Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 402 403 404 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Eperke1211 | #204406 Üzenet | 2013-06-14 09:46:36 | Válasz a #204401. hsz-ra
Szia!

Ez jó összehasonlítás volt icon_smile.gif))

Csak pontosítanék annyit, hogy a Grandnál is 40%-ot kell befizetni, a lényeg, hogy a teljes összeg befizetésre kerüljön az utazás előtt 35 nappal. Legalább is online foglalás esetén így működik.

Nem tudom máshol van-e ilyen, de nekem az is nagyon tetszik, hogy 3000 Ft/fő áron oda visszára fix ülőhelyet lehet kiválasztani minden buszra.
É mivel 2 éve egy nagyon nagyon kényelmes helyre kerültünk hazafelé, így most azokat a helyeket foglaltuk fixre.
  Anyuci68 | #204407 Üzenet | 2013-06-14 10:05:55 | Válasz a #204406. hsz-ra Előzmény #204406
Úgy látom, nemcsak mi ragaszkodunk az Apollonhoz évek óta. És mi is leginkább a buszaik miatt, mert sajnos tény, hogy a szobáik színvonala hanyatlik. A választék sajna sok nyaralóhelyen egyetlen apartmanra korlátozódik, így választási lehetőség hagyján, hogy szoba, de szállás tekintetében sincs - hogy azért ne csak dícsérjem őket, a hiteles tájékoztatás nevében -. És igen, ha 2 felnőtt megy egy gyerekkel (16 éves koráig), akkor lényegesen olcsóbban jön ki a szállás. Mondjuk a 3 felnőtt 1 gyerek felállásnál össz-vissz 1000.- Ft volt a diffi a gyerekkedvezménnyel. És eddig - remélem idén sem csalódunk - próbálták teljesíteni a buszos ülőhelyre vonatkozó kérésünket is. Igaz, csak nagyjából kérjük, hogy hová ülhessünk. És mindezt külön fix ülőhelyes felár nélkül. Mert az a 9 ezer is költhető másra!
  Pordanniki | #204408 Üzenet | 2013-06-14 10:06:12 |
Sziasztok!

Mi utaztunk busszal már Grand Toursszal, Apollonnal, Dias Zeus utazási irodával is és alapvetően mindegyikkel meg voltunk elégedve, mind az utazás lebonyolítása, mind a szállások tekintetében.
Ha viszont a kényelmi szempontokat is nézem, számunkra a Grandos busz volt ezek közül a legkényelmetlenebb.
Negatív élményünk nekünk annak idején a Kalandozás travellel volt Pargan, őket nem ajánlanám senkinek.
  Gudli | #204417 Üzenet | 2013-06-14 10:31:39 |
Nos ebből is látszik, hogy mindenkinek más az igénye, elvárása, értékrendje. Ami egyik embernek jó, a másiknak nem felel meg. Nincs is ezzel semmi baj! Ahogy az ujjunk sem egyforma, mi sem vagyunk egyformák, de így kerek a világ.
Egyébként mi is Apollon-pártiak vagyunk. Két éve a Kalandozás Travellel utaztunk Nei Poriba, majd augusztusban Pargára.Tökéletesen elégedettek voltunk az irodával. A szállás és a busz is kiváló volt. Annyira kényelmes, tágas busszal, mint a nagy emeletes buszuk, még életünkben nem utaztunk. Utaztunk egyszer a Granddal is, de semmilyen szempontból nem tudnám kiemelni. Semmivel sem volt jobb vagy rosszabb mint az általam említett előző két iroda szolgáltatása, csak drágább.
  Pordanniki | #204419 Üzenet | 2013-06-14 10:59:09 |
A Kalandozás travellel a probléma nem a busszal volt ( az Apollon buszával utaztattak), kényelmes volt, hanem a szervezéssel és a szállás minőségével voltak gondok. Többen panaszt is tettek az irodánál és a következő évtől már Pargara nem is indítottak utakat.
  Gudli | #204424 Üzenet | 2013-06-14 11:50:20 |
Pargára a Walter Travellel közösen utaztatott a Kalandozás. Legalább is amikor mi voltunk, velük közösen utaztunk. Nem Apollónos busszal voltunk. Ez biztos! Tavaly a Walter megszűnt, így aztán ők sem szerveztek Pargára. . Legalább is én igy tudom.
  Pordanniki | #204426 Üzenet | 2013-06-14 12:38:14 | Válasz a #204424. hsz-ra Előzmény #204424
Érdekes amit írsz. icon_smile.gif
Mi amikor velük utaztunk, akkor Apollonos csoporttal együtt és Apollonos busszal utaztunk (meg is lepődtem). Lehet, hogy akkor csak a mi turnusunk utazott így? Lehet ez miatt volt annyira szervezetlen az egész, hogy nem volt meg az összhang. Mondjuk a szállás minősége nem ezen múlt.
  Judith77 | #204430 Üzenet | 2013-06-14 14:16:30 |
Apollonnál eddig nekünk is a kért hozzávetőleges ülőhelyet biztosították pl. baloldal elől az emeleten felár nélkül. Szeretjük őket.
Kalandozással 2x voltunk Nei Porin és Leptokárián. Előző szuperolcsó volt és legjobb hangulatú és legjobb házigazdás szállással. Tiszta szép apartmanban.
Leptokárián viszont fullos apartmanjuk volt igaz a part nem a legszebb ott. De azóta is legkedvesebb településeim között szerepel. Granddal Spanyolországban voltam az megismételhetetlen mind utazásban mind idegenvezetésben. Idén ha eljutunk akkor vagy Grand vagy Apollon, de utóbbinak kevés már a helye szeptemberre.
  Eperke1211 | #204432 Üzenet | 2013-06-14 15:56:34 |
Nehéz így segíteni másoknak hiszen mindenkinek más a tapasztalata.

