Sziasztok!
Azt olvastam, hogy 25-e után lesznek olvashatóak a beszámolók.
(JOX írásaiból úgy vettem ki, hogy most Ő is nyaral.)
Szóval, türelem.
Pedig már mindenki nagyon várja az írásodat.
Szép napot!
Sziasztok!
Azt olvastam, hogy 25-e után lesznek olvashatóak a beszámolók.
(JOX írásaiból úgy vettem ki, hogy most Ő is nyaral.)
Szóval, türelem.
Pedig már mindenki nagyon várja az írásodat.
Szép napot!
Amilyen kritikát a képekért kaptam már félek mit kapok a leírásért....Mi nem kirándulgattunk, egy 4 éves örökmozgóval vizicsatáztunk a medencéknél.Ebből következően sem a képek sem a leírás nem fog másról szólni az oda-és visszaútról+a szállodáról.
Én mikor kerestem az infókat magyaroktól szinte semmit nem találtam, sőt felhívtam a budapesti neckerman irodát és semmi érdemlegeset nem mondtak sem a potamakiról sem a messonghiról pedig hírdetik!!!
Valóban feltölthettünk volna 5 képet is.......
Ne aggódj debi81! Nem számít ki mit gondol a képeidről, az a lényeg, hogy nektek tetszett, jól éreztétek magatokat. Nem mindenki jut el olyan helyekre, ahol lélegzetelállító fotókat lehet készíteni és nem is lehet mindenki profi fotós, de ez ne szomorítson el téged. Szerintem tök jó, hogy raktál fel képeket a szállodáról meg a környezetéről, biztos, hogy jól fog jönni majd azoknak, akik oda szeretnének menni a jövőben. Amúgy az én beszámolóm is kapott 1-2 pontokat, nem is keveset. Biztos nem tetszett sokaknak, hogy nem a megszokott módon íródott és sok negatívum van benne. De én leírtam a lényeget és kész. Meg te is
szia! kérlek, semmiképp se érts félre, nem kötözködni szeretnék, tényleg csak megérteni: azt teljesen értem, hogy a kis lurkóval nem nagyon tudtatok, talán kedvetek sem volt csatangolni. de ha úgyis csak a szállodában tervezitek tölteni egy nyaralás túlnyomó részét (a képek erről tanúskodnak), miért nem maradtok inkább itthon? jó sok tök jó hotel van már idehaza is, mindenféle jósággal, ami direkte kis skacokra van tervezve. nem gazdaságosabb, jobb megoldás lenne ez?
hiszen abból a helyből, ahová elmentek úgyse nagyon láttok semmit, nem? aztán, ha majd nagyobb lesz a csemete, lehet menni vele is világot bóklászni.
de nyilván ezt gondolom én, de azért kérdezek, mert kiváncsi vagyok, hogyan is gondkodsz te erről a dologról.
Köszi Rollo, tényleg remek véleménnel vannak róla, csak, hogy az nem az az apts, amit az UNI kínál. Mert arról sehol, semmi hír. De, nagyjából mindegy is, Mint tudjuk, ha ott lehetsz, egy "jurta is elég"...
ja, h az nem az. értem. sztem se túlságosan lényeges a szálló, de azért sztem fontold meg, h olyan helyre foglalj amiről semmi infót nem lehet összelapátolni (lásd tothrita esetét, épp ezzel az irodával).
Hosszú évek óta olvasom a forumot nagyon sok információt kaptam tőletek,írni szinte sose szoktam mert a felmerülő
kérdéseimre a kereső és a visszaolvasás mindig megoldást nyújt.
Most csak azért írok.mert nem tudom( akarom ) szó nélkül hagyni,hogy az egyik fórumtárs miért mínősíti a másik fórumtárs nyaralási szokásait? Miért nem teheti meg azt Valaki anélkül,hogy utánna bárkinek is magyarázkodni kellene,hogy fogja a családját elmennek 1 hétre tengerpartra szállodába (ne adj isten all insclusive) és nem mozdulnak ki csak a tenger és a medence. Lehet,hogy Ők erre vágytak egész évben? Lehet,hogy már jártak ezen a szigeten,esetleg többször is és már felfedezték maguknak? Lehet,hogy majd visszatérnek a későbbiekben és akkor fedezik fel maguknak? Lehet,hogy egy évben többször nyaralnak és ez volt most a tengerparton punnyadós? És még számtalan oka lehet Semmiképpen nem célom Rollo fórumtárs írásába belekötni,mert az Ő írása sem volt sértő,csak az utobbi időben elszaporodott az ilyen jellegű hsz.-ok száma nem csak itt a Hellaszon más fórumon is,és szerintem ez nem vezet sehova.Na nem ragozom tovább,mindenkinek további szép nyarat,aki még utazás előtt áll élményekben gazdag nyaralást kívánok.
sztem se túlságosan lényeges a szálló, de azért sztem fontold meg, h olyan helyre foglalj amiről semmi infót nem lehet összelapátolni (lásd tothrita esetét, épp ezzel az irodával).
Van benne valami, bár az apartman szerintem más. Én elég sok helyen jártam már, mindenhol apartmanban voltunk, kivéve most. Talán ezért is vártam sokat a hoteltől, mert még sosem voltam, nincs összehasonlítási alapom. Ezentúl apartmannál is nézni fogom a véleményeket, az biztos Bár Krétán jártunk már úgy, hogy az előző években nem volt gond, csak abban az évben, mikor mi voltunk, de akkor mindenki panaszkodott.
De az is igaz, hogy sokan vannak akik nem foglalnak előre, csak a helyszínen, ők nem tudják megnézni előre, hogy mit is kaptak.
"amilyen kritikát a képekért kaptam..."-írod.Megnéztem,csak én szóltam hozzá,így biztosan rám gondolsz.Újraolvasva a hozzászólásomat,most sem találtam olyan bántónak-sem félelemkeltőnek,hogy a beszámolótól elmenjen a kedved!
A Fotóalbum gyorslistáját nézegetve tűnt fel nekem,hogy mostanság mennyire sok album kap 5 csillagot(nem tudom,milyenek,még nem néztem meg,csak 1 Sartist,az valóban szuper volt!)és van egy 2 csillagos.Azért néztem meg,mi lehet itt a helyzet...Ezen elmerengve írtam neked,hogy jó a szállodabemutatás,de sokkal rövidebb talán jobb lett volna,sok a szinte egyforma kép,ezt most is így látom,vállalom érte a felelősséget!Sajnálom,ha ez neked bántó volt,de biztosan rosszul esett a 2 csillag is!!!
Több okból mentünk:
1., mert imádjuk görögországot, és megfogadtam ha gyerekem lesz akkor is megyünk:)
2., mert a terhességtől a gyerkőc 4 éves koráig nem mehettünk:)
3., le kellett utazni a wizz air kártyán összegyűlt pontokat:) így az út teljesen ingyen volt....
4., a gyermekem alig várta hogy repcsin utazhasson:)
5., magyarországon 1 hétre all incl. nem biztos hogy kijöttünk volna ennyiből
(tavaly 2éj/3nap voltunk önellátással Sárváron kb.70.000.-)
itt 150.000.- !!!!
6.- az időjárás sem mindegy, most saját példa: holnap megyünk a balcsira 4 napra (előre befizetett út) és lám szakadni fog az eső....
na Korfun ennek igen kevés esélye volt......