Erika!
Ez nagyon aranyos volt.....
Na majd szeptemberben én is megtudom,milyen ez az érzés.......
Fotókat raksz majd fel Pargáról???
Amúgy ti melyik apartmanban voltatok?
Mivel annyi off volt már még egy kicsi hátha valakit érdekel.
Volt korábban itt szó fényképezőgépbe való lemerülő elemekről és akukról
Na most egy bolthálózatban aminek Görögországban is vannak boltjai a héten akciósak az aksik, fényképezőgépbe, lámpába stb.
* 4db AA (ceruza) 2500mAh vagy
* 4db AAA (mikro) 900mAh vagy
* 2db C (bébi) 4000mAh vagy
* 2db D (mono) 4500mAh vagy
* 1db 9V blokk-akkumulátor
* 899/4db 225/db, 899/2db 450/db
Mindegyik 899
Tehát akinek szüksége van ilyesmire utazásához most érdemes beszereznie.
Bocsi az off-ért igazából nem tudtam hová való, ha erre külön topik akkor áthelyezhető.
Szia Breki!
Igen!
Egy előző akció alkalmával már nagy örömmel vettem a Lidl-ben ezekből az aksikból, de csak addig tartott az örömöm. míg feltöltés után nem akartam használni is ezeket, mert már a gép bekapcsolásától is lemerült, azaz, ha két megfelelőre faragott fadarabot teszek a gépbe azzal sem tudtam volna kevésbé fényképezni. Én két garnitúrát vettem, de egy darab sem volt köztük működőképes.
Lehet, hogy csak nekem nem volt szerencsém és pont rosszakat fogtam ki, de rendkívül mérges voltam, hogy kinn Görögországban euróért kellett aksikat venni, ha fotózni akartam. Én nem ajánlom senkinek, de ez csak az én saját tapasztalatomra alapozott véleményem. Csak macskát hajigálni jó. Ez csak vicc volt . Valójában szeretem a macskákat.
Sziasztok!
Már régóta figyelem a fórumot,de csak most szántam rá magam,hogy regisztráljak...
Mi szeptemberben megyünk Pargára, autóval.Tud valaki mondani megközelítőleg egy útiköltséget?
A szállásunk: https://www.pargagreece.com/ap.....tos_en.htm Esetleg van vele valakinek tapasztalata?
Előre is köszi a válaszokat!
Rendesen Ni-Mh-san feltöltötted őket teljesen az első használat előtt?
Milyen töltőd van, biztos hozzávaló?
Amikor néztem volt egy hapi aki nagyon nézegette és válogatott szintén, kérdeztem vett-e már ilyet
mennyire jó és mondta, hogy már vett a fejlámpájába és egyebekbe és meg van vele elégedve
Én egy babi és egy ceruzaelemest vettem előbbit még aznap feltöltöttem utóbbit pedig este,
de akkor ma kipróbálom kipróbálom aztán jelzek milyen.
Egy fotós topik itt nagyon dicsérik:
Akkumulátor töltőt digit. fényképezőgéphez, de milyet?
Azért ha 1 hsz-el tovább olvasod amit belinkeltél, ott is azt mondják, félévet bírtak és nyekk mind.
Mondjuk én meg márkással jártam így, szóval fene tudja.
Ha jól emléxem a Hellasz-os szállások között is bent van, szerintem nagyon jó helyen van szinte a parton, csodásan néz ki mégse nézte ki senki még itt magának szállásként
Neeeem, nem csak neked tetszik. Nekem is. Akármennyit válogatok a kínálatból, erre mindig visszakanyarodom. És van még egy amivel szemezek....