Mondjuk én pont az ilyen kalandozás meg Walter nevű irodákat zártam ki.
A Walter körül volt is botrány aztán el is tűnt. icon_rolleyes.gif

Mondjuk leginkább az embernek nem szabad hagynia magát átverni, és MINDENT el kell olvasni, meg kell kérdezni, akkor nagy baj nem lehet.
És ha valaki hibákba is ütközik, nem szabad elfelejteni, hogy senki sem tévedhetetlen. Persze itt nem a becsődölős, szobafoglalást elfelejtő, utaslistára felírást elmulasztó irodákról van szó icon_smile.gif
  Mylo00 | #204441 Üzenet | 2013-06-14 18:42:27 | Válasz a #204432. hsz-ra Előzmény #204432
Sziasztok!

Azért hozzá tenném, hogy a kalandozás sem mai iroda. 21 éve vannak a piacon. Véleményem szerint megbízható utazási iroda.Árban a legjobbak és szerencsére ez nem megy a minőség rovására.Mind foglalás, mind szállás terén, bár ez részemről Nei Porira korlátozódik. Poriban szerintem nekik van a legjobb szállásuk. Központban, szép ,tiszta és az ottani idegenvezető is nagyon rendes. Nekem a Kalandozás és az Apollon a favorit.
  Krisztácska | #204483 Üzenet | 2013-06-15 12:54:38 |
Sziasztok!

Eddig nekem is az Apollon travel volt a favorit (jó párszor jártuk meg velük Paráliát, Stavrost).
Aeolus - 1x Parga. Nekün semmi gond nem volt velük. (igaz a busz kicsit eltévedt Parga előtt a hegyekben, de odaértünk végül; az akkori kitelepített idegenvezető nem állt a helyzete magaslatán, de nem volt vészes); apartmanoknál is segítőkészek voltak - ha gond volt át költöztették az utasokat, nekünk szuper apartmanunk volt (azóta sajna már nem szerepel a kínálatukban)
Anett tours is rendben volt amikor mentünk velük Platamonasra.
A volt Jorgos travellel 1x voltam, de ott is ok volt minden. Ha gond van bárhol, száj kinyit és meg is oldják a dolgokat.
A többi kipróbált utazási iroda azóta nincs már a piacon... de ott sem voltak nagy problémáink. Igaz nem is a rosszat keresem soha, hanem jól szeretném érezni magamat icon_smile.gif
Most hétfőn pedig kipróbálom a Holiday Lines irodát. Remélem minden rendben lesz. Eddig nagyon pozitív a hozzáállásuk mindenhez. Majd jövök a tapasztalatokkal icon_smile.gif

Krisztácska
  Gudli | #204486 Üzenet | 2013-06-15 13:12:16 |
Krisztácska! Neked is jó utat és kellemes nyaralást! Majd ha megjöttél, azért számolj be a tapasztalataidról! Minden szépet és jót Nektek!
  Fazika | #205059 Üzenet | 2013-06-24 13:19:28 |
Valamelyikőtöknek ismerős a First Travel (Bp. Nagymező út)?
Itt a Hellaszon nem nagyon van róluk semmi. A kereső sem ad rá találatot.
  Borostyan37 | #205164 Üzenet | 2013-06-25 16:19:15 | mediterrán tombola
Sziasztok! Volt már valaki közületek az IBUSZ mediterrán tombolájával idén repülővel? Hová sorsoltak? Kaphatnék egy kis infót? Mi évek óta így utazunk velük, de mint minden évben kifúrja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy hová kerülünk. Bárhová is sorsoltak szívesen fogadok minden információt a helyről. Köszönöm
borostyan37
  Henita13 | #205256 Üzenet | 2013-06-26 12:29:57 |
Sziasztok!

Mi Diaszeusszal és Personal tourssal utaztunk eddig, mindkét iroda megfelelt az elvárásainknak. Bármelyikkel utaznék ismét, épp a megfelelő helyet keresem ahol Sartira van hely.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 402 403 404 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu