olvasom diassal voltatok, de németh tr.busz. Ez mit jelent, amit írtál? : mondták az irodánál, már nem dolgoznak velük, pont az elmúlt 3 hét miatt.
Kicsit aggódom, mi is németh tr.-el megyünk......
köszi,
Én kipróbáltam autóval is, a Szerbek oda is és visszafelé is szó nélkül elfogadták a plasztik személyit. A Macedonok odafelé nem, de visszafelé már igen. Ennek 2 hete.
Nem kell félni, túl éltük mi is:) Egyébként a Dias fővállalkozója a Contibus és általában ők szállítják az utasokat, de állítólag nem volt szabad kapacitásuk és ezért megbízták a Némethesek buszosait és buszát. Tehát az iroda csak részben tehet a történtekről. Hazafele már a contisokkal jöttünk és az szuper volt!Ne aggódjatok, nem lesz probléma! (A szerb és maci határon egyébként együtt haladtunk az apollonosokkal szóval nekik is megvolt 7óra várakozás)
Holnap ilyen időszakban már az autóbuszon ülünk Sarti felé De nehezen mennek az órák. Nagyon nagy a meleg és a hőguta garantált. De sebaj , hát nem ezt akartuk:) Az Égei tenger hőmérséklete 26 fok. És ez egyre melegszik:)
volt a buszon hölgy aki dias zeusznál dolgozik, ő mondta nem utaztatnak már velük. többet én sem tudok, de ahogy írták luxusbusszal jöttünk haza, nyilván panaszkodtak azok is, akik a mi buszunkkal jöttek haza, hajnali 2.-kor indultak.
a 30 órában benne volt 9 óra totál várakozás, a szerb határon már pl együtt cigiztek a vámosok, rajtuk röhögtek. ahogy a sofőr pakolt nekik valamit, nekiálltak dolgozni, meg 4 perc alatt átmentünk...
meg stavrosból 4,5 óra alatt értünk sartira, hozzáteszem a contibuszos sofőrnek, sarti-stavros-1 óra pihenő-határ volt 4-4,5 óra...
na mindegy, durva eset volt. mikor indultunk szombaton 3-4 buszt láttunk Bp.-ről érkezni, helyi idő szerint 9-10 között, szerintem nem lesz gond Nálatok
Csak egy kérdés...
Hogy lehet kikapcsolni a kamera alatt a zenét, szeretnék néha napjában többször felnézni de a zene mindig felhívja rám a figyelmet, mert az én gépemről szól a rádió egész nap..
Szia! Köszi a jó tippet,de azt hiszem kihagyom, az utazási irodában most nyugtattak meg, hogy simán át fognak engedni, mert próbaként több utassal ki is próbáltatták és simán engedtek mindenkit!
Én pedig direkt a nyaralás miatt csináltattam meg...no nem baj ! Remélem tényleg nem fognak veletek szívózni!
És eljött a nagy nap!! Ma indulunk 14 órakor a Pesterzsébet Tesco parkolójából. Kívánok mindenkinek jó pihenést és reméljük, hogy szép emlékekkel gazdagon térünk vissza:))
Csak egy kérdés...
Hogy lehet kikapcsolni a kamera alatt a zenét, szeretnék néha napjában többször felnézni de a zene mindig felhívja rám a figyelmet, mert az én gépemről szól a rádió egész nap..
Nahát...ezek szerint a webkamerának hangja is van? Nálam nem szól, akármit csinálok vele.