Szia Zsuzsa!
Szerintem Macsosz nevű fórumtársunknak írj privit, ő tavaly ott volt júniusban. "Ilitoposz", vagy valami ilyesmi néven írta be az utazólistába.
Megint gyönyörködtem a csodafotódban
Egy aprócska megjegyzésem lenne
A ház, amit Stella apartmanként jelölsz, csak az egyik épülete a Stellának. A magyar utazóknak a mögötte lévő házban van a szállása, nem közvetlenül a parton.
Ezt valamilyen módon jelezhetnéd.
Sőt, ha lenne szakértő segítséged, akkor talán a többi házat is be lehetne jelölni. Talán még, a nem Grandosokat is.
Ó tényleg nagyon szép!
Panorámaképeket mi is csináltunk,mondjuk inkább a romoknál, ahol bele kellett férnie mindennek a képbe...
Majd mindjárt vissza is nézegetem őket.
Igyekszem feltenni a képeket valamelyik képfeltöltős oldalra, el is kezdtem múlt héten, de most hétvégén nem tudom hogy fogok haladni.
Szia!
Milyen Tolo? Imádnivaló!
Ha nem lenne olyan messze, idén is odamennénk,de biztos, hogy vissza fogunk pár éven belül térni.
Maga a falucska egy tündéri település, minden megvan ami kell, nyugodt (bár van azért tömeg az főutcán), és igazán görögös. és nem utolsósorban a Peloponnészosz látnivalói verhetetlenek!
Ha kicsit visszaolvasol nagyon sok infora bukkansz a topicban is, és nézd meg a beszámolókat, meg a fotóalbumokat is.
Én Tolo rajongó lettem!
A Dimitra-ról biztos lesz aki tud valamit, mi nem abban voltunk.
Szia!
Grand Tours honlapján találsz leírást a Dimitri apartmanról.
Fotók is vannak róla. 100 m- re van a tengerpart 50 m a központ.
Mikor mégy Toloba? Tavaly szeptemberben voltunk,most pedig
májusban. Ha valami érdekel írj.
"mi a dimitrában laktunk. szuper volt a szállás (fedett nagy terasz, teljesen felszerelt konyha, mikró, ingyen wifi, légkondi...minden nap takarítás, kétszer cseréltek ágyneműt, törölközőt......).
mivel nagyon meleg volt állandóan ment a légkondi becsukott ablak mellett, emiatt az éjszakai zajokból szinte nem hallottunk semmit.
voltak akik a tengerparti apartmanokban voltak, egy kicsit panaszkodtak az "éjszakai fűrdőzők" hangoskodása miatt.
mivel csak egy hetet voltunk, ezért nem jutott idő a többi fakultatív programra és a környék teljes felfedezésére, elsősorban a családdal pihenni mentünk.... "
Szia Melinda! Köszi a Stella-val kapcsolatos infódat, javítani fogom. Én is szeretnék több fontos épületet megjelölni, még februárban beszéltem Az Ágival, hogy segít, de neki is sok munkája van,...... előbb, utóbb ki lesz egészítve a kép információkkal! ....DE.... Bárkitől elfogadnék segítséget, csak a következőt kérném! Egy fotót arról az épületről, amit fontosnak találsz (találtok) és a hozzá tartozó információt. Ez után, a fotón megkeresem és kiemelem azt amit gondolsz, illetve gondoltok! Előre is KÖSZI!
Akkor adnék még tippet!
A kikötőtől számolva a központ felé, az első mólónál lévő épület a Barbaressa. Tőle balra nagy pálmafákkal. Azt nem tudom, hogy idén van-e ide szállás, de a taverna miatt érdemes megemlíteni.
A Hotel Romvi előtti mólónál pedig a motorcsónak bérlési lehetőség. Egy kék fenekű hajócska éppen bent is van, a képeden is jól látszik.
Most hirtelen ennyi ugrik be.
Remélem lesznek mások is, akik segítenek, hogy teljesebb lehessen az infó Toloról.
Ja, és a harangtorony mellett kicsit balra a városi parkoló, ezt szokták javasolni azoknak, akiknek nincs helyük a szállásuk mellett parkolni.
Néhány autó látszik is.
Jó reggelt Mindenkinek!
Melus, először itt agyaltam, melyik az a parkoló, amiről beszélsz, aztán rájöttem, hogy mi is ott parkoltunk. Harangtorony csak egy van.
Meg hát a Thetishez nagyon közel volt ez a parkoló, és nem mindig mertünk az kis utcán a szállás előtt megállni, mert a különböző patyolatos meg szemetes autók úgy manővereztek ott, hogy rossz volt nézni.
Emlékszem, egyszer a parkolóból indulva úgy döntöttünk, hogy a hátsó utcákon megyünk el a strand felé, de azon az iszonyat meredek lejtőn ott hátul nem ment fel a kocsi! Lehet csak nagyobb lendület kellett volna, de mikor elkezdett füstölni a kerék, eléggé megijedtem.....Soha többet nem mentünk hátulról.