Mindíg találnak,de ha profi össze készíted a papírokat a határnál,nem szoktak kötekedni /zöldkártya ,útlevelek biztositáról a papír/Az úton meg ha meg állít úgy is azért állít meg mert le akar húzni.60-as táblánál már 62-nél is belém kötött.
Mindíg találnak,de ha profi össze készíted a papírokat a határnál,nem szoktak kötekedni /zöldkártya ,útlevelek biztositáról a papír/Az úton meg ha meg állít úgy is azért állít meg mert le akar húzni.60-as táblánál már 62-nél is belém kötött.
A hullazsákot kihagytad Ez elég morbid ,de kérheti sajna...
Robi!
Mi mindíg megvárjuk a blokkot,mer őrült vagyok és összerakom ha valaki kérdez azt meg tudjam mondani pontosan.Így van kötözködnek ha kell a pénz.
Makacs egy pali vagyok és nem adtam neki és így legyintatt egy nagyot és irány Szerbia...
Az az érdekes hogy kifelé éjjel mentünk és semmi gond nem volt...
Nappal meg szarakodnak
DE!!!!
Nem is tudom hol olvastam és én is úgy raktam a kocsiba hogy jaj,de beleraktam....
A nejem nagyon örült neki
De lehet hogy ez csak egy rémhír,de jobb félni mint megijedni...
Nem is az elbírásról van itt szó hanem elég morbid a dolog....
Meg azt nem is tudom hogy hol fogod beszerezni mert nem hiszem hogy a patikába lehet-e kapni...
Velünk rendesen kitoltak tavaly a macedon határon.
Nem vittünk más biztosítást, csak az EUB-osat, ezért fejenként 3 eurót kellett volna fizetnünk. A buszsofőrök lealkudták a felére, de ez akkor is nagy lehúzás egy nevenegynehány fős buszon, ahol csak 10 embernek volt a Tb által kiállított kártyája.
Haragudtam a sofőrre, mert elég lett volna a határőr orra alá dugni a biztosítási kötvényünket, mert azon szerepel, hogy mely országokban érvényes a biztosítás.
Érdekes módon, amikor visszafelé jöttünk, határozottabb buszvezetőink voltak, akik segítségével megfelelőnek bizonyult a biztosításunk.
Nálunk a zöldkártyába kötöttek bele!Azok akik gyerekkel utaznak jobban ki vannak téve az ilyen lehúzásoknak.Tutira nem akar senki kisgyerekkel órákat állni a határon.10 euro volt a szabadságunk ára.Már többen mondták,hogy aki a nyelvükön köszönti őket azokkal kedvesek és nem kötözködnek!Azt a két három szót meg leget tanulni.Ettől függetlenül legyen 10-20 euro kéznél mert sosem lehet tudni!Felháborító,de ha tudunk róla akkor számolni is lehet vele és nem rontja el a nyaralásunkat!