Hiába! Óráról órára változnak itt a dolgok. Vagyis nálunk. Délután szembesültem a ténnyel, hogy Pargara nincs szabad hely szept 20-ig annál az irodánál, amelyiknél akartunk foglalni. Bye-bye Parga! Semmivé váltak a tervek.. (Off:.Abban az időpontban, amikor mennénk, se Lefkadan, se Tolon nincs hely)
Én ebben az apartmanban voltam. Szemben van a Bakas-szal, ugrásnyira a Piso Krioneritől. A tulajdonos egy tündéri, picike, öreg hölgy, aki ott is lakik. Klímás, tágas szobák. (A Bakashoz képest.) Ha érdekel valakit, írhatok bővebben.
Fazika!
Sajnos mi már tudjuk,milyen ez,idén ezért is foglaltuk le február elején ( ! ) a pargai utat.
Megsúgom,már akkor voltak turnusok,amik tele voltak....
Valaki írt priv. üzit. Mailon kaptam értesítést, de itt a Hellaszon meg nyoma sincs. Szóval annak, aki írta üzenem, hogy nem tudom elolvasni.
Egyébként az apollonnál szept. 20-ig nincs hely. Szlovákokkal nem buszozom (elnézést, de ezzel nem akarok megbántani senkit). A walterékkal még kooperálok, de titokban elárulom, hogy mailban lefoglaltam.
Eddig mi is előfoglalással utaztunk. Az idén nem vállaltuk be különböző okoknál fogva. Úgy gondoltuk last minute-ban majd lesz valami.Benneteket olvasgatva olyan kedvünk támadt a kis "ékszerdobozhoz", hogy csak Parga-ra akartunk menni. De vártunk, mert szeptember a jó nekünk. Erre ma kiderül, hogy nagy a baj. Nekünk. Ez fél négykor volt.Délután. Lázas telefonálgatás következett és végül is este fél 6-kor beszéltem Walterékkal és "megállapodtunk".
Jujj, de izgalmas délutánom volt. Ki is állt a 3 napja tartó fejfájásom. Ebből is látszik, hogy a fájdalomcsillapítás egyik módja a figyelemelterelés....
Ki is állt a 3 napja tartó fejfájásom. Ebből is látszik, hogy a fájdalomcsillapítás egyik módja a figyelemelterelés....
Vagy pedig a "boldogsághormonok" felszabadulása! Örülök hogy sikerült helyet találnod annál rossabb nincs is amikor az ember eltervez valamit, és az dugába dől.
Kellemes tervezgetést és jó utat kívánok neked!
Sziasztok!
Mindenkit udvozlok Pargarol. Mar a 17 napot toltjuk itt de meg sok mindent nem lattunk. Sajnos nemsokara utazunk haza. Autoval jottunk, melybe a sztarjkkal ellentetben siman tudtunk tankolni, sot a berelt motorba is. De a Walter travel is felajanlotta ha problema van, akkor hoznak busszal annyit hogy macedoniaig kibirja. De nem kellett, mert van uzemanyagellatas. A boltok rogyasig aruval. Itt semmit sem erezni a hiradokban felfujt dolgokbol. Ugy hogy mindenki aki ezek miatt izgult, ne izguljon. Parga csodas hely, mindenkinek csak ajanlani tudom.
Bocs de nincsenek ekezetes betuk.
Otthon majd bovebben.
Maresz