Mi juniusban voltunk Apollonosokkal ( illetve õk a Rom cartól bérelik a buszokat)
A Kutya nem nézte meg a csomagjainkat. Mi is vittünk itókákat na nem demizson számra de egy két három üveggel szerintem nyugodtan vihetsz.
szia én és a családom már 8éve a radisson -nal utazunk.mindig korektek voltak és megbizhatóak.voltunk velük 6szor gögögbe ,jordániában,tunéziában.nyugodtan fordulj hozzájuk.segitenek .
Szia Tréfarépa!Tavaly mi is Apollonos busszal mentünk,légkondi,dvd-lejátszó,tv,büfé,wc volt rajta,nekünk tökéletesen komfortos volt,bár a párom 2méteres,neki kicsit kényelmetlen volt a belmagasság miatt
Remélem engedik hogy saját dvd-t rakjunk a lejátszóba, legutóbbi buszos utamon nem tudtam éjszaka aludni, már ez a tény magában is elég szenvedés lett volna, de ehhez még egy hajnal 2kor kezdõdõ Pretty Woman vetítés is hozzádobódott, senkinek nem kívánom a kínokat amit átéltem
Nálunk volt egy kiscsávó,ö adott a sofõröknek saját dvd-t,mi már kezdtünk ,,örülni",hogy jó kis rajzfilmek lesznek,erre elkezdték az Atomcsapdát.Bár saját dvd is volt vagy 50db.azok közül is lehetett választani,kérdés,ki mit akar?Na,az lesz ám a kemény dió,bár azért sokan végigaludták a filmeket!/A szerencsések!/Sztem elég rugalmas a cég,máshol is csak dicsérik õket,úgyhogy nagyon jó utat kivánok neked!
Kényszer helyzet Atomcsapással.Akkor inkább a vizipókot tizszer,annak némelyikének még mondanivalója is van!Nem akarom idézni szegény Hoffit ezekkel a filmekkel és "eszmei mondanivalójukkal" kapcsolatban.
Sziasztok!
Mi évek óta az Apollonnal utazunk, idén csak a buszukat vettük igénybe. Eddig semmi gondunk nem volt velük, az ülõhelyre vonatkozó kéréseket is igyekeznek figyelembe venni, a klíma, a wc eddig mindig üzemelt. Én csak ajánlani tudom õket, igaz, hogy a sofõrök - segítõkészségük és udvariasságuk ellenére - azért nem azok a barátságos fickók, persze ez alól is van kivétel.
Hát, a filmek! Tavaly hazafelé végig ordított a pókember címû remekbe szabott borzalom (nem rajzfilm formájában), erre idén odafelé kellett végigszenvedni néhány kissé elvont fiatalember miatt. Nem tudom, miért nem lehet valami vígjátékot betenni abba a lejátszóba? A cél úgyis az, hogy elteljen az utazással töltött idõ. A gyerekem nincs 8 éves, és ez a film még nekünk felnõtteknek is borzalom (saját és a családom nevében íbeszélek), nemhogy a gyerkõcöknek.
Visszafelé viszont három film volt, abból 2 vígjáték, illetve egy gyenge krimi, ami ugyan unalmas volt, de legalább nem holmi förtelem.
Sziasztok!
Mi is tavaly az Apollon Travellel voltunk, és idén is velük megyünk. A sofõröktõl konkrétan felállt a szõr a hátamon, iszonyat bunkó volt mind a kettõ!
Azt nem tudom, hogy a filmeket ki kérte, vagy ki hozta, de az egyik a Vejedre ütök volt (vígjáték), a másik meg valami katasztrófafilm, amin el lehetett volna aludni, de nekem sajnos nem sikerült!
Légyszi írjátok meg, hogy mennyi szendvicset csomagoltatok a buszra egy fõre. Persze tudom ez étvágytól függ, de elképzelésem sincs.Ja, Sartiig megyünk. Na és innivalót, mennyit egy fõre.
köszi
Szia!
Én nem vagyok szendvics párti, elég kellemetlen egy egy napos zsömle, de szerintem 6 db egy felnõtt átlag étvágyú embernek elég. Én az idén újítottam,sütöttem rántott húst és sült húst. Hozzá kukorica sali, kenyér , zöldség. Macerásabb ezt buszon tálalni, de végül is idõ mint a tenger. És sokkal fínomabb!
Üdítõ személyenként kb 3-4 liter. Mondjuk jobb nem sokat inni, mert a busz ugye nem akkor áll meg amikor az embert szólítja a szûkség.
Szia henita13!
Egy napra kb. 4 szendvics (de a saját étvágyad már csak ismered valahol? ) elég nekem, de az igaz, hogy másnap már az embernek alig van kedve hozzá, száraz, gumis, alig lehet lenyelni...buszos, autós útra pakolok mindig almát és sok (laktató) rágcsálnivalót is (mint pl. nápolyi vagy pilóta keksz).