úgy veszem ki a szavaidból, hogy te kinnt élsz Zakyn !!! Lenne egy kérdésem, te biztosan tudod rá a válasz. carrefour üzletet keresek, állítólag a fővárosban van , merre találom ??
üdv
gémike
Sziasztok már alig várom a nyaralást folyton böngészem a net-et nálunk is ez olyan utónászút bár az is igaz hogy baráti tásasággal megyünk de talán lesz időnk egymásra is. Már csak azon izgulok hogy fogja érezni magát a babánk a nagyiékkal és mi hogy fogunk 10 napot kibírni nélküle
Szia kukucska!
Mi is úgy megyünk ki egy 7-re, hogy a kisbabánk itthon marad a nagyival. Akkor lesz 1éves és 4hónapos. Szerintem nekünk lesz rosszabb nélküle.
Valaki megtudná mondani, hogy a Hotel mediteránba adnak-e törölközött?
igen a fovarosban valoban van egy carefur uzlet, ha elindulsz az Agios Dionisios templomtol egyenesen felfele akkor egy kellemes 5-10perces setaval elerheto az egyik kisebb utcaban, el sem lehet majd teveszteni
ha esetleg megis megakadnal lesz valaki aki helyben is segiteni fog
Mi 2010. szept.16-okt.1-ig voltunk, Vassilikos, Célia aparthotelben Nem is ez a lényeg, az idő tökéletes volt, napközben 30fok körül, 18-án volt egy kis eső, és utána este nagyon klassz, elviselhető hőmérséklet lett. A víz? Gyönyörű, a kék ezer árnyalata és legalább 25C fok. Azért a helyiek mondták, hogy beleszaladhattunk volna több esőbe is, legjobb szept. közepéig menni. Előtte viszont baromi meleg lehet.
Üdv!
Az idei nyaralást Zakynthoson szeretnénk tölteni. Kalamakit válaszottam, mert nem szeretem a túl zajos, nyüzsgő helyeket. Már régóta böngészem az oldalt, de sajnos szinte semmit sem tudtam meg errol a helyről. Nem volt senki Kalamakin? Ha volt valaki ott, megkérem irjon valamit róla: mi hol van, mit hol érdemes vásárolni, milyen a part....és tulajdonképpen minden érdekel.
Köszi András a válaszodat, szerintem jó hely, azért is mert közel van hozza a többi üdülőhely és a főváros is.
Továbbra is várok infót valakitől aki volt már ott.
kalamaki egy kis ekszerdoboz, gyonyoru a partja, lassan melyul es homokos a teknosok vegett azonban egy reszet este 8kor lezarjak, de errol helyben ugyis fognak ertesiteni az okoturistak.
jo minosegu szallodakat talalsz ott, illetve viszonylag kozel van laganashoz, a parton setalva is elerheto lesz egy kb. 40-45perces seta.
a fovaros is mindossze 3km, taxival 10perc alatt ott lehet lenni.
szep napot
ui: ha meg nem hallottal volna rola, akkor Zakynthos, a Kelet Viraga az elso teljes egeszeben magyar nyelvu utikonyv errol a csodalatos Jon szigetrol
megtalalod az iwiwen, es twitteren is
Doroyla köszi a válaszodat! Június 25. körül szeretnénk menni utazási irodával, érdekelne hogy milyen akkor az időjárás, a tengerviz? Van ott nagyobb bevásáróközpont vagy hol érdemes vásárolni? Tudsz valahol egy részletes térképet, útvonalakkal a szigetről, mi magunk szeretnénk bejárni a szigetet és úgy hallottam könnyen el lehet tévedni.