sziasztok
egy tavalyi görög út után idén ismét ide megyünk, tavaly Paralián voltunk, idén Sarti a cél. Nagyon sok szépet és jót hallottam Sartiról, kérdésem csak annyi lenne, hogy sokmindent elovastam Sartiról, mégsem tudom behatárolni, hogy mennyire nagy ez a hely, mondjuk ha Paraliával kellene összehasonlítani? (félve teszem fel a +kérdést aki már volt mind2 helyen, melyik a jobb? ha szabad ilyet kérdezni:) )
sziasztok
egy tavalyi görög út után idén ismét ide megyünk, tavaly Paralián voltunk, idén Sarti a cél. Nagyon sok szépet és jót hallottam Sartiról, kérdésem csak annyi lenne, hogy sokmindent elovastam Sartiról, mégsem tudom behatárolni, hogy mennyire nagy ez a hely, mondjuk ha Paraliával kellene összehasonlítani? (félve teszem fel a +kérdést aki már volt mind2 helyen, melyik a jobb? ha szabad ilyet kérdezni:) )
Cortez!
A férjemmel anno 2003-ban és 2004-ben voltunk Paralián, majd 2005-ban Sartiban. Tehát nem most volt. Szóval kérdésedre válaszolva, nekünk teljesen mást nyújtott Sarti. Nem volt se jobb, se rosszabb, mint Paralia, hanem más. Akkor még talán nem volt olyan nyüzsgő, mint Paralia, meg a disco is elég vacak volt, de a tengerpartja...az fantasztikus. Azóta sem fürödtünk olyan csodaszép strandon, mint Sartinál!!!Hihetetlenül hosszú, homokos, lassan mélyülő szakaszok vannak Sartinál, ami nekünk a tökély volt! A tavernákban oltári finomakat ettünk, szóval érdemes elmenni, de ne olyat várj, mint Paralia, mert nem azt kapod!!!
Adri
értelek, nem is az a lényeg, csak kíváncsi vagyok, hogy normál nyaraló szemmel nézve hogy lehetne hasonlítani a 2őt nekünk a lényeg a szép tengerpart, és az, hogy ha nincs kedv fürödni, lehessen menni kirándulni össze vissza.
Tudna-e valaki infot arról, hogy az Ilias apartmanhoz közel lehetséges-e 1-2 éjszakára 3 fő részére szállást találni? Előfoglalás nélkül!
Előre is köszi a válaszokat!
Tudna-e valaki infot arról, hogy az Ilias apartmanhoz közel lehetséges-e 1-2 éjszakára 3 fő részére szállást találni? Előfoglalás nélkül!
Előre is köszi a válaszokat!
Nekem pár hete a rutinosok azt mondták, hogy 100% hogy találunk helyet (bár mi ketten megyünk, de jelen esetben nincs különbség szerintem)! Nemrégiben hirdetve is lett a topicban aug-ra szállás, így elég valószínű, hogy találunk is szabad helyet. Mi is + 3-4 éjszakát szeretnénk hosszabítani a helyszínen.
Sziasztok! Remélem azért még van itt valaki a nagy készülődésben! Az lenne a kérdésem, hogy útipoggyászként elfogadható-e egy kis bőrönd plusz egy ien sport pakolós táska?? Mert nem rendelkezem Nagy bőrönddel, amit olvastam az utazási szabályzatba... kicsit nem lenne jó ha kipakoltatnának hnap délben...
Sziasztok! Remélem azért még van itt valaki a nagy készülődésben! Az lenne a kérdésem, hogy útipoggyászként elfogadható-e egy kis bőrönd plusz egy ien sport pakolós táska?? Mert nem rendelkezem Nagy bőrönddel, amit olvastam az utazási szabályzatba... kicsit nem lenne jó ha kipakoltatnának hnap délben...
Hehe...nem gondolnám, hogy ha kisebb táskát viszel a megengedettnél, akkor abból problémát csinálnának.
Ne aggódj, nekünk egyáltalán nincs bőröndünk, hátizsákosok vagyunk. Azt is be lehet tenni a csomagtartóba. Még soha nem volt ebből gond.
Derűs napot mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, valaki tudna megközelítő élelmiszer-éttermi árakat írni???? Mennyire befolyásolta a válság az árakat tavaly óta Sartin?Előre is köszönöm a válaszokat! A ma utazóknak minden jót és kellemes pihit Sartin:)