A kérdésed lényegét megválaszolta már Jox. Nissirosról is van topik itt. Az egy kisebb sziget, ami Kostól kicsit délebbre van. Kérdezz konkrét dolgokat, mert különben regényt írok válaszképp, ha elkezdek áradozni e szép helyekrõl.
andi
A Pilion félsziget Szaloniki és Athén közt kb féluton van a keleti részen Evia fölött.
De egy térkép is sokat tud segíteni...
A Pilion félsziget nagyon szép hely, de a kizárólag csak szerpentines utak miatt elég sok idõ, míg bejárja az ember. Nekünk 4 nap épphogy elég volt rá.
A jövõhónapban talán újra meglátogatjuk egy napra...
Én is azok közé tartozok,akik a nyaralásról hazatérve már másnap elkezdik tervezgetni,mi lesz jövõre.Ebben nagy segitség ez az oldal.Azt kérdezném tõled,hol van a Nisiros,amit 1 oldALLAL EZELÕTT EMLITETTÉL?
Egy újabb élménnyel gazdagodtam, azt mondanám, hogy a topic alatt mindenképpen megemlíteném a Voidokilia öblöt. Több helyen említették már az emberek, de azt hiszen a csodás jelzõ mindenképpen megilleti. Lesz sok-sok kép, amit majd elküldök Jox-nak.
PARGA GYÖNYÖRÛ!5 ÉVE VOLTAM OTT ELÕSZÖR, AMIKOR KORFURA MENTÜNK, AKKOR MEGFOGADTAM VISSZAMEGYEK.TAVALY SIKERÜLT MEGINT VISSZAJUTNOM!mÁR SOK HELYEN JÁRTAM MÁR GÖRÖGORSZÁGBAN, DE EDDIG PARGA FOGOTT MEG A LEGJOBBAN!NEM FOGTOK BENNE CSALÓDNI!
Ha hazajöttök, nagyon örülnénk itt egy kis beszámolónak, meg fényképeknek. Sokakat érdekel Párga. Az én variálásaim között is szereoelt az idén...ki tudja, ha meélsz róla, talán jövõre az lesz a cél. Remélem, lesz kedved egy kicsit írni nekünk.
sziasztok !
szeretnék némi infót kapni PARGA-ról, ha netán valaki járt már ott, mesélje el pár mondatban, hogy mire is számíthatok.köszike mail címem:
ovari.agnes@freemail.hu
sziasztok !
szeretnék némi infót kapni PARGA-ról, ha netán valaki járt már ott, mesélje el pár mondatban, hogy mire is számíthatok.köszike mail címem:
ovari.agnes@freemail.hu