Mi augusztus 2-tól megyünk majd Pargára,de már nagyon várjuk!Imádom Görögország minden részét és Parga a legszebbek közé tartozik.A sziklás,türkiz kék színű tenger meg engem Kassipoira emlékeztet!Na,az még egy csodás meseszerű hely volt!
Ami nekem nem jött be egyáltalán az Korfu-Sidari volt,bár Kassiopi is itt van.Vagy csak simán nekünk nem mondták az utazási irodába,hogy nem kéne Sidariba menni,mert ez a szörfösök paradicsoma,állandó széllel és ráadásul amíg ott voltunk csak esett!
Tolon tavaly voltunk és csak ajánlani tudom mindenkinek!Kicsi,kanyargós,keskeny főutca,hatalmas tömeg,az autók kerülgetnek vagy te állsz meg,hogy elmenjenek:-)A tengerpart tiszta,áttetsző vízzel,tengeri sünökkel,ezélrt csak sünpapucsban ajánlják,hogy bemenj!
Athén volt a non plus ultra,meg a Korinthoszi szoros áthajózása.
Hőség volt,38 fok,meg Athénban is.
Hajókáztunk Hydra meg Spetses szigetére.
Nekünk bejött és idén is gondolkodtunk azon,hog yvissza megyünk,de ugye Parga nyert idén
Kellemes nyaralást majd ott,ahova sikerül mennetek!
Parga nagyon jó választás volt! Voltam már egy pár helyen Görögországban, de eddig Parga vitte a pálmát!
Olyan hangulata van ennek a városkának, amilyet eddig még nem tapasztaltam.
Korfu-Sidaritól én se voltam elájulva, nekem egy kicsit csalódás volt.
Az idén Toloba megyünk, remélem az is jó hely lesz.
Hidd el,tetszeni fog,de nem annyira csodaszép,mint Parga!
Fentebb Írtam,hogy milyen volt nekünk tavaly...nem bántuk meg,sőt!Nekünk Napflio tetszett még nagyon,az volt korábban a fővárosa Görögországnak egy kis ideig!Ide a helyi busszal mentünk át!
Mellesleg azért is szép emlék nekem,mert itt ismertem a mostani barátomat is!
A feltöltést gondolom a tárhelymizéria miatt kivették, legalábbis én se találom most azt a menüpontot, de van külön toikja esetleg érdemes ott megnézni.