Szzsuzsanna, mi is aug. 13-án indulunk autóval Sartiba : ) Még nem nagyon találkoztam a fórumon olyanokkal akik ugyanakkor mennek mint mi : D Hány körülre tervezitek a startot ?
Igy már más Az a Relax:) Vmi Marcsi v. ki van ott:)
Na azt a helyet én nem szeretem. Bár, a vanilia fagyis frappé ott a legjobb, arra azért beülünk.
az Emanuelle, 1-2 étteremmel errébb van, ott Christos a pincér, aki egész jól beszél magyarul, és egy tündér)))
A Sithon nem nagyon van jóba vele, régen még az idegenvezetőinek is megtiltották, hogy oda bemenjenek:)
Én egyébként Kb 98-tól nagyon sokat járok Görögországba, Sarti vezet, ott talán két évet hagytam ki, egyébként minden évben voltam. Imádom,bár most, hogy ilyen zsúfolt lett, mindig megfogadom, hogy többet nem megyek, de eltelik 1-2 év, és egyszerüen nem birom tovább és újra megyek:)
Valóban...most, hogy mondod....
Elnézést kérek a pontatlanságomért.
2008-ban voltam legutóbb Sartin, és mivel sírvafakadós élményeim is voltak a tömegnyomorral, tönkretett környezettel, és a mindennap feltűnő rendőrautóval kapcsolatban, mi is megfogadtuk, hogy kb. 10 évig nem megyünk Sartira. De már most honvágyam van.
Egyelőre tartom magam. Kemény vagyok mint a fagyott kutyasz...r.
Szia Taccota,
Egyenlőre azt kell mondjam, hogy fogalmam sincs:) Sajnos, aki vezet, kicsit hektikus, és elég nehezen indul el bárhova, de mindenképpen este felé. Én személy szerint olyan 8 körülre gondoltam. De ebből még bármi lehet, ezt igazán majd csak előtte, v. aznap tudom megmondani, és még akkor sem biztos:))))
Mi egyébként egy mikrobusszal megyünk, és úgy gondoltam, hogy nem akarunk nagyon hajnalban odaérni, mert a szobát úgysem tudjuk rögtön elfoglalni.
ti mikorra tervezitek?
Nem dráma, csak meglepődtem, hogy a Sithon feladta az elveit:))))
Na igen, én nem vagyok kemény. Két éve voltam utoljára, előtte sem voltam, tavaly másfelé, de valahogy Sarti mindig visszahiv.
Pedig barátnőmék laknak Polychronon, /Kassandrán/ egy tündéri kis hely, tavaly ott is voltunk, de most megint Sarti. Remélem nem bánom meg:)
Köszi!
Bár azt hozzáteszem, hogy nekem semmi bajom vele, most megyek először, csak mindenhol negatívat olvastam akkor gondoltam hátha van más idegenvezető is ott, akihez fordulhatunk. A Tousains-t meg főleg Amouliani miatt választanánk, jobban tetszenek a programjaik.
Nekünk is már csak 3 nap
Jó nyaralást mindenkinek! Remélem én is "Sarti mániásan" térhetek haza
szylvi:)
Mi nem adjuk fel ilyen könnyen:) Mi megyünk Athénba:) Messze van, hát messze van. Mi este bemegyünk kocsival Szalonikibe, onnan az éjszakai vonattal Athénba, azon lehet aludni:))) majd bóklászunk Athénba és éjfélkor jön vissza egy vonat Szalonikibe, azon megint alszunk:)
Aztán vissza Sartiba, max másnap alszunk többet a parton:))))
szylvi:)
Mi nem adjuk fel ilyen könnyen:) Mi megyünk Athénba:) Messze van, hát messze van. Mi este bemegyünk kocsival Szalonikibe, onnan az éjszakai vonattal Athénba, azon lehet aludni:))) majd bóklászunk Athénba és éjfélkor jön vissza egy vonat Szalonikibe, azon megint alszunk:)
Aztán vissza Sartiba, max másnap alszunk többet a parton:))))
Szzsuzsanna,
hát én inkább nem vállalom be Athént, majd nézek vmi más fakultatív programot, biztos vannak jók, jó áron. Már többen mondták itt, hogy kihez érdemes menni ezzel kapcsolatban, és hála ezeknek az embereknek, remélem én is majd egy jól sikerült nyaralást tudhatok magam után Esetleg jövőre megpróbáljuk Athént..
Nekünk tavaly nem a Leo volt (Apollonnal utaztunk) hanem az András. Nem volt vele semmi probléma, kedves, rendes, barátságos. Mondjuk 3 éve Leóval sem volt problémánk, akkor még jó fej volt.
Szzsuzsanna, nekünk sem tisztázódott még pontosan hogy hány körül, de mintha a sofőreink este 9-et emlegettek volna : ) De ez úgyis változik még plusz-mínusz 1 órát. Minden tőlük függ, de éjszakai utazás lesz rögtön az elején, a számolásba már belekavarodtam hogy akkor kb mikorra érkezünk oda, mindent egybevetve rászámolva...Szerinted ?
Nem vagyunk vasutasék, csak él bennünk a kalandvágy:)))) Na meg Athén imádata:))))
szylvi, van sok minden amit érdemes megnézni, tehát megértelek.
Mi még a kalózhajót nem hagyjuk ki:) Azon voltam, mikor még indultak, és szuper volt.
Taccota,akkor majd még egyeztetünk:) Nem tudom, mennyi idő,az sok mindentől függ. Tavaly mi Polychronoba mentünk kocsiva, a táv kb ua.
Este 10 kor indultunk, és másnap délben voltunk ott DE, mac-görög határon a mac oldalon másfél órát álltunk, görög oldalon előre mentem, hogy mi nem szeretnénk itt állni egész nap:))) és mondta a srác, hogy persze menjünk, és átmentünk a határon, aztán szombat reggel lévén Szalonikiből mindenki a tengerpartra tartott, és 20-al lehetett menni, és ebbe nagyon elfáradtunk, és megálltunk kávézni stb. Igy volt 14 óta, de meg kell mondjam, hogy éjjel elitélendő módon mentünk nagyon nagy sebességgel is:) De sztem a 14 óra reális.Szóval sztem a 8-9 órai indulásnál reálisan másnap 10-11 óra felé ott lehet lenni, és akkor nem nagyon kell várni az apartmanra:)
Igen, még egyeztetünk. Nem tudom miért, de nekem ez a 14 óra kevésnek tűnik a tavalyi délelőtt fél 12-es és másnap reggel 9es megérkezéshez viszonyítva..Autóval gyorsabb, de miért ? Vagy ezt nem értem, felfoghatatlan hogy annyi idő alatt jutunk le Sartira mint kb Paráliára.. ?:O
Persze, sokmindentől függ, tudom, meg hogy hányszor állunk meg blablabla, jajj csak teljenek a napok !!
És nem tartasz attól hogy pont 13-án mentek vagy most juttattam eszedbe ? : ): S
részint mert nagyobb sebességgel tudsz menni, részint nem állsz annyit a határon, mert a buszok mindig többet állnak mint az autók, valamint a pihenők is sokat számitanak, hogy nem kell kivárni 3 busznyi utast a mosdó előtt:))))
Jaja, tudom 13 péntek:) az nekem szerencsenap:) igy nem érdekel, csak már menjünk:)))
Na és hát az utiköltségbe belekalkulálunk egy kis gyorshajtás birságot:)