A 4-es szoba is teljesen rendben van. A 4,5,6-os szoba erkélye mindegyik az utcára néz, így vannak egymás mellett. Még egy előnye a négyesnek, hogy megérkezéskor azt takarítják ki először, úgyhogy arra kell a legkevesebbet várni ha még nincs kész. Kígyót nem láttunk az olívaerdőben csak gyíkot és siklót. A kisvasút Ali Pasha váránál kb. 30 percet áll, közben a kisvonatos idegenvezető csaj elmeséli a fő tudnivalókat a várról, visszafele pedig Anthausa-ba van egy 20 perces pihenő.
Renault | #145714 | 2010-07-25 13:08:30 | Válasz a #145670. hsz-ra
Köszi szépen! Ha hazajövünk, természetesen írni fogok a fórumra.
Renault!
Jó utat Nektek is! Mikor indultok???Mi már reggel 9 körül elindulunk Pestre, nehogy nagy dugó legyen és....
Néztem az időjárás előrejelzést, hát...szerdára esőt mond. De reméljük a többi napon tökéletes lesz az időnk!
Renault | #145723 | 2010-07-25 13:57:16 | Válasz a #145718. hsz-ra
Nektek is jó utat. Mi 14,00 kor szeretnénk indulni kocsival nem akarok gyorsan menni nem lóverseny . Reggel 9 - 10 között szeretnék oda érni
állitolag 11 töl lehet elfoglalni a szállást. Már csak 24 óra indulásig
Minden holnap indulónak nagyon jó pihenést és szép időt kívánok. Adrika! A mi Apollonos buszunk nem ment be Szegedre, csak Kecskemétre, de erről már írtam előbb. Ne érjen meglepetésként, ha mégsem megy be. Joli
Szept. 04-től szeretnénk menni. De majd csak last m-ba foglalunk. Ha véletlenül nem lenne már hely, azt nagyon bánnám, de akkor visszamegyünk Thassosra (tavaly 2 hetet voltunk ott és van, ami kimaradt).
Mindenkinek, aki mostanában indul szuper nyaralást kívánok! Legyen csodajó időtök, strandoljatok és kiránduljatok sokat, egyetek finomakat és figyeljetek, hogy mindent át tudjatok adni nekünk!!!!
Mindenki nyaral,tiszta uborkaszezon van itt.....
Kellemes pihenést mindenkinek,és majd természetesen várjuk a beszámolókat!
Szeptemberben én is megyek !!!