Szia, csak ma jutottam ide a fórumra. Mi a Neckermannal megyünk. Előzőleg az Aeolussal voltunk Krétán. Egyik irodával sem volt eddig problémánk.
Tavaly mi is Rodoszon voltunk, csak az nem sikerült jól, sajna. Már csak 50 nap.
Sziasztok! Ma lefoglaltam a Personaltól egy last minutot Krétára, úgyhogy szombaton 10 óra 55-kor indulunk!!!!!!!!!!! Jön esetleg valaki ebben az időpontban?
anyta71-hez hasonlóan mi is last minute foglaltunk Krétára, bár eléggé utolsó pillanatban dőlt el az úticél.
3 napom van rá, hogy megszívjam magam a fórumos tanácsokkal és tapasztalatokkal, remélem jól fogjuk magunkat érezni, mert eléggé problémásan indult a dolog.
Jön valaki szerdán az ötös géppel?
nem tudom milyen ajanlatokat kaptal de ha nem probaltad kerj esetleg egyet az autotrip nevu autokolcsonzotol. megbizhato ceg es sztem korrekt aron adjak az autot (es tenyleges teljes biztositassal, nem csak annak mondottal. ) van ra esely, h talan jobb arat mondjanak, mint amiket eddig kaptal.
Ott helyben, a hotelnek is van kölcsönzője meg utazásokat is szerveznek. 66 eurót fizettünk 2 napért. Mondjuk elvileg ez olyan ár ami a szálloda vendégeinek jár, de mondjuk nem tudom honnan tudhatták, hogy abban a szállodában vagyunk mikor az utcáról mentünk be a kölcsönzőbe. Kétszer mentünk be érdeklődni két különböző napon és mindkétszer ugyan azt az árlistát mutatták, mikor meg kérdeztem, hogy erre jön e rá a szállodás kedvezmény, akkor meg kb a föld alól ásta ki a másik drágább árlistát Szóval 66euró volt a 2 nap, de kb 10 méterenként vannak autó kölcsönzők. Rengeteg van Hersonissos-ban, találtam olyat is ahol 50 euró lett volna a két nap, de nem akartam variálni.
Sajnos nagyon sok dolgom van, így most nincs időm beszámolót írni, de amennyiben konkrét kérdésed van szívesen válaszolok rá! Még a fotóimat sem volt időm rendesen megnézni, csak belekukkantottam, hogy sikerültek-e.
Csak két röpke kérdésem van, éspedig: volt-e fakultatív kirándulás szervezés és azon belül a szurdokba való eljutási lehetőség.Tudod 3x voltunk már Krétán, de a szurdokig soha nem jutottunk el.Mindig volt valami differencia ami miatt nem tudtuk "megcsinálni"ezt az elég húzós,de kihívásnak nagyon jó /pláne ebben a korban... /kirándulást.