Én bevallom,tavaly eszembe sem jutott hogy bármilyen oltás kellene !De nem volt rá szükség !Remélem nem is lesz !
Van valaki aki esetleg ilyen intézkedéseket tett?
Esetleg Görögország láz ellen tud valaki oltást?
Sziasztok!
Pancsi, ha érdekel a kalózhajó, küldj mail címet és megy a program.
Christee, nem újdonság, tavaly is szinte egyedül munkálkodtam a dolgon, és fullon voltunk. Általában magyarok szoktak lenni 80%-ban. A hotel pedig alanyi jogon jár nekem, de asszem eljutott már a párom arra a pontra, hogy nem tud nemet mondani nekem
Hepatitist még sose kaptam el kint, mást se nagyon, egyszer volt egy enyhébb napszúrásom. Nekem a balkáni "toalettek" a paráim, olyan fertõtlenítõ cuccokkal utazok, hogy az már durva.
Sztem nem kell hepatitis oltás
De tényleg Pöpi,Te elég jól fellendíted az üzletet
Hát,sokszor voltam nyaralni már,de soha nem oltottak be semmire,és soha nem volt semmi bajunk nyaralásokon.Szerintem nem kell túllihegni.
Jaystorm mi jót csinálhat ?Ma tudtam meg,hogy még pár ismerõsöm is velem tart Paraliára !Jövõre egy egész buszt szervezek !Õket is befûzöm a hajókázásra Pöpi! Szóval egy egész hajót le kell majd foglalni! Csak az a baj,hogy a haverokat hülyeség ellen kellene beoltani!
Én sem tartok a betegségtõl. Szerintem se vészes a dolog, sõt....
Sok emberrõl tudom, hogy volt és senkitõl nem halottam, hogy bármi fertõzést szedet volna össze.
Igen ez az angol !Köszönöm nektek,így már csak jól sikerülhet !Na nem mintha nagyon sokat számítana,mert ettõl még alap fokon sem tudok,de el kell kezedeni valahol!