zso84, a kocsis utazásra milyen javaslataid vannak ? : ) Mondjuk többször fogunk megállni és többször van lehetőség csak kipattanni, de nem tudom elképzelni hogy fogok aludni olyan jót mint a buszon !...
Aranyosak vagytok, köszi a sok hasznos infót. Nyakpárnákat már beszereztem.
Vagy 10 éve utaztam busszal Angliába, azt is ki lehetett bírni. Csak ugye az ember öregszik.
Meg Anyukám is jön, aki 60 fölött van, de hát a buszon fel lehet állni menet közben és kicsit mozogni.
Csak lenne már péntek!
Sziasztok!
Mi augusztus 13án indulunk Pestről népliget planetárium elől Ibusz busszal (Invia utazás irodán keresztül). Van valaki aki esetleg szintén ekkor indul?
A Nikos apartmanba megyünk. Volt már ott valaki Ebdyn kívül?
Igyatok egy jó kis Mythos sört az itthoniak egészségére is! Irigyelünk benneteket!
Állitólag már lovagolni is lehet a tengerparton a Taousanis-os fiúkkal!
Kellemes pihenést!
sziasztok
valaki tud valami megközelítő árakat mondani a húsokról, zöldségekről?
olvasgattam vissza, de konkrétan senki nem tudta, esetleg vki most?
mennyit érdemes kivinni, ha egyáltalán érdemes, mert hát nagy a család
köszi..
Szia Cortez!
Pontos árat én sem tudok, de arra emlékszem, hogy elég drága.
A sertéshús kicsit drágább mint nálunk, a bárány meg kb 2x-3x annyiba kerül kint.
Mi vittünk lefagyasztva husikat (pl: előre felsütve darálthusit).
Érdemes, nem ellenőrzi senki.
zso84, a kocsis utazásra milyen javaslataid vannak ? : ) Mondjuk többször fogunk megállni és többször van lehetőség csak kipattanni, de nem tudom elképzelni hogy fogok aludni olyan jót mint a buszon !...
Sajnos (vagy nem) autóval még nem voltam hosszabb úton! Kisbusszal voltam Stuttgartban, de akkor nem aludtunk, mert 4-en mentünk lányok és be nem állt a szánk ! De azért a tornát itt javaslom, a könyv-zene itt is jó. Mondjuk a vezető mellett legalább egy valaki maradjon ébren és tartsa szóval. Hirtelen ennyi !
Sajnos (vagy nem) autóval még nem voltam hosszabb úton! Kisbusszal voltam Stuttgartban, de akkor nem aludtunk, mert 4-en mentünk lányok és be nem állt a szánk ! De azért a tornát itt javaslom, a könyv-zene itt is jó. Mondjuk a vezető mellett legalább egy valaki maradjon ébren és tartsa szóval. Hirtelen ennyi !