Szia Melus itt is!
Pont most irtam priviben, hogy János feltette a tenger hangját, és hallgasd meg, megelőztél.
Kollégám körében nagyon reklámozom ám Tolot, az egyiket sikerült is rávennem:), úgy néz ki oda mennek csalásdostul augusztusban (a gyerekek ott is kultúra-rajongók, jó helyük lesz ott:)) át is küldtem neki gyorsan a tengerzúgást.
Szia. Orulok, hogy jol ereztetk magatokat. A Tsiros etlap tenyleg google forditoval keszult:-) jokat nevettunk a "krumpli a szaritoban" es hasonlo kifejezeseken. Koszi, hogy szoltal, segitunk nekik kijavitani Agi
Szia Melus, Messi!
Örülök, hogy nem csak nekem tetszenek a hangok a teraszról ....és egyáltalán nem bánom, hogy felraktad a hozzáférést.
Van még mindig egy két megvalósításra váró nyersanyagom, de most a tánc fotózás nem engedi, hogy ezzel foglalkozzam.
Készítettem a Romvi sziget felől a fotózással egy időben egy rövid videót (csak végighúztam a tájon) és azt akarom majd úgy összehozni, hogy összedolgoznám a fotókkal, meg egy kis zene hozzá...... DE EZ MÉG CSAK TERV!! A nyersanyag megvan hozzá, csak meg kellene tanulnom a videó szerkesztést ....és még van egy "giga panoráma" fotóhoz való nyersanyagom a kápolnától is,igaz az már esti szürkületben, de egyszer az is sorra kerül.
Még egyszer...NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, hogy megnéztétek illetve hallgatjátok! Nekem is jól esik néha, néha bekapcsolni és újra és újra átélni azokat a felejthetetlen napokat.
Üdv:
Jani
Annyira jól érzetük magunkat, hogy októberben még visszamegyünk . Úgy tűnik "betegségem fertőző", így valószínűleg már a húgom is utazik a családjával
Én még a lányommal készülök egy kisebb Thesszaloniki nézelődésre is. Ez utóbbi időpontja a toloival szemben még nagyon képlékeny,de boldogan tervezgetünk. Üdv: Timi
"Fanatikus" lettem . Azok közé tartozom, akik szinte csak szuperlatívuszokban képesek beszélni Görögországról, így Toloról is. Hosszú ideig "csak" idehaza utazgattam, aztán megkóstoltam a tengerpartot. Anno Olaszországban ötlöttem ki, hogy jól van, akkor jövőre megnézzük Görögországot. Tolo volt a kezdet . Olyan érzelmi töltetet kaptam az első görög nyaralás után, hogy azóta nem érdekel más (egyenlőre). A környezetem sem igen tudott mit kezdeni az erős lángolásommal, kicsit bohókásnak gondoltak, akit megsütött a nap . Persze a hatásomat nem kerülték el....most már barátok, családtagok és kollégák is voltak velem Görögországban nyaralni.....és még megyünk is . Ez a fórum csak egy megerősítés volt nekem arról, hogy rajongásommal nem vagyok egyedül .
A toloi éjszaka hangjai remek, köszönjük. Meghallgattam és azt hiszem még néhányszor meg is fogom.
Szerdán mi is hazaérkeztünk Tolo-ból.
Nem tudom olyan szépen, hosszan megfogalmazni és leírni, ahogy Hotim tette, de tényleg nagyon jó volt!
Apollon Travel utazási iroda, busszal, 24 óra oda, 24 óra vissza, nagyon gyorsak voltunk.
Szállásunk a Hotel Elektra-ban volt.
A hotel jelzőt talán azzal érdemelte ki, hogy volt zuhanyfüggöny a fürdőben, és kaptunk reggelit, de nagy csodákra nem kell számítani tőle, a célnak megfelelt, egy apartman konyharész nélkül. A szekrényben is elkelt volna egy-két polc.
A megérkezés után volt egy kis megbeszélés a kihelyezett idegenvezető, Rita vezetésével. Mi, hol, merre, milyen kirándulások, szóval a szokásos dolgok.
Valaki kérdezte Athént, hogy milyen az a kirándulás, annak leírom röviden:
Ára 28+12 Euró egy főre.
Indulás 7:30-kor, pihenő Korinthos-nál, egy kis buszozás Athén-ban, közben hallgatjuk Ritát, aki infókat mond a városról. Egy rövid megálló az olimpiai stadionnál, majd indulás az Acropolis-ra, ahol kb. 1,5 órát lófrálhatunk fent egyénileg, a Ritától kapott kis térképek segítségével.
Ezután még megmutatja mit, hol érdemes még megnézni, és hol kell lenni fél 4-re, addig szabadidő.
A találka után séta a parlamentig, ahol jól megnéztük az őrségváltást (4-kor kezdődik) és ott szálltunk vissza a buszra is, majd irány Tolo.
Ha nem aludt volna az egész busz a hazaúton, még megálltunk volna pihenni megint Korinthos-nál, de aludtunk, ezért nem álltunk meg.
Mi voltunk még a BBQ hajókázáson befizetve, és egyénileg Nafplio-ban.
Ahogy nézegettük a kirándulás árakat, egy másik utazási irodában drágábbak voltak az utak, mint amiket Ritánál lehetett befizetni, pl. a BBQ hajózás nekünk 26 Euró/fő volt, ott 32 Euró/fő volt kiírva.
Szóval minden szép volt, minden jó volt, ha valakinek még kérdése van, kérdezzen.
Nagyon igyekszem, de ki tud ellenállni ennek a csodaszép nyári időnek? A nap nagy részét a szabadban töltöttem,kicsit becsaptam önmagam............napozgattam Öregtáncos videójának kíséretében