Inkább középen.A sarkon 1 szupermarket, mellette egy fodrászszalon, aztán jött a mi apartmanunk.
Mivel én nem tudom pontosan hol helyezkednek el az apartmanok igy csak találgatok, ha láttátok hogy az aranyház elött hogyan készitettek mü térkövet betonozással mixerekkel , vörös por szorással és nagy lemezek ütögetésével akkor közel voltunk egymáshoz.
Csak a fodrász szalonok elhelyezkedését nem tudom, arra nem volt szükségem
Ezek szerint mire én eljutok, már kész lesz a díszburkolat??? Akkor már csak a "vörösszőnyeg" hiányzik.
Történt más változás is az Aranyház körül??
A burkolat már kész, olyan érdekesen készitették hogy végig kellett néznünk,majd mikor már megszáradt többször is átsétáltunk rajta.Raktak növényeket is. Mást nem tudok az aranyházrol mert nem benne laktunk és még az volt érdekes, hogy csak egy magyar rendszámu kocsi állt elötte, máskor sok szokott lenni,néha én is oda parkoltam. Biztos mindenki busszal mert,de erröl Erika többet tudna mondani.
Sziasztok! Szeptemberben szeretnénk Nei Poriba utazni, ha minden jól megy a Dias Zeusszal. Tudnátok nekünk ajánlani fakultatív programokhoz megbízható irodát, persze olyat ahol van magyar idegenvezetés! Van olyan fakultatív amit nagyon ajánlanátok? Egy kerékpárbérlés mennyibe kerül/nap? Hová érdemes ellátogatni a környéken pl.: helyi busszal, vagy kerékpárral, gyalogosan? Előre is köszi a választ!
Tudom nem az Arany házba laktatok ,de mi oda megyünk,van még más építkezés is a környékén?Nagyon remélem ,hogy mire kimegyünk már nem lesz ott semmi.
Üdv:Böby
Szia
A település déli részén az utolso házaktol kifelé, lámpákat telepitenek, ennek megfelelöen vezetékeket fektetnek minden felé, szerintem telkeket fognak árulni és ott bizony épitkezések lesznek. Hogy ez a nyomorult nyikorgo lánctalpas és a többi gép meddig fog ott garázdálkodni, csak az ottaniak tudják
Sziasztok! Szeptemberben szeretnénk Nei Poriba utazni, ha minden jól megy a Dias Zeusszal. Tudnátok nekünk ajánlani fakultatív programokhoz megbízható irodát, persze olyat ahol van magyar idegenvezetés! Van olyan fakultatív amit nagyon ajánlanátok? Egy kerékpárbérlés mennyibe kerül/nap? Hová érdemes ellátogatni a környéken pl.: helyi busszal, vagy kerékpárral, gyalogosan? Előre is köszi a választ!
Igaz más irodával mentek,de ha igazán jo idegenvezetést akartok akkor menjetek Anettékhoz,mert amikor Anett az idegenveztö az egy élmény. Az irodájukat megtalálod a Katerina ház aljában,ha kevés a jelentkezöjük a fakultativra, akkor biztosan nálunk is befizethettek.
Dionba menjetek el akár bicajjal is és onnan fel lehet menni a vizeséshez, fürdöruha legyen. Busszal érdemes megnézni Katerinit és Larisszát, mi mindkettöbe többször is elmentünk csavarogni igaz kocsival.De a busz sem drága. Larisszában van médiamarkt és mivel a szobánkban nem volt tévé,mindjárt vettünk egy cd-s rádiot 24 euroért.
szerintem, ha Gorogorszagba jottok nyaralni, akkor nem a legfontosabb neznivalo a mediamarkt. Van hajokirandulas, Meteora, regi falu, Leptokarianal a magneses resz, Makrijaloszon az iszap es soleparlo. Skythos szigete. A kagylos haz....stb. Gondolom az nem egy erdekes program, hogy a varosokban jarjatok az uzleteket, de hat mindenki izlese mas. Szerintem meg ha a Diasszal jottok nyaralni, akkor mar ugy illene, h. kirandulni is veluk menjetek.