Mediterraneo | #192794 | 2012-08-03 16:30:58 | Válasz a #192791. hsz-ra
Szerintem nagyon egyszerű a válasz: Zakinthoszon sok a turista, nagy a nyüzsi, bizonyára rengeteg szórakozási lehetőség van.
Kefalonia meg nyugis, kevés látogatóval.
Mindkét szigetről számos beszámoló született, talán ezek segítenek...
Zakynthoson sem mindenhol nagy a nyüzsi, tavaly szept közepétől voltunk 2 hetet, Vassilikos, Célia hotelben, ahol akkora csend volt! A tenger morajlására hatalmasakat aludtunk. Életünk egyik legjobb üdülése volt. Onnan néztünk át Kefalóniára és hazatérve olvasgattunk róla, majd márciusban már foglaltunk is. Szept.3. irány: Porto Skala hotel!
babuci85 nézz körül, van a neten olyan ajánlat, hogy 1 hét Kefalonia, 1 hét Zakynthos.
üdv. Kabuci
Mi is a feleségemmel ugyan így jártunk,hogy nem tudtuk eldönteni a két gyönyörű sziget közül melyiket válaszuk!
Mi is a nyugisabb mellet maradtunk,és a beszámolók alapján jól döntöttünk! Még egy pár nap és jöhet a várva várt nyaralás!
tapodyt! Az a fotó nagyon jól sikerült és melus16-hoz hasonlóan én is nagyon kíváncsi lennék a többire is!
Szia! Akkor tuti hogy mi is oda megyünk, most nézem a képeket és beszámolókat nekünk kicsit hasonlít Thassosra ) Azt megkérdezhetem, hogy melyik irodával mentek????
Mi a Grand Tours-al megyünk,már utaztunk az irodával és mi nagyon meg voltunk/vagyunk elégedve velük!
Már nagyon várjuk,rengeteg infót gyűjtöttünk össze a szigetről és sok mindent meg is szeretnénk nézni!
Beszámolót ne várj tőlem , az nem az én világom.
igen sok strandon jártunk,ott mindig fényképeztem,sajnos az igen szeles időben nem mindig lehet szuper képeket csinálni,de van azért bőven miből válogatni.Sokszor volt nagyon párás a levegő az sem a szép fotóknak kedvez.Nem egyszer jártunk úgy.hogy mikor elindultunk totál szélcsend,mire a kiszemelt helyre értünk,ott piros zászló,igy tovább-majd megint.Benzin költségben erős többletem alakult ki a sok + kilóméter miatt.
Belátható időn belül megpróbálok majd képeket kitenni,hátha sikerül másnak is kicsit segíteni hogy mit nem akar kihagyni.
Feleségem idei slágerpartjai a Xi környékiek voltak,persze a Myrtos mellett.
Sziasztok!
Szeretettel várlak majd benneteket és ne felejtsétek el az utasbiztosítást hogy QBE-t kössetek az a legjobb biztosító ..a többi... elég problámás!!!!
üdv:Marcsi
Szia Marcsigrand!
Mi már máshol kötöttük meg a biztosítást nem a QBA-nál,hanem a Posta utasőr biztosítást választottuk! Miért problémás
a többi biztosító? Akkor ezzel a biztosítással nem értünk el semmit!? Előre is köszi a választ,jövő hét péntek és GO
Kefalonia-Skala!
Mediterraneo | #192847 | 2012-08-04 10:50:15 | Re:
marcsigrand írta:
Sziasztok!
Szeretettel várlak majd benneteket és ne felejtsétek el az utasbiztosítást hogy QBE-t kössetek az a legjobb biztosító ..a többi... elég problámás!!!!
üdv:Marcsi
Szia Marcsi!
A fentiek csak Kefalóniára vonatkoznak vagy általában Görögországra?
Én épp most nézegetek biztosításokat, mert egy hónap múlva indulunk
Kérdezni szeretnék. Ha minden igaz akkor Skala-n van olyan utazási iroda amely szervez fakultatívot Lefkadára ha erről tud valaki valamit és megosztaná velem azt nagyon megköszönném!?