Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 40 41 42 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Katus | #23183 Üzenet | 2007-03-19 22:09:19 |
Üdv bodorpetya!
Találtatok már szállást Nei Porbiban???
Katus
  Juhi | #23194 Üzenet | 2007-03-20 06:44:48 |
sancho.dl írta:
Katus!

Engem tavaly csak egyszer faltak a szúnyogok, mikor beültem egy inertnetkávézóba, de a felszolgáló hölgy hozott egy spray-t icon_smile.gif
Mondtam neki hogy mindennap bejövök egy fújásra icon_smile.gif

Sziasztok!
Én már vagy 2-3 éve, veszek szúnyogriasztó törlõ kendõt, amivel ha végig kenjük magunkat, nem leszünk tele csípésekkel.
  édes | #23235 Üzenet | 2007-03-20 16:45:06 |
Megtörtént !Átírtuk a nyaralást egy héttel korábbra és a Diasban kértük a szállást,ha már a Kaloudából kiraktak.Nagyon jó a ház,belül most lett felújítva és kivülrõl is teljesen jó.A többi ott derül ki.Azt még tudom,hogy a Platamon felõli végén van,így lényegesen csendesebb is .Az Evi utcájában van,láttam a térképet is.
Bea ,jegyzed?Juli 14 tõl 2x4ágyas szoba / 2 szobásak ! /,lehetõleg egymás mellett,nem földszínt és nem udvarra nézõ.Ennyi az óhajom.Még.De idõben ott leszek,még a buszok elõtt és együtt kitaláljuk hogyan legyen. icon_biggrin.gif
  Rebeka | #23238 Üzenet | 2007-03-20 17:10:32 |
Bea, Katus!
Nagyon szeretem a kis falvakat itthon is. Annyira szépek, bájosak tudnak lenni és nem "fertõzöttek". Sajna itthon is egyre kevesebb van már belõlük, kinn a tengerpart közelében pedig el sem tudom szinte hinni, hogy még vannak. Éppen tegnap beszélgettünk róla, hogy kinn Erdélyben milyen kis falvakban is laknak elképesztõ módon, de halálos nyugalomban. És ez jó!!!
Nos a görög kis falvakat ennyi év után is szinte csak képeken láttam, vagy a kocsival csak elsuhanva. De itt szó sincs a kék-fehér színvilágról bármennyire is sugallják ezt a hivatalos képeslapok. Vagy rosszul látom?
Legszivesebben már pakolnék, de még utazás elõtt 2 héttel tanfolyamra megyek. De ez már az utolsó lesz....talán. icon_confused.gif
Édesékhez hasonlóan valszeg mi is elég korán érkezünk, de szokás szerint egy tavernáben elüldögélve elütjük az idõt. Kell ilyenkor az elsõ Mythos és a második frappé. (Az elsõ a határon közvetlenül icon_wink.gif )
  Katus | #23253 Üzenet | 2007-03-20 20:38:54 |
Szia Rebeka!
Mi is nagyon szeretjük a kisebb,,elszigeteltebb" falucskákat.Mert az ott
élõ emberek jobban figyelnek és vigyáznak a környezetükre és egymásra.Mert sokkal jobb hangulata van a régi kis utcácskáknak és házaknak.Nekem ezért tetszett Makri is,mert nem úton-útfélen a túrista csoportokba botlottam icon_wink.gif
Nem arra vagyok kíváncsi hogy milyen a legújabb és legvillogóbb tengerparti LUXUS.Bár néha biztos nem ártana belecsöppenni !!! icon_wink.gif icon_wink.gif ,de nem ez motivál.Nagyon szeretnék már én is ottlenni,nagyokat kirándulni, csavarogni,érezni azt a nyugodtságot ami a Görög emberekbõl árad, ízlelni azt a sok fincsi Görög-étkeket,,,megemelni "a vízszintet hab testemmel icon_razz.gif icon_wink.gif icon_cool.gif
Nagyon várom hogy Bea elkalauzoljon minket szebbnél szebb helyeken icon_razz.gif icon_biggrin.gif
De még addig icon_evil.gif 102 icon_evil.gif nap van:(((
Katus
  Bogobea | #23258 Üzenet | 2007-03-20 21:08:37 |
Sziasztok lányok!

Már én is készülök ám!! És képzeljétek, ma csak úgy kutakodtam újabb infók után a neten (nem mintha ez újdonság lenne, mert ez a mániám icon_rolleyes.gif )
de találtam egy olyan települést kb 20 km-re Nei Poritól, amirõl még nem is hallottam, pedig Thesszália ékszerének nevezik.
Láttam róla képeket, és el vagyok ájulva! Hûû, de szeretném látni!! icon_twisted.gif
  Bogobea | #23259 Üzenet | 2007-03-20 21:12:06 |
Szia Édes!

Hát, te már többet tudsz nálam, mert én azt sem tudom, melyik az a ház! icon_redface.gif icon_sad.gif
Ha látnék róla képet, akkor tuti ismerõs lenne! Fõleg ha ott van az iroda közelében. És még jó is?? Hát ennek nagyon örülök!

Tavaly ugye az Andreu volt az iroda felett, a többi jó távol, szóval azoknak az utasoknak a 90%-a akik bejöttek hozzám, csak ordítottak velem, vagy követeltek valamit! icon_cry.gif

Remélem ez azért máshogy lesz kicsit. és ha jó aház, akkor van remény! A többi biztos okés, de ezt nem ismerem!
  Bogobea | #23260 Üzenet | 2007-03-20 21:15:58 |
Ja, Édes, még vmi eszembe jutott!

Ha a buszok elõtt is érkezel, az sajna nem megoldás, mert akkor már rég készen a szobabeosztás. Én inkább azt szeretném, ha még május elõtt elküldenéd nekem privátban a névsort, akik hozzád tartoznak! Az többet használ!

És ha a busz elõtt akarnátok jönni, az azt jelenti, hogy reggel 9 elõtt. És akkor nagyon sokat kell várni a beköltözésre a takarítás miatt. Bár akkor sincs gáz! Legalább jöttök az infómra!! icon_wink.gif icon_smile.gif
  édes | #23303 Üzenet | 2007-03-21 14:13:07 |
Szia Bea!
Gondolom kintrõl is bejelentkezel majd.Képeket küldök,ha gondolod,a Diasról.
A névsort majd küldöm.
Nem baj,ha várni kell,inkább ott ,mint a határon,vagy éppen az autópályán rettegjek a görög autósoktól.
  Bogobea | #23314 Üzenet | 2007-03-21 15:23:35 |
Szia Édes!
Sajnos kintrõl már nem tudok jelentkezni! legalábbis max havi egyszer. Bár van a kinti irodában internet, de elõlünk szigorúan elzárt területen icon_biggrin.gif a fõnök irodájában icon_confused.gif ) Esteleg a net cafét tudom megoldani, de az 1 euró/15 perces aranyárban mûködik, szóval ritkán!

A képeknek nagyon örülnék. Majd privátban megírom a mail címem.

Elõre is köszi!
  Sancho.dl | #23329 Üzenet | 2007-03-21 19:37:07 |
lapuerta!

Akkor Ti is nagy Nei POri rajongók vagytok icon_smile.gif
Mi még nem voltunk, de biztos hogy mi is rajongók leszünk... elég ha csak a képeket meglesem icon_smile.gif
  Sancho.dl | #23330 Üzenet | 2007-03-21 19:40:15 |
Szia Juhi!

A kendõt nem ismerem, de jó nagyokat tudok a törölközõvel a meszelt falra csapni szúnyogügyben icon_smile.gif
De majd azért beszerzünk valamilyen rovarzargatót icon_smile.gif
  Lisa | #23334 Üzenet | 2007-03-21 20:14:44 |
Rovar riasztók figyelem.... icon_lol.gif icon_lol.gif
Használjatok off-ot.. icon_biggrin.gificon_biggrin.gif...bár nem hiszem hogy Nei Pori-n a szunyogokkal leszünk majd elfoglalva.
yajjj...majd elfelejtettem köszizni a többieknek...
Sziasztok Nei lakók! icon_lol.gif
Bea!...nem válaszoltál a kissé fura kérdésemre icon_wink.gif
-szereted a túró rudit? icon_cool.gif
  FINÁNC | #23335 Üzenet | 2007-03-21 20:31:00 |
Sziasztok Sanchoék! Kérdésem, hogy Ti egyénileg utaztok, vagy busszal? Egyébként Beának már annyi t.rudija lesz, hogy standot nyithat a parton. Ja és még azt sem tudjuk, hogy a naturt, vagy a lekváros töltésût szereti. üdv. laci
  Katus | #23336 Üzenet | 2007-03-21 20:33:30 |
Szia Lisa!
Kissé lemaradtál Túró Rudi ügyben icon_wink.gif icon_razz.gif
Bea imádja a T.Rudit icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif
Szerintem jó sokat fog kapni,és ha azt a mennyiséget mind megeszi,akkor olyan nagy lesz mint én icon_wink.gif ,és akkor legalább nem csak egyedül leszek akkora icon_razz.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
Katus
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 40 41 42 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu