Örülök, hogy végre bejelentkeztél. Sajnos szombaton lemaradtam az integetésedről. Elmennél a Kipriotis apartman felé ( ott van a templom után) és megosztanád velem, hogy mennyire meredek arra az emelkedő?
Timi! Egyetértek, nem kell tartani a buszos utazástól. Én Norvégiát is megjártam busszal (3200 km). Óránként állj fel, állj lábujjhegyre, majd vissza, 10x, emelgesd a lábad a lehetőségekhez képest, amikor pedig megálltok, fusd vagy sétáld körbe gyors tempóban a buszt vagy 3-5x, meg csinálj guggolásokat. Engem mindenki hülyének nézett először, de nem érdekelt !
Vigyél mp3 lejátszót, rajta jó kis zenékkel, éjszakára pedig nyugtató zenéket hallgass (így nem kell a horkolásokat sem hallgatni ), gyűjts össze a rokonoktól, barátoktól sok buta pletykalapot, vigyél könyvet!
Éjszakára legyen nálad nyakpárna, egy nagyon vékony takaró, én általában zokniban és hosszú melegítőben-pólóban alszom, ez kényelmes. És próbálj úgy aludni, hogy a lehetőséágekhez képest a legjobban nyújtva legyen a lábad! De hidd el, hipp-hopp ott lesztek, meg sem fogod érezni ! Jó utat Neked is!
zso84, a kocsis utazásra milyen javaslataid vannak ? : ) Mondjuk többször fogunk megállni és többször van lehetőség csak kipattanni, de nem tudom elképzelni hogy fogok aludni olyan jót mint a buszon !...
Aranyosak vagytok, köszi a sok hasznos infót. Nyakpárnákat már beszereztem.
Vagy 10 éve utaztam busszal Angliába, azt is ki lehetett bírni. Csak ugye az ember öregszik.
Meg Anyukám is jön, aki 60 fölött van, de hát a buszon fel lehet állni menet közben és kicsit mozogni.
Csak lenne már péntek!
Sziasztok!
Mi augusztus 13án indulunk Pestről népliget planetárium elől Ibusz busszal (Invia utazás irodán keresztül). Van valaki aki esetleg szintén ekkor indul?
A Nikos apartmanba megyünk. Volt már ott valaki Ebdyn kívül?
Igyatok egy jó kis Mythos sört az itthoniak egészségére is! Irigyelünk benneteket!
Állitólag már lovagolni is lehet a tengerparton a Taousanis-os fiúkkal!
Kellemes pihenést!
sziasztok
valaki tud valami megközelítő árakat mondani a húsokról, zöldségekről?
olvasgattam vissza, de konkrétan senki nem tudta, esetleg vki most?
mennyit érdemes kivinni, ha egyáltalán érdemes, mert hát nagy a család
köszi..