kell kezdeni. Így, ha valaki megsúgja ezt a nekem, akkor ígérem ma este azt felteszem. A válogatás még folyamatban van, arra várni kell