Ha valakik a Hotel Irilenaba jonnek, azok nem fognak csalodni! Szuper minden, a szemelyzet jo fejek, a szobany nagyon preciz! A reggeli a szokasos( tej , tea, kave, gabona, dzsem, vaj, mez, kenyer, kalacs, fottojas, sajt, felvagott, narancsle, gorogjoghurt, oszibarackbefott) kis erkely van 2 szekkel+asztal, hatul nagy kert. Szerintunk igenyes kis hotel! Takaritanak minden nap, szemetet viszik ha kell ha nem. Tisztatorolkozo.
A Hotel Irilenahoz annyit azert hozzafuznek, hogy ha valaki 176 cm-nel magasabb akkor az agy hossza szukos lesz.
Napfeny ! Lassan irany a Beach mert ez a nap is gyorsan el fog telni. Ma szelcsend , ragyogo napsutes! Akik a jovoheten jonnek azoknak szep kanikulajuk lesz !!
Béla használjátok még ki az utolsó napot, fürödjetek napozzatok rengeteget:)
Holnap megyünk mi is, én már teljesen kész vagyok:) az idő nagyon lassan megy. Szerintem hiába fekszem le 10 körül majd, lehet nem fogok tudni aludni semmit.
Pmoncsi33! Ha esetleg nincs kedvetek jonni, szolj es maradunk helyettetek !!! Ma nagyon jo ido volt! Bucsuvacsorat a Blue Sky-ba tartjuk, eszunk 1 Fish Mixet !
Akik minket valtanak, azoknak kivanok Kellemes nyaralast!!! Fazni nem fogtok, szunyog nagyon keves, az Euro fogy majd mint allat, be kell osztani!
Örülük, hogy jó híreket olvashattam Tőled Kefalóniáról és a hotelről is. Sok szigeten jártam már, nagyon várom már az indulást. Szeretem Görögországot és a görögöket, még nem csalódtam bennük. Imádok este a tengerparton ülni és "bambulni" a semmibe. Már csak 4 hetet kell itthon kibírni. Üdv. Kata
Sziasztok Mindenki !!! Napfény ! pmoncsi33, kata62 és még sorolhatnám a neveket. Épségben hazaértünk. Minden simán ment. Néztük ahogy megjöttek a friss magyarok, de remélem ők is olyan fáradtan jönnek haza , mint mi. Már ettem is, jófajta magyar eledelt. Hiányzott nagyon. Megkóstoltunk több féle ételt, és rengeteg olyan fajta üdítőt amit itthon nem kapni. Volt finom, de volt gyenge is. Mindenhol nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Egyedül a Sirtaki étteremmel nem voltunk megelégedve ( a kajával nem volt gond ) nekünk a személyzet hozzáállása nem volt jó. , de voltak olyanok akik 3 x is ott ettek. A legjobban bejövő étterem számunkra a Blue Sky volt. Elsétáltunk a világító toronyig ( a part menti úton), de az asszony ott feladta, és nem akarta teljesíteni a fővárosig, majd onnan a haza túrát. Sírni tudott volna már, meleg volt, fárasztó volt számára. Visszafelé sétálva a part menti úton , ahol csak le lehetett menni a vízhez lementünk , nézelődtünk , fürödtünk , kagylót kerestünk, de végül is több kevesebb sikerrel, találtunk azért eleget. Találtunk mandulafát, rendesen le is legeltük. RioF talált a Gradaka Beachen 2 db tengeri csillagot, ő szerencsés volt.
Nagyon nagy Dicséret az Unitravel kinti idegenvezetőjének, Polder Tímeának !!! Mindent elmondott, a fűtől a fáig. A bogártól a vadonélő lovakig. Amit szerettünk volna tudni a szigetről, azt ő mind elmondta. Nagyon segítőkész.
Szerintem, amit tudtam leírtam. Újat szerintem nem nagyon tudok írni.
Szia Béla!
Üdv újra itthon. Köszönjük röpke beszámolódat, a fontos dolgokat jegyzetelem tőled is. Fáradtan jöttél haza? Nem pihenni mentél? Gondolom mindent meg akartál nézni, csak kevés volt az idő. Fakultatívon voltatok?
Üdv: Saci
Üdv a hazatértek táborában Örülök,hogy Nektek is annyira jól sikerült a nyaralásotok,mint nekünk! Kefalonia csodás hely,aki teheti utazzon!
Üdv:
Napfény