Igen, most athéni repülőjegyet vettem sztem nagyon jó áron : 27100 ft-ért. De miután az előző akciót lekéstem a malévnál és az idén már lemontdtunk Görögországról egy corsikai utat szerveztem. Így, most van egy jó csatlakozású (milosra) jegyem, de már csak max. 10 napom jut a szigetre...
Úúúú, Korzika??? Oda akartam én is szervezni a második nyaralásunkat... repülőjegyet is nagyon olcsón intéztem volna, de a szállás... megkérdezhetem neked mennyiért sikerült foglalni egy főre/éjszaka?
Szerintem 10 nap Milosra bőven elég, és Korzika-Milos párosítás a nyárra... ennél tökéletesebb nyarad nem is lehetne
Gyönyörű az a sziget...
WizzAir-nek más akciója is van! Jún. 30-ig, ha Erste Hitelkártyával vásárolsz repjegyet (jegyeket) bár hova is akkor jóváírják a teljes foglalási díjat a Wizz szla-don.
Sziasztok!
Korábban is megkérdeztem,de most újra megpróbálom:szerintetek honnan tudnám meg,hogy mikor indul Ferihegyről a Seagle Air gépe Zantéra/Aeolus.../?Már csak azért is lenne fontos/tudom,hogy egy héttel az indulás előtt meg fogom kapni a vouchert,amiben benne lesz minden infó/mert nem pesti vagyok és az odautat meg kell szerveznem valahogy.Tavaly Dél-Krétára már jóval előbb tudtuk az indulási időpontot/NONI-val/de hiába nézem Nonit,nem jelentkezik ide be,pedig tavaly ő segitett.Esetleg ha valaki tudna segiteni,megköszönöm!
Néztem már a Seagle Air honlapot,de pesti indulást nem látok,a Bud.hu-n pedig se hire se hamva...
Leszáll a kisgép, a gyakorló pilóta nagyot fúj:
- Hű, ez durva volt! Ez a vacak kifutópálya legfeljebb nyolcvan méter hosszú.
Erre az oktató:
- Viszont két kilométer széles.
Segitséget kérnék tőletek!
Mivel nem vagyok budapesti,fogalmam nincs dolgokról:Melyik pályaudvar van közelebb Ferihegy1-hez?Déli vagy Keleti?Most biztosan többen kinevettek,de fontos lenne tudnom...
Szia Zsebkuty!
A Keleti van közelebb, sőt most már a Keletitől vonattal is ellehet jutni a Ferihegyi Repülőtérre. Nemrég létesítettek ott egy vonatállomást.
Pussz: Josza
Köszi Josza-a megmentőm..
Ugyanis az Aeolus-Seagle Air gép 06.27-én 03.40-kor indul,igy 01.40-ig Pestre kell érnem,apát nem akarom ilyen időben vezetésre kérni,meg a lába sem az igazi még...Úgyhogy Győrből vonattal a keletibe,ami 26-án 21.30-kor indul,onnan még valahogy majd kitalálom/amit irtál,vajon hány óráig közlekedik?/hogy el kell jutni Ferihegy1re.De lehet,taxi lesz belőle Nincs köztetek véletlen egy TAXIS???Tavaly is hazafelé ők vittek a Népligetbe...
Hazafelé pedig Zantéról 07.08-án este 18.30-kor jön a gépünk.
Lehet,hogy ezek az infók másnak is jól jöttek most.
Az a jó benne,hogy hamar Zantén leszünk és az utsó napon sem kell hajnalban kelni